Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

iyi eğlenceler canım şimdi sen arkadaşna birsürü ikramlar yapmışsındır ne diyelim yapcak bişey yok afiyet olsun iyi eğlencelr

Biliyorum benzerlerini de yaptım ama ıhh ıhh kesmiyor. Sigara gibi aynı ama bırakmam lazım. Telkine başlayacağım kendi kendime.
yani kesmemesi kuvvetli muhtemel ben sana bi kaç gün öncede demiştim telkin işe yarıyor sen çikolatayı sevmiyosun ki....

Ahh Hatice doğru söylüyorsun ben zaten sevmiyordum kesinlikle haklısın

Ahh Hatice doğru söylüyorsun ben zaten sevmiyordum kesinlikle haklısın

tatlıların kilo yapmasının dışında içerdiği birsürü katkı ve koruyucu madde var şimdilik bunların zararları pek bilinmiyor ama ben zarar verdiklerine inanıyorum tuzlularda ise zaten monosodyumgulutamat içerikli hiç bişey tüketmemeye çalışıyorum şimdiden çocuğum olursa ne yedircem bunlardan nasıl uzak tutcam diye düşünmeye bile başadım

Haklısın

Monosodyumgulutamat???? zararı nedir ben bilmiyorum.

Biliyorum ama tutamıyorum kendimi işte

Annen nasıl oldu? Bir gelişme var mı?

bulunan kitle şuanda kanser değilmiş ama büyük risk taşıyormuş onun için acil ameliyat edip alcaklar
şekeri düşmediği için de çekilmesi gereken ultrasonu çektiremedi pazartesi tekrar randevu almış ultrason çekilecek tam olarak netleşecek ve sanırım haftaya ameliyat olacak

Sevindim kanser olmamasına çok illet bir hastalık başka bir doktora götürmeyecek misiniz?

çok sağol tatlım konydaki kuzen konyadaki arkadşalrına göstermiş ankaradaki kuzen de ankardakilere göstermiş ortak konuşulmuş ikiside uzamn insnalar sonuçla ilgili bi tereddütümüz yok güveniriz

İyi sevindim en azından bir ameliyat kurtulacak.

Biliyor musun (nerden bileceksin) benim annem meme kanseriydi. İyileşti çok şükür öyle kemoterapi felan da almadı ama yine de çok zordu psikolojisi bozuldu benimkini de bozdu. Ama geçti çok şükür.

çok fazla yan etkisi var bi çok hastalığı tetikliyor %40 kadar iştah açıyor damarların daralması hormonların doğru çalışmaması gibi etkileri var bi araştır istersen

Bu kadarı yetti Hatice keyfimi kaçırmaya.

çok geçmiş olsun canım çok şükür ki geçmiş Allah bi daha göstermez İnşallah

aldığın tuzlu şeylerin içeriğine bak zaten tüm cipslerde var köfte harçları salata sosları daha pek çoğunda genelde tuzlularda olur en iğreç şeyin tadını bile lezzetli algılamaya sebep oluyor

Zaten köfte harçları, salata sosları gibi hazır gıdaları almıyorum artık herşeyi kendim yapıyorum cips ve tuzlu krakerlerle de aram yok ama o çikolata yok mu ona dayanamıyorum

Teşekkür ederim. Amin kimseye göstermez inşallah.

Annemden dolayı bende de risk var mesela beni de sürekli kontrole çağırıyorlar ama düşünmüyorum / takmıyorum olursa da Allah'tan deyip yoluma devam edeceğim benim sınavım da oymuş diyeceğim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…