Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

Aayyyy inşallah canım yaaa içime mutluluk doldu yine düşününce nasıl anne olursunuz hiç düşündünüz mü

ayyyyyy ben çok düşünürüm zaten normalde sevgi fışkıran bi insanım çocuğumu nasıl sevip mıcıklıycam Allahııımmm düşünmesi bile çok güzel ama biraz kuralcı bi anne olcam ben galiba bişeyi yapma dedğim zaman yapmaması lazım babamızda oyle aslında çocuğum rahat büyüsün istiyorum ama kendimle çelişiyorum bu konuda ama iyi bi anne olcam ya güveniyorum kendime

adamlar vazgeçicek bence şimdiden kokutmayalım gözlerini

Ben aşık olucam çocuğuma kesin,herkesten herşeyden korumaya çalışırım,kıskanç olurum öyle herkes kucağına alsın etsin istemem kuralcı olurum ben de değer yargılarıyla büyüsün isterim benim babamla pek diyaloğum yoktur babasıyla çok iyi zamanlar geçirmesine özen gösteririm kız olursa mutlaka jimnastik,dans o tarz şeylere yönlendiririm çünkü benim hep içimde kaldı,erkek olursa ya babası gb yüzücü olur ya da basketbol voleybol falan oynasın isterim

adamlar vazgeçicek bence şimdiden kokutmayalım gözlerini

Ben istediğim isteyeceğimi o şimdiden onları almak için it gibi çalışsın bence

Allah Alalh benim niye hiç bişey isteyesim yok ki? :44: bak düşündüm şimdi :44::44::44:

Sen kanaatkarsın bence ondan.

Aaaaa

Aynı beni anlattın ya bende kesin kimsenin kucağına veremem / paylaşamam gibime geliyor. Bende müzik / resim vb gitsin çok isterim benim de çok içim de kalmıştır. Bir de mutlaka kreşe göndermek istiyorum.

offf ben de ya yani kıskanç biriyimdir sevdiğim insanları kıskanırım hele ki bebeğim olunca nasıl olurum bilmem bide şeyi hiç sevmem şunu yap bunu yap falan işime karışılsın yani yanlış olsa da yaptığım kendim o yanlışı görmek isterim

bi ara face de dolanan bi video vardı çocuk isyan ediyordu aklıma o geldi anne baba ben yapamadım çocuğum yapsın diya çocuğa yaptırmaya çalışınca patlayan bi çocuk
işin güzel yanı artık imkanlar çok değişti (bizim zamnımızda....) çocukların algısı arttı herşeyle ilgili daha çok seçenekleri olacak ayrıca bende çocuğumu sevdirmek istemem gibi geliyo ayy herkes öpcek şap şup iiiiii
bide ben evin büyük çocuğu olduğum için ilk torun olacak eşim taraftada son olacak iş biraz sakat

Ben de sevmem ama bana kesin karışacaklar gibime geliyor.

Hatice bizim tarafta bizim de ilk olacak eşimin tarafında son bakalım nasıl olcek.

hem de nasıl algıları açık yeğenim var 4 yaşına girecek kısmetse pzt.günü bazen insanın aklına gelmicek çıkışlar yapıyor bizimkiler büyüyene kadar kimbilir nasıl olacaklar,benim tarafımda 2.torun eşimin tarafında 3.olacak ama eşim tarafı hep erkek kız olursa bizimki artık nasıl şımartılır bilmem

benim annem baksın istiyorum çocuğuma ama evde 3 tane teyze nasıl şımarır kimbilir
Ben de annemden destek alırım bide ablam var zaten ama yine de şımarır
Ben de sevmem ama bana kesin karışacaklar gibime geliyor.

Allahtan kaynanam kaynana gb değil öyle herşeye karışayım edeyim tipli biri değil ama yine de karışır ikisi de.Kaynanam zaten şimdiden diyor çocuğu her ağladığında kucağına almıcaksın ki alışmasın diye ben de hiiiiççç umrumda değil kucağımdan indirmicem ki diyorum tabi büyük de konuşmamak gerek

kızlar sayenizde bebek isteğim gittikçe artıyor ama kilo veremedim bu hafta gerçi tartı günümüze 2 gün var ama olsun hedef olmaz bu saatten sonra

benim annem baksın istiyorum çocuğuma ama evde 3 tane teyze nasıl şımarır kimbilir

Ben de annem baksın istiyorum. Ondan biz altlı üstlü oturuyoruz.

Ben kucağımdan indirememkiiiiiiii

Bizde de annem şımartır gibime geliyor ama bende şımartırım sankim

kesin karışılır herkes tecrübesini aktarmaya çalışcak
aynıymış durumlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…