canım niye sıkıntılısın nolduu yaa
aynen yaz canım hafatya ki hedefim 65
Günaydın canım yazalım mı peki bu kilonu :44:
Hatice cim sen yaklaşmışsın istediğin kiloya az bişey var ,bga cım sen de çıkmışsınçikolataya bi süre ara ver tatlım
Bide kızlar haftaya olmak istediğiniz kiloyu yazın listemize ekleyeyim
offf evdeki kavga gürültü sıkıldım artık gerçekten hiç tadım tuzum kalmadı kızlar
yazıyorum canım hedefini
offf evdeki kavga gürültü sıkıldım artık gerçekten hiç tadım tuzum kalmadı kızlar
yazıyorum canım hedefini
Yaz yaz neyse onu yazalım sorun değil
Haftaya 68 olsun. Çikolatayı bıraktım yemiyorum iki gündür ağzımı bile sürmedim.
Evet 11 felan olsun doktoru arayacağım. Ya kontrole çağıracak ya da söktürücü ilaç verecek. 48 gün oluyor bugün. İnşallah regl düzensizliği felan başlamaz.
Hatice cuma yazmışsın ya onlinesınız diye sanırım çıksan bile sistemden o yeşil ışığın sönmesi zaman alıyor. Çünkü sende gitmiş oluyorsun ama yeşil ışık yanıyor ben oradan anladım.
Yazdım canım
İstikrarlı olacağından eminim şimdi sana stres sıkıntı yapıyordur,bişey sorucam canım kürtajın vakumla mı oldu küretle mi biliyor musun?
yaz canım
ne desem bilemedimki canımdaha öncede konuştuk herkeste olan şeyler bunlar biraz sabır zamanla düzelecektir
Sıkma kendini oluyor böyle şeyler hepimiz yaşadık Allah beterinden saklasın.
Vakumla oldu.
Bende güvenine layık olmaya çalışacağım.
Davul gibi karnım şişlikten ama lekelenme bile yok.
Kızlar sorun yaşanacak illa ki inanın tartışmak konu değil artık en ufak bişey de konuşmuyor benim eşim cumt.tartıştık ki haksız yere suçlama huyu vardır,benim hiç kabahatim yok hala konuşmuyoruz beni sıkan bu yani kavga edersin ertesi güne barışırsın biz de 2-3 gün ben konuşmasam belki 1 hafta sürecek sessizlik
Aklıma ne geldi acaba parça falan mı kaldı :44: ama o zaman değerin böyle hızlı düşer miydi bide o var :44:
Sonra bakmış mıydı parça kaldı mı diye canım ya kafa gitti iyice :44:
Kızlar sorun yaşanacak illa ki inanın tartışmak konu değil artık en ufak bişey de konuşmuyor benim eşim cumt.tartıştık ki haksız yere suçlama huyu vardır,benim hiç kabahatim yok hala konuşmuyoruz beni sıkan bu yani kavga edersin ertesi güne barışırsın biz de 2-3 gün ben konuşmasam belki 1 hafta sürecek sessizlik
36 yaşına gelmiş artık idrak etmeli bence bazı şeyleri,ben kavgayı gürültüyü hiç sevmem huzursuzluk olmasın diye hep alttan alırım,barışmaya çalışırım falan filan ama bana haksızlık edilince tahammül edemiyorum damarıma basıyor yapmadığım bişey için neden sabır göstereyim diyorum ben sürekli pohpohlamak için evlenmedim kiHerkesin huyu farklı. Biraz benim eşime benziyor. Demek ki kolay kolay geçmiyor siniri. Erkekler geç olgunlaşıyor ne yazık ki bizim anlatmak istediğimiz şeyleri anlamaları / idrak etmeleri bazen yıllar sürebiliyor. Biz kadınlar farklı bakıyoruz onlardan bunu eşim yeni yeni anlıyor. Onun için sabır sabır sabır elimizde başka birşey yok.
Değil mi Hatice??
Baktı baktı parça kalmadı.
Ya kist felan oluştu ya da rahimde yapışıklık var. Ya da hakikaten nadiren de olsa gelmesi 50 - 60 gün sürermiş ya o ihtimaldir. Umarım son ihtimaldir.
canım olur mu oyle konuşmamak falan
al karşına konuş onu ne çok sevdiğini onunla mutlu olmak istediğini senin bu kadar çabalarken onun neden boyle yaptığını sor
direk suçlayarak değilde iyi yanından git bunları zaten yapıyorsanda devam et o konuşmasa bile sen bişey olmamış gibi davran yoksa küçücük olaylar çok büyüyor
36 yaşına gelmiş artık idrak etmeli bence bazı şeyleri,ben kavgayı gürültüyü hiç sevmem huzursuzluk olmasın diye hep alttan alırım,barışmaya çalışırım falan filan ama bana haksızlık edilince tahammül edemiyorum damarıma basıyor yapmadığım bişey için neden sabır göstereyim diyorum ben sürekli pohpohlamak için evlenmedim ki
İnşallah uzun sürdüğü içindir o zaman canım hbr ver mutlaka bize de
Aynen canım işte benim de sinir olduğum o,konuştum tatlım ya tatlı dille de söyledim kavga ederek de söyledim ailesiyle de konuştum haftanın 2 günü kavga ediyoruz ee 2 gün zaten konuşmuyor yani biz sürekli küs ve kavga halinde oluyoruz terapiye falan mı gitsek diye düşünüyorum gerçekten ama onu da kabul etmiyor.oofff napsam bilmiyorum gerçekten sonra diyorum ki hayatım boyunca ben böyle mi yaşıcam
Haklısın dediklerinde ama bazen kavga anında söylenenlerin de bir hükmü yok. Kızgınlıktan söyleniyor. Onun için o söylenenleri de çok takma. Sakin anında da bunu bunu dedin diyerek yanlışını hatırlat ki bir daha yapmasın. İşte bizde de aynısı oluyordu oradan başlıyordu kavga. Baktınız tartışamaya dönecek başka odaya git, duş al..... Yoksa gerçekten büyüyor. Sen de benim gibisin ama olmuyor işte. Bir haftadır eşime nasıl diyeceğimi bilemediğim birşey vardı. Dolaylı olarak söylüyordum. Akşam kendi açtı konuyu söyledim doğrudan sonra dedim ki ben bunun için böyle böyle diyordum dedim. "Bilmiyorum öğret bana" dedi mesela. Bu adam da 36 yaşında.
Sinirliyken herşey söyleniyor. Onun için sakinleşmeyi bekle.
aynen canım yazdıklarınızı okudukça evliliğimizin ilk yılı geliyor aklıma demekki herkes benzer şeyler yaşıyor eşimin o zaman bi olaya verdiği tepkiyle şimdiki tepkisi çok farklı onun için ben inanıyorum düzelir ya yakınınızdaki bayanlarla bi konuşun hepsi kocasını yola getirmek için kim bilir neler yaşadılar bizde tam bunları yaşama döenmindeyiz işteHerkesin huyu farklı. Biraz benim eşime benziyor. Demek ki kolay kolay geçmiyor siniri. Erkekler geç olgunlaşıyor ne yazık ki bizim anlatmak istediğimiz şeyleri anlamaları / idrak etmeleri bazen yıllar sürebiliyor. Biz kadınlar farklı bakıyoruz onlardan bunu eşim yeni yeni anlıyor. Onun için sabır sabır sabır elimizde başka birşey yok.
Değil mi Hatice??
böyle yaşamayacaksın değişek belki bebek olduktan sonra daha hızlı değişecekAynen canım işte benim de sinir olduğum o,konuştum tatlım ya tatlı dille de söyledim kavga ederek de söyledim ailesiyle de konuştum haftanın 2 günü kavga ediyoruz ee 2 gün zaten konuşmuyor yani biz sürekli küs ve kavga halinde oluyoruz terapiye falan mı gitsek diye düşünüyorum gerçekten ama onu da kabul etmiyor.oofff napsam bilmiyorum gerçekten sonra diyorum ki hayatım boyunca ben böyle mi yaşıcam
Haklısın dediklerinde ama bazen kavga anında söylenenlerin de bir hükmü yok. Kızgınlıktan söyleniyor. Onun için o söylenenleri de çok takma. Sakin anında da bunu bunu dedin diyerek yanlışını hatırlat ki bir daha yapmasın. İşte bizde de aynısı oluyordu oradan başlıyordu kavga. Baktınız tartışamaya dönecek başka odaya git, duş al..... Yoksa gerçekten büyüyor. Sen de benim gibisin ama olmuyor işte. Bir haftadır eşime nasıl diyeceğimi bilemediğim birşey vardı. Dolaylı olarak söylüyordum. Akşam kendi açtı konuyu söyledim doğrudan sonra dedim ki ben bunun için böyle böyle diyordum dedim. "Bilmiyorum öğret bana" dedi mesela. Bu adam da 36 yaşında.
Sinirliyken herşey söyleniyor. Onun için sakinleşmeyi bekle.
Onları duymuyorum sinirliyken söylediklerini de hesaba katsam ayrılırız zaten,uzaktaki bir arkadaşımla konuşuyorduk bir cümle kurdum onu yanlış duymuş ama ben öyle bişey söylemedim hayır söyledin ama söylemedim yani yok öyle bişey hayır yani kafasında sabitliyor bişeyi sonra ağzından gir burnundan çık yok ee yapmadığım söylemediğim bişey için özür mü dilicem gereksiz boş bir muhabbet için beni suçluyor yani o kadar komik şeyler ki taktığı şeyler kızlar anlatsam gülersiniz ya ama bu konular biz de 2 gün 3 gün konuşmamak olarak yankı buluyor yani napıcam yapmadığım şeyler için de kalkıp özür mü dilicem gönlünü mü alcam sırf tatsızlık olmasın diye ne biçim iş anlamadım evlilik denen şey her koşul altında kayıtsız şartsız erkek haklı diye bişeye dönüşmüş ya da hep öyleydi.
aynen canım yazdıklarınızı okudukça evliliğimizin ilk yılı geliyor aklıma demekki herkes benzer şeyler yaşıyor eşimin o zaman bi olaya verdiği tepkiyle şimdiki tepkisi çok farklı onun için ben inanıyorum düzelir ya yakınınızdaki bayanlarla bi konuşun hepsi kocasını yola getirmek için kim bilir neler yaşadılar bizde tam bunları yaşama döenmindeyiz işte
böyle yaşamayacaksın değişek belki bebek olduktan sonra daha hızlı değişecek
sana katılıyorum canım baktın kavgamı geliyor kaç
yanındaysan ve kavgayı hissettiysen konuşunca çözümde getirmeyecekse git yapman gereken bi işi yap mesela ben sinirliyken çok güzel halı siliyorum
telefondaysam kapatıyorum yüzüne bu ne ya dünyaya çile çekmeye mi geldik benim kıymetimi bilmeyecekse kendi kaybeder
hatta mümkünse bi kaç gün şehr dışında bi yerlere gezmeye git biraz özlesin evlendiğinizden beri bi dediğini iki etmiyosun annesinden iyi bakıyosun rahat batıyodur ona
mümkünse bi kaç gün şehr dışında bi yerlere gezmeye git biraz özlesin evlendiğinizden beri bi dediğini iki etmiyosun annesinden iyi bakıyosun rahat batıyodur ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?