Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

çalışan insanın hali başka oluyor ben geldim eve

Özelden sektör kahretsin vaktinde kafayı kullanamadık ki

sen kaçta çıkıyorsun işten bga cım bide evden giremiyosun demi

18:00

Yok girmiyorum eşimin benim nickimi bilmesini istemiyorum.

Kayınvalidemden bahsettiğim / bahsedebileceğim yazılarımı görsün istemiyorum.

aranız kötü mü kayınvalidenle canım yakın mısınız birbirinize ?
az kalmış senin de ozaman çıkışına

nolcak canm 2 dk bilgisayarımı topladım 2 dk yol yürüdüm 1 dk merdiven çıktım 3 dk üzerimi değiştirip elimi yüzümü yıkadım 2 dk bilgisayarı siteyi açtım 10 dk hazırım

aranız kötü mü kayınvalidenle canım yakın mısınız birbirinize ?
az kalmış senin de ozaman çıkışına

Kötü değil ama vaktinde kırgınlıklarım oldu. Buradan az biraz fikrimi söyledim topiklerde eşimi üzmek istemem ama düşüncelerimi de bilmesin.

Bir de ben tanıyan felan çıkıp dedikodumu yapmasın diye kendimi çok deşifre etmemeye çalışırım.

Son düzenleme:
şimdi meyve salatası yapcam
akşamada köfte salata yoğurt artık ekmek almıyorum ekmek almayınca iyi oluyor kaç gündür köfte yiyorum başka ne yapsamki etle

25 liraya elektrikli ızgaralar var. Onların üstünde tavuk vb mangal yapabilirsin.

Tavuk göğsünü yatay olarak enlemesine kes karabiberle teflon tavada yağsız pişir al sana şnitzel.

Son düzenleme:
şimdi meyve salatası yapcam
akşamada köfte salata yoğurt artık ekmek almıyorum ekmek almayınca iyi oluyor kaç gündür köfte yiyorum başka ne yapsamki etle

Afiyet olsun tatlım,ben meyveyi şeker nedeni ile aç karnına yemek istemem önce yemek yerim 1-2 saat sonra acıkınca meyve yerim.Köfte yerine balık ye canım bol bol ben çok severim

Tanıyan kişilerin çıkması zor gb geliyor bana ne bileyim nerden aynı gruba denk geleceksin ki :44:

Tanıyan kişilerin çıkması zor gb geliyor bana ne bileyim nerden aynı gruba denk geleceksin ki :44:

Olabilir ama ben kendimi sağlama almaya çalışıyorum neden bilmiyorum. Özellikle de evden girmiyorum kesinlikle eşim bilsin istemiyorum.

Hatta öyle paronoyaklık derecesindeki bu topiğe bile bakmıyorum anlar diye. Bilinçaltı işte.

Son düzenleme:
Olabilir ama ben kendimi sağlama almaya çalışıyorum neden bilmiyorum. Özellikle de evden girmiyorum kesinlikle eşim bilsin istemiyorum.

anladım canım benim ki biliyor bazen mesela bişeyler yiyorsam senden gizli girip anlatcam yediklerini hem zayıflıcam deyip hem bunları yiyor dicem diyor yapmaz tabi öyle bişey de dalga geçiyor benimle

25 liraya elektrikli ızgaralar var. Onların üstünde tavuk vb mangal yapabilirsin.

Tavuk göğsünü yatay olarak enlemesine kes karabiberle teflon tavada yağsız pişir al sana şnitzel.
sağol cnm deniyeyim.
ya fırınların ızgara özelliği oluyo ya o nasıl bişe ben hiç kullanmadım fırında ya pasta börek yada fırın yemekleri yaparım

Afiyet olsun tatlım,ben meyveyi şeker nedeni ile aç karnına yemek istemem önce yemek yerim 1-2 saat sonra acıkınca meyve yerim.Köfte yerine balık ye canım bol bol ben çok severim

şeker nedeniyle derken :44: noluyo ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…