iyi eğlenceler canım şimdi sen arkadaşna birsürü ikramlar yapmışsındır ne diyelim yapcak bişey yokafiyet olsun iyi eğlencelr
bulunan kitle şuanda kanser değilmiş ama büyük risk taşıyormuş onun için acil ameliyat edip alcaklar
şekeri düşmediği için de çekilmesi gereken ultrasonu çektiremedi pazartesi tekrar randevu almış ultrason çekilecek tam olarak netleşecek ve sanırım haftaya ameliyat olacak
Ben geldimmm
hayııırrrrr Allah tan arkadaşım benden daha çok dikkat ediyor yediklerine ayıptır söylemesi buğulama yapmıştım akşam ondan yedik biraz
yarın özele gıdeyım ızın alıpta bugun mumkun degıl gıdemem off kotu oldum sımdı
Bende korkuyorum tekrar aynı şeyleri yaşamaktan ama deli gibi de çocuğum olsun istiyorum. Yapacak birşey yok Allah'a sığınıp yolumuza devam edeceğiz.
Canım benim seneye inşallah anneler günümüzü kutlayacaklarher zaman iyiyi düşün inan bana tek ilacın bu
tatlım 2011 temmuz ayında yaptım ve 6 ay koprunma verdı sonrasındada korunmasız ılışkı oldu ama olmadı beklemedeyız rabbım nezaman nasıp ederse n bende ne esımde hıcbı problem cıkmadı çok sukurbutun testlerden gectık
Bayılıyorum senin şu pozitif haline hep bize pozitif şeyler aşılamana
Geçen gün onu düşündüm bu anneler gününün bizim için de anlamı vardı ama ne yapalım kısmet değilmiş.
Bakma ben de çok negatiftim ama herşeyin altında iyi bir neden olduğunu biliyorum,ben şimdiden hediyelerimi düşünüyorum bilehatta eşime diyorum bu senede alıştırma olarak al anneler günü hediyesi
Ben de öküz gözü fırlanta istiyorum eşimden
hoş geldinBen geldimmm
teşekkür ederim canım İnşallahSevindim canım iyi haberlerine inşallah kısa zamanda daha da iyi olduğuna dair haberlerini alırız
ayy ne güzel bi düşünce buCanım benim seneye inşallah anneler günümüzü kutlayacaklarher zaman iyiyi düşün inan bana tek ilacın bu
onu ben doğum hediyesi olarak belirlemiştim
Sen insaflıymışsın ben daha hamilelik hediyesi olarak istedim.
ayy ne güzel bi düşünce buhiç bunu düşünmemişim
Sen insaflıymışsın ben daha hamilelik hediyesi olarak istedim.
tabi ki kızlar benim çok hayallerim var hep iyiyi düşünüyorum nasıl olurum diye gözümde canlandırıyorum.Ben hamile kalmadan önce eltim hamileydi ama içimden hep bir his bizimkinde bi sorun olacak doğumuna gidince boynumuz bükük kalıcaz falan istemsiz hep böyle şeyler geçiyordu aklımdan öyle görüntüler aaaa bi baktım hamileyim bi baktım hamile değilim ve gerçekten doğumuna gidince eşimde ben de bi garip olduk,ondan şimdi İnşallah Rabbim izin verirse herşey güzel olacak ve söylemiştin dersiniz biz bebişlerimizin dişi mi çıktı,kaç kilo oldu,uykusu nasıl bunları konuşuyor olucaz
bende hep iyiyi düşünürüm çünkü inanıyorum nasıl düşünürsem oyle oluyor İnşallah seneye bu zamanda bebişlerimiz kucağımızda yazışmaya çalışırız yada göbüşümüzden ekranı görmeye çalışarak
ben de abartıyormuyum acaba diyordum o zaman doğum hediyesi araba falan istememiz gerekir
vuuuhvuuuuu iyiiymiş doğunca ne istiyceksin çünkü çıta hayli yükselmiş oluyoben ne istesem ki
tabi ki kızlar benim çok hayallerim var hep iyiyi düşünüyorum nasıl olurum diye gözümde canlandırıyorum.Ben hamile kalmadan önce eltim hamileydi ama içimden hep bir his bizimkinde bi sorun olacak doğumuna gidince boynumuz bükük kalıcaz falan istemsiz hep böyle şeyler geçiyordu aklımdan öyle görüntüler aaaa bi baktım hamileyim bi baktım hamile değilim ve gerçekten doğumuna gidince eşimde ben de bi garip olduk,ondan şimdi İnşallah Rabbim izin verirse herşey güzel olacak ve söylemiştin dersiniz biz bebişlerimizin dişi mi çıktı,kaç kilo oldu,uykusu nasıl bunları konuşuyor olucaz
ben de abartıyormuyum acaba diyordum o zaman doğum hediyesi araba falan istememiz gerekir
bende hep iyiyi düşünürüm çünkü inanıyorum nasıl düşünürsem oyle oluyor İnşallah seneye bu zamanda bebişlerimiz kucağımızda yazışmaya çalışırız yada göbüşümüzden ekranı görmeye çalışarak
Aayyyy inşallah canım yaaa içime mutluluk doldu yine düşününcenasıl anne olursunuz hiç düşündünüz mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?