kızlar sayenizde bebek isteğim gittikçe artıyor ama kilo veremedim bu hafta gerçi tartı günümüze 2 gün var ama olsun hedef olmaz bu saatten sonra
Hatice hamile kalana kadar hep acaba diyorsun hatta hamile olsan bile
Ama kaybedince asıl o zaman onu ne kadar istediğini anlıyorsun.
Benim bulantım felan çok kötüydü. Hep keşke o günlere geri dönsem razıyım bulantıya dedim.
Ben kesin fazla çıkarım malum çikolata bir de regl olamadım henüz.
Bulantılar da mol ün etkisi biliyorsun demi tatlım :85: normalden fazla oluyor,regl neden olmadın hala acaba ya :44:
canım 2 günde nası gitceeekkben de kendi kendimi hep böyle gaza getiriyorum,kilolara gelince belli olmaz canım 2 gün kasarsın gider bence ben de merakla bekliyorum kaç çıkıcam:18:
anladım canım Allah bi daha yaşatmaz İnşallah kilonu da takma regl olmadan net çıkmıyo zaten ama çikolataya bi sınır koymalısın günde ne kadar yiyosunHatice hamile kalana kadar hep acaba diyorsun hatta hamile olsan bile
Ama kaybedince asıl o zaman onu ne kadar istediğini anlıyorsun.
Benim bulantım felan çok kötüydü. Hep keşke o günlere geri dönsem razıyım bulantıya dedim.
Ben kesin fazla çıkarım malum çikolata bir de regl olamadım henüz.
Bulantılar sanki normal gebeliğin bulantısı diye düşündüm çünkü beta bende molü gösteren aşırı yükselme şeklinde değildi ilk hamilelik için test yaptırdığımda sabahları kusardım aç karnına safra çıkarırdım bir de yiyemezdim beni gibi olan çok var diye normal gebelik belirtisi diye düşündüm çünkü millet hastanelik felan oluyormuş o derece. Ama molde de olurmuş. Sonra yiyemiyorum diye demir hapı yazdı doktorum o daha çok midemi bulandırdı kestim onu.
Bugün 45. gün haftasonu da bekleyeyim pazartesi arayacağım. İki ihtimal var. 1. Çok nadiren 50 - 60 günü bulurmuş 2. rahimde yapışıklık var umarım ilkidir.
canım 2 günde nası gitceeekk
canım 2 günde nası gitceeekk
anladım canım Allah bi daha yaşatmaz İnşallah kilonu da takma regl olmadan net çıkmıyo zaten ama çikolataya bi sınır koymalısın günde ne kadar yiyosun
Olabilir tabi canım o da çünkü benim de değerim normalin altındaydı ama kürtaj olduğum gün ve öncesi midem bulantım inanılmazdı hatta doktor çok bulantım var deyince hemen kürtaja almıştı amaann neyse eski günlerden bahsetmeyelim artık önümüze bakıyoruz
Bence de nadir olan bişey sana da oldu ve 50-60 gün arası gelecek canım ya da h.sonu süpriz yapıcak
Bulantılar sanki normal gebeliğin bulantısı diye düşündüm çünkü beta bende molü gösteren aşırı yükselme şeklinde değildi ilk hamilelik için test yaptırdığımda. Sabahları kusardım, aç karnına safra çıkarırdım, bir de yiyemezdim benim gibi olan çok var diye normal gebelik belirtisi diye düşündüm. Çünkü millet hastanelik felan oluyormuş o derece. Ama molde de olurmuş. Sonra yiyemiyorum diye demir hapı yazdı doktorum o daha çok midemi bulandırdı kestim onu.
Bugün 45. gün haftasonu da bekleyeyim pazartesi arayacağım. İki ihtimal var. 1. Çok nadiren 50 - 60 günü bulurmuş 2. rahimde yapışıklık var umarım ilkidir.
daha az yersin dengelemiş olur hani bigün fazla kaçırınca ertesi gün dikkat ediyorum diyorlar ya onun gb çok almamışsındır zaten hemen 1 kaçamakla almazsın ki canım
bi kaçamak değil tatlım bu hafta kalorimi aşmadım ama dondurma yedim bide adet oldum almadım ama kilo almış gibi hissediyorum boyle pofuduk montlar gibiyim sankim
Kızlar kaçta çıkıyorsunuz iş yerlerinizden
Tamamen his o zaman senin kio zaman pazartesi bir kaç gram az yazarız seninkini regl gram ı diye
kaçış yok o zamanpazartesiye biter sanırsam hafta sonu komşularımın pekte hoş olmayan planları var yarın doğum günü kutlayacaklar pazar pikniğe gidelim diyolar sırf bişeyler yememk için gitmek istemiyrum ama nasıl kaçcam ki
çıkarım birazdan buralardaysanız evden devam ederiz
kaçış yok o zaman
Akşam annemler gelicek yarın girebilirim artık canım
ya hani stresten bazen gecikir ya bence sendeki oyle bişey sıkıntılı bi dönem geçirdin bi de hergün oldu olacak diye bekliyosun oda etkilemiştir nasılsa olcak whitewish in dediği gibi hafta sonu süprizi olcakrahat ol
Kızlar kaçta çıkıyorsunuz iş yerlerinizden
Pofuduk montbi kaçamak değil tatlım bu hafta kalorimi aşmadım ama dondurma yedim bide adet oldum almadım ama kilo almış gibi hissediyorum boyle pofuduk montlar gibiyim sankim
çıkarım birazdan buralardaysanız evden devam ederiz
pazartesiye biter sanırsam hafta sonu komşularımın pekte hoş olmayan planları var yarın doğum günü kutlayacaklar pazar pikniğe gidelim diyolar sırf bişeyler yememk için gitmek istemiyrum ama nasıl kaçcam ki
ama ama kaçmazsam yerim ki puff
bga nereye gitti
ama ama kaçmazsam yerim ki puff
bga nereye gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?