Aklıma gelmiyor değil ama bu sefer daha da büyür olay küçücük şeyi büyüten insan,ya biliyorum en yakın örneğim ablam neler yaşadı ama ben de senin gb diyorum eziyet çekmeye evlenmedim ki onunla off neyse kızlar kafanızı ütüledim iyice gerginim baya,bugün nette olamıcam yeğenimin doğum günü kreşinde ve akşam kutlama yapıcaz inşallah,girebilirsem bi bakarım neler yazmışsınız giremezsem yarın inşallah daha mutlu ve umutlu şekilde yazarım sizegörüşürüz kzılar
Aklıma gelmiyor değil ama bu sefer daha da büyür olay küçücük şeyi büyüten insan,ya biliyorum en yakın örneğim ablam neler yaşadı ama ben de senin gb diyorum eziyet çekmeye evlenmedim ki onunla off neyse kızlar kafanızı ütüledim iyice gerginim baya,bugün nette olamıcam yeğenimin doğum günü kreşinde ve akşam kutlama yapıcaz inşallah,girebilirsem bi bakarım neler yazmışsınız giremezsem yarın inşallah daha mutlu ve umutlu şekilde yazarım sizegörüşürüz kzılar
bga cım kaldık yine başbaşa
bi teyze geldi az önce kaza yapmış onu anlatıyordu bitmedi
Ahhh o teyzelerin lafı hiç bitmez zaten.
Bende kürtaj sonrası regl konularına bakıyordum epey bir tırstım okumayacağım artık.
kafanı hiç bulandırma istersen bi ara doktoru kafan netleşir
Kızlar günaydın nasılsınız?
Uzun zaman oldu giremedim
Çok sık girewmiyorum artık kusura bakmayın
nerelerdesin sen ya ben ssende ümidi kesmeye başlamıştımKızlar günaydın nasılsınız?
iyi geçti canım cumartesi komşularımla birlikteydimÖğleni geçsin diyorum hem pazartesi hem sabah saatleri ondan bekliyorum.
Hafta sonun nasıl geçti?
nerelerdesin sen ya ben ssende ümidi kesmeye başlamıştım
iyi geçti canım cumartesi komşularımla birlikteydim
pazarda temizlik çamaşır ütü derken geçti
sen neler yaptın ?
Benim de benzerdi. Cumartesi alışverişe gittik annemle. Dün de temizlik yaptım. Bahar temizliğine başlamak istiyorum ama havalar açılmadı ki bir türlü. Şu herif parayı verseydi baza alacaktım birde. O durum da bütün planlarımı değiştirdi.
Kızlar günaydın nasılsınız?
bu haftada yağışlı geçecekmiş yine
para gelmiyecek gibi düşün gelirse sevinirsin gelmezse zaten gelmeyeceğini biliyordum diyip çok üzülmezsin yani önünü kış tut ama İnşallah bahar çıkar
Öyle yapıyorum artık. Ondan şu yağışlar bitsin mevcut düzende temizliğimi yapıp dolaplarımı düzenlerim. Yapacak bir şey yok.
benimde hiç temizlik yapasım yok artık eşyalarımı toplayıp gitmek istiyorum
yok canım eşim özelde kadro çıktığı an gitcem İnşallahSenin işin de zor. Kesin gidebilecek misin?
Eşinde memur mu?
tamam afiyet olsunHatice ben bir yemek yiyip geleyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?