İşe dalmışımmmmm
İşe dalmışımmmmm
çalışan insanın hali başka oluyorben geldim eve
çok hızlısın
çalışan insanın hali başka oluyorben geldim eve
sen kaçta çıkıyorsun işten bga cım bide evden giremiyosun demi
Özelden sektör kahretsin vaktinde kafayı kullanamadık ki
Çok katılıyorum sana boşa geçmiş o kadar zamanım var ki şimdi anlıyorum kıymetini
18:00
Yok girmiyorum eşimin benim nickimi bilmesini istemiyorum.
Kayınvalidemden bahsettiğim / bahsedebileceğim yazılarımı görsün istemiyorum.
nolcak canm 2 dk bilgisayarımı topladım 2 dk yol yürüdüm 1 dk merdiven çıktım 3 dk üzerimi değiştirip elimi yüzümü yıkadım 2 dk bilgisayarı siteyi açtım 10 dk hazırım
Kayınvalidemden bahsettiğim / bahsedebileceğim yazılarımı görsün istemiyorum.
devlet gibiisi varmı değilmi:)) doğum sonrası 15 kilo verdim hem emzirdim hem herşey yedim:)))))
menüde ne var
nolcak canm 2 dk bilgisayarımı topladım 2 dk yol yürüdüm 1 dk merdiven çıktım 3 dk üzerimi değiştirip elimi yüzümü yıkadım 2 dk bilgisayarı siteyi açtım 10 dk hazırım
aranız kötü mü kayınvalidenle canım yakın mısınız birbirinize ?
az kalmış senin de ozaman çıkışına
şimdi meyve salatası yapcam
akşamada köfte salata yoğurt artık ekmek almıyorum ekmek almayınca iyi oluyor kaç gündür köfte yiyorum başka ne yapsamki etle
şimdi meyve salatası yapcam
akşamada köfte salata yoğurt artık ekmek almıyorum ekmek almayınca iyi oluyor kaç gündür köfte yiyorum başka ne yapsamki etle
Kötü değil ama vaktinde kırgınlıklarım oldu. Buradan az biraz fikrimi söyledim topiklerde eşimi üzmek istemem ama düşüncelerimle bilmesin.
Bir de ben tanıyan felan çıkıp dedikodumu yapmasın diye kendimi çok deşifre etmemeye çalışırım.
Tanıyan kişilerin çıkması zor gb geliyor bana ne bileyim nerden aynı gruba denk geleceksin ki :44:
Olabilir ama ben kendimi sağlama almaya çalışıyorum neden bilmiyorum. Özellikle de evden girmiyorum kesinlikle eşim bilsin istemiyorum.
sağol cnm deniyeyim.25 liraya elektrikli ızgaralar var. Onların üstünde tavuk vb mangal yapabilirsin.
Tavuk göğsünü yatay olarak enlemesine kes karabiberle teflon tavada yağsız pişir al sana şnitzel.
Afiyet olsun tatlım,ben meyveyi şeker nedeni ile aç karnına yemek istemem önce yemek yerim 1-2 saat sonra acıkınca meyve yerim.Köfte yerine balık ye canım bol bol ben çok severim
anladım canım benim ki biliyor bazen mesela bişeyler yiyorsam senden gizli girip anlatcam yediklerini hem zayıflıcam deyip hem bunları yiyor dicem diyoryapmaz tabi öyle bişey de dalga geçiyor benimle
şeker nedeniyle derken :44: noluyo ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?