anladım canım benim ki biliyor bazen mesela bişeyler yiyorsam senden gizli girip anlatcam yediklerini hem zayıflıcam deyip hem bunları yiyor dicem diyoryapmaz tabi öyle bişey de dalga geçiyor benimle
sağol cnm deniyeyim.
ya fırınların ızgara özelliği oluyo ya o nasıl bişe ben hiç kullanmadım fırında ya pasta börek yada fırın yemekleri yaparım
şeker nedeniyle derken :44: noluyo ki
Meyvelerde de şeker var ya ben çok tatlı istediğimde muz falan yiyorum hemen bastırıyor isteğimi çok meyve yemeyi tavsiye etmiyorlar mesela şeker oranlarından dolayı
Kızlar sizlere iyi hafta sonları diliyorum ben yemek hazırlığına geçiyorum nete girebilen olursa laflarız yine yediklerimize dikkat edelim pazartesi de tartılıp gelelim :18::18: hepimize mutlu hafta sonları
hımm bak bunu hiç düşünmemiştim ama meyve şekeri bana masum geliyorMeyvelerde de şeker var ya ben çok tatlı istediğimde muz falan yiyorum hemen bastırıyor isteğimi çok meyve yemeyi tavsiye etmiyorlar mesela şeker oranlarından dolayı
yok canım oyle balkonda yakacak ızgaram falan yok olsada uğraşmam zaten fırınlardakini merka ettim ama onu da anlayamadım hala bu senin bahsettiğin bildiğimiz ızgaralı fırın mı yoksa elektrikli ızgara mıElektrikli ızgara altına su konuyor ondan yağı ızgaradan bu suya akıyor emmiyor yani tost makinasında ki gibi aslında aynı fırın hem koku da çıkmıyor bak bu hiç aklıma gelmemişti. Biz hep öyle yaparız tek kötü tarafı davlumbaz yoksa duman ve balkonda felan yaparsan koku.
Kızlar sizlere iyi hafta sonları diliyorum ben yemek hazırlığına geçiyorum nete girebilen olursa laflarız yine yediklerimize dikkat edelim pazartesi de tartılıp gelelim :18::18: hepimize mutlu hafta sonları
kızlar dun ev egıdınce test yaptım veeeeeeeeeee tek çizgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:) pazartesiye randevu aldım bakalım hayırlısı polıp vardı bende ondan kaynklanmışta olabılır bu kanamalar dıye dusunuyorum hayırlısı bakalım
selam hanımlar nasılsınız bakalım
Selam canım h.sonu kimse gelmez diye düşünmüştüm ama gelmişsinnasıl geçiyor tatil
gebelik bekliyor muydun peki canım sevinmişsin baya olmamasınapolıp nedir bılmıyorum ama umarım sıradan bait kanamalardır
Günaydın kızlar nasıl başladınız haftaya?
Ben 63.7 ile başladım hızlı bir iniş oldu :18: dün pek bişey yiyemedim tabi onun da etkisi vardır sanırım :44:
Günaydın
Bende geldim 69,4 bu haftaki kilommmmm
hoşgeldin canım sen geçen hafta 68,9 değilmiydin yavf :44:
Günaydın
Bende geldim 69,4 bu haftaki kilommmmm
Günaydıııınnnn...
niye o kadar hızlı indin ki canım dikkat et fazlası zarar
dün 66,4 çok az şey yedim çok hareket ettim bugün 66,5 um:44:
geçen hafta pek verimli geçmedi yanizamanımda daralıyor bu hafta biraz hızlandırmam lazım
meyve kuru kayısı yada form çayı iç canımİvettttt
O kadar çikolata yersem olacağı buydu.
Şaka bir yana kabızlık ve regl olamama durumum hala geçerli onun için de bozmadım moralimi.
Almış olsam bile ne yapalım bundan sonra devam edeceğim. Bu arada çikolata yemeği bıraktım.
canım niye sıkıntılısın nolduu yaaGünaydın tatlım sorma sıkıntı,stres alıp götürdü iyice
kimse dengeli başlamadı desene haftaya yazıyorum 66.5 diye ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?