Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

bende geldim
evet canım mühendis konyada özel bi firmada

Konya'da büyük bir firma çağırmıştı eşimi iş için olmadı aklıma geldi.

Hoşgeldin.

sıkıntı etme canım ya bi muayene edip bi ilaç vercek sonra bi kaç gün içerisinde regl olup rahatlıycaksın

Ayyy inşallah. Yapışıklık felan yoktur umarım. Çok korkuyorum.

Konya'da büyük bir firma çağırmıştı eşimi iş için olmadı aklıma geldi.
Hoşgeldin.
Ayyy inşallah. Yapışıklık felan yoktur umarım. Çok korkuyorum.

İnşallah canım ya ben fazla duygusalım sanırım birbirimizi doğru düzgün tanımıyoruz ama senin bu sıkıntından dolayı cidden üzülüyorum ve dua ediyorum İnşallah yarın sevineceğimiz haberler alırsın

Konya iyidir ya bi ankara İstanbul gibi boğucu kalabalığı yok bence tek eksiği deniz

ayyy bu teyzeler öldürcek beni
tüm hayat hikayesini dinledim bide cümlenin tamamını anlayabilsem kültürüm artcak

ya şaka bi tarafa daha düne kadar kadının bi kıymeti yoktu dahada olmadığı çok yer var

Benim de sinirlerim bozuldu doktor hastane görmekten. Gözlerim nemli zaten dokunsan ağlayacağım.

Teşekkür ederim canım benim. İnşallah inşallah rahim yapışıklığı felan demez.

Zaten dikkat et teyzeler bankalarda, kamuda, sağlık ocaklarında, hastanelerde.

Ailesinde ilgi görmeyen kadın ilgilenilme isteğinden dolayı uyduruktan hastalık yaratıyorlar doktor hastane geziyorlar bir daha.

Böyle memurları tutup bütün hayat hikayelerini anlatıyorlar. Neden ailede değer görmediği için, ilgilenilmediği için vb.

Sen şimdi ne iş yapıyorsun orada. Yani Ziraat Mühendisisin de hani işin ne orada???

gelen teyzelerin amcaların derdini dinliyorum sanki mühendis değilde psikolog olarak atanmışım
herkes aynı soruyu soruyo bizde hala soruyoruz ama işin açığı kimsenin bildiği bişey yok bazen bende soruyorum ne işim var burda diye
bizim işimiz tarımsal yayım ve danışmanlık gelen çiftçiye ne zaman hangi destek var hangi hastalığa hangi ilaç kullanılmalı nasıl yetiştirilmeli falan danışmanlık ediyoruz

Şaka bir yana psikologluğun da fena değil. Burada da bize mental danışmanlık yapıyorsun.

Hazır yakalamışken sorayım seni.

Yediğimiz herşey de hormon var değil mi?

Şaka bir yana psikologluğun da fena değil. Burada da bize mental danışmanlık yapıyorsun.

Hazır yakalamışken sorayım seni.

Yediğimiz herşey de hormon var değil mi?
canım herşeyi mevsiminde ye mevsiminde olmayan ürünler de hormon olur meyve sebzeni organik alabilirsen iyi ama alamazsan ne yaparsan yap zehirlenmekten kurtulamıyorsun yetiştiriciler her halukarda gübre ilaç kullanıyorlar ve hiç bir kaydı yok 1 gün önce ilaç atıp ertesi gün satışa çıkarmadıklarını bilemezsin benim bi hipotezim var bence kanserin artmasındaki en büyük pay tarım ilacının ve herşeyin kabuğunu soyarak tüket evet vitamini kabuğunda derler ama kalıntı varsa o da kabukta yoğun olur

Allah yardımcın olsun. Yaşlılık da zor hepimiz birgün yaşlanacağız. Onun için yaşlılara karşı ayrı bir hassasiyetim var.

Amin. aynen canım ya bi yaşlı gördüm mü içimden sevgi akıyo resmen

Ben cok uzak kaldim kizlar.havalarda pek bozfu psikolojim bozuluyo boyle yagmurlu havalarda.kendimi yemeye icmeye verdim 1 kilo verdigimi ogrendim bunun da eykisi vardir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…