Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

anladım canım benim ki biliyor bazen mesela bişeyler yiyorsam senden gizli girip anlatcam yediklerini hem zayıflıcam deyip hem bunları yiyor dicem diyor yapmaz tabi öyle bişey de dalga geçiyor benimle

Birşeyler daha yazdım bu yazıma onlara da bak istersen. Benim ki meraklı bilse okur onun içindir ki bilmiyor.

sağol cnm deniyeyim.
ya fırınların ızgara özelliği oluyo ya o nasıl bişe ben hiç kullanmadım fırında ya pasta börek yada fırın yemekleri yaparım

şeker nedeniyle derken :44: noluyo ki

Elektrikli ızgara altına su konuyor ondan yağı ızgaradan bu suya akıyor emmiyor yani tost makinasında ki gibi aslında aynı fırın hem koku da çıkmıyor bak bu hiç aklıma gelmemişti. Biz hep öyle yaparız tek kötü tarafı davlumbaz yoksa duman ve balkonda felan yaparsan koku.

Kızlar sizlere iyi hafta sonları diliyorum ben yemek hazırlığına geçiyorum nete girebilen olursa laflarız yine yediklerimize dikkat edelim pazartesi de tartılıp gelelim :18::18: hepimize mutlu hafta sonları

Meyvelerde de şeker var ya ben çok tatlı istediğimde muz falan yiyorum hemen bastırıyor isteğimi çok meyve yemeyi tavsiye etmiyorlar mesela şeker oranlarından dolayı

Evet onun için sabah yiyin diyorlar.

Kızlar sizlere iyi hafta sonları diliyorum ben yemek hazırlığına geçiyorum nete girebilen olursa laflarız yine yediklerimize dikkat edelim pazartesi de tartılıp gelelim :18::18: hepimize mutlu hafta sonları

Bende beni kovun diyecektim. Ayrılamıyorum pc başından.

Hepinize iyi tatiller / iyi haftasonları / iyi bakın kendinize.

Meyvelerde de şeker var ya ben çok tatlı istediğimde muz falan yiyorum hemen bastırıyor isteğimi çok meyve yemeyi tavsiye etmiyorlar mesela şeker oranlarından dolayı
hımm bak bunu hiç düşünmemiştim ama meyve şekeri bana masum geliyor

yok canım oyle balkonda yakacak ızgaram falan yok olsada uğraşmam zaten fırınlardakini merka ettim ama onu da anlayamadım hala bu senin bahsettiğin bildiğimiz ızgaralı fırın mı yoksa elektrikli ızgara mı

görüşmek üzere canım ben sürkli buralardayım

kızlarr ikinizde çevrimiçisiniz hala nerdesiniz neyse herkes kendine iyi baksın görüşmek üzere...

kızlar dun ev egıdınce test yaptım veeeeeeeeeee tek çizgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:) pazartesiye randevu aldım bakalım hayırlısı polıp vardı bende ondan kaynklanmışta olabılır bu kanamalar dıye dusunuyorum hayırlısı bakalım

gebelik bekliyor muydun peki canım sevinmişsin baya olmamasına polıp nedir bılmıyorum ama umarım sıradan bait kanamalardır

Selam canım h.sonu kimse gelmez diye düşünmüştüm ama gelmişsin nasıl geçiyor tatil

geldim tatlım iyi geçiyor geç uyandım biraz temizlik falan yaptım karnım ağrıyor komşuya gitmemek içnde bahane oldu birsürü kaloriden kurtuldum şimdide kendime bişeyler hazırlayıp yiycem sen naptın senin nasıl geçiyor

gebelik bekliyor muydun peki canım sevinmişsin baya olmamasına polıp nedir bılmıyorum ama umarım sıradan bait kanamalardır

yok tatlım bı ıhtımal dıyodum ama sanmıyordum polip rahım agzında et beni gibi bişey onemli degılmış smaerda bakıldı doktor bu sekılde olursa bıdaha alalım demıştı bayadır yoktu yenı aklıma gelıyo pazartesi gidicem nasıpse baklaım

Günaydın kızlar nasıl başladınız haftaya?
Ben 63.7 ile başladım hızlı bir iniş oldu :18: dün pek bişey yiyemedim tabi onun da etkisi vardır sanırım :44:

Günaydın kızlar nasıl başladınız haftaya?
Ben 63.7 ile başladım hızlı bir iniş oldu :18: dün pek bişey yiyemedim tabi onun da etkisi vardır sanırım :44:

Günaydıııınnnn...
niye o kadar hızlı indin ki canım dikkat et fazlası zarar
dün 66,4 çok az şey yedim çok hareket ettim bugün 66,5 um:44:
geçen hafta pek verimli geçmedi yani zamanımda daralıyor bu hafta biraz hızlandırmam lazım

hoşgeldin canım sen geçen hafta 68,9 değilmiydin yavf :44:

İvettttt

O kadar çikolata yersem olacağı buydu.

Şaka bir yana kabızlık ve regl olamama durumum hala geçerli onun için de bozmadım moralimi.

Almış olsam bile ne yapalım bundan sonra devam edeceğim. Bu arada çikolata yemeği bıraktım.

Günaydın tatlım sorma sıkıntı,stres alıp götürdü iyice
kimse dengeli başlamadı desene haftaya yazıyorum 66.5 diye ?

meyve kuru kayısı yada form çayı iç canım
sanırım bugun doktorunu arıycaktın bakalım ne diycek :44:
çikolata yemeyi bırakıp bırakmadığını ilerleyen günlerde görcez bakalım

Günaydın tatlım sorma sıkıntı,stres alıp götürdü iyice
kimse dengeli başlamadı desene haftaya yazıyorum 66.5 diye ?
canım niye sıkıntılısın nolduu yaa
aynen yaz canım hafatya ki hedefim 65

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…