Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

iyi eğlenceler canım şimdi sen arkadaşna birsürü ikramlar yapmışsındır ne diyelim yapcak bişey yok afiyet olsun iyi eğlencelr

hayııırrrrr Allah tan arkadaşım benden daha çok dikkat ediyor yediklerine ayıptır söylemesi buğulama yapmıştım akşam ondan yedik biraz

Sevindim canım iyi haberlerine inşallah kısa zamanda daha da iyi olduğuna dair haberlerini alırız

Stres yapma olmuyor diye canım biz de bıraktık korunmayı gerçi yumurtlama günüm geçti bu ay bişey olmaz da akıllandım artık oldu olmadı diye stres yapmıcam Allah korusun daha stresli şeyler çıkıyor sonra insanın karşısına rahatlat kendini biraz :112:

Bayılıyorum senin şu pozitif haline hep bize pozitif şeyler aşılamana

Geçen gün onu düşündüm bu anneler gününün bizim için de anlamı vardı ama ne yapalım kısmet değilmiş.

Bakma ben de çok negatiftim ama herşeyin altında iyi bir neden olduğunu biliyorum,ben şimdiden hediyelerimi düşünüyorum bile hatta eşime diyorum bu senede alıştırma olarak al anneler günü hediyesi

ayy ne güzel bi düşünce bu hiç bunu düşünmemişim

tabi ki kızlar benim çok hayallerim var hep iyiyi düşünüyorum nasıl olurum diye gözümde canlandırıyorum.Ben hamile kalmadan önce eltim hamileydi ama içimden hep bir his bizimkinde bi sorun olacak doğumuna gidince boynumuz bükük kalıcaz falan istemsiz hep böyle şeyler geçiyordu aklımdan öyle görüntüler aaaa bi baktım hamileyim bi baktım hamile değilim ve gerçekten doğumuna gidince eşimde ben de bi garip olduk,ondan şimdi İnşallah Rabbim izin verirse herşey güzel olacak ve söylemiştin dersiniz biz bebişlerimizin dişi mi çıktı,kaç kilo oldu,uykusu nasıl bunları konuşuyor olucaz

bende hep iyiyi düşünürüm çünkü inanıyorum nasıl düşünürsem oyle oluyor İnşallah seneye bu zamanda bebişlerimiz kucağımızda yazışmaya çalışırız yada göbüşümüzden ekranı görmeye çalışarak

Aayyyy inşallah canım yaaa içime mutluluk doldu yine düşününce nasıl anne olursunuz hiç düşündünüz mü

vuuuhvuuuuu iyiiymiş doğunca ne istiyceksin çünkü çıta hayli yükselmiş oluyo ben ne istesem ki

Ben de bilmiyorum. Doğuma artık ferrari felan derim herhal

İnsan hissediyor gerçekten ben mesela hiç karnımın büyüdüğü / doğum zamanını / doğum sonrası hayallerini nedense kuramıyordum canlanmıyordu gözümde. Bir de Şubat gibi hamile olacağımı hissetmiştim, Eylül gibi de hissetmiştim hatta anlam verememiştim nasıl yani nasıl olacak diye ondan sanki Eylül'de hamile kalacağımı düşünüyorum.

Birde Allah'a dua etmiştim sağlıklıysa bana rüyamda bir işaret gönder diye. O gece kapkaraydı.

ben de abartıyormuyum acaba diyordum o zaman doğum hediyesi araba falan istememiz gerekir

Araba da istedim sıpamla gezmek için araba da istedim.

Ben de ne arsızmışım sanki bir ben doğuracağım istemişim de istemişim.

Ayy inşallah

Aayyyy inşallah canım yaaa içime mutluluk doldu yine düşününce nasıl anne olursunuz hiç düşündünüz mü

Ben kesin pimpirikli olurum kesin ötesi mızmız şımarık olur benimki muhtemelen kıyamam ki ne derse yaparım herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…