Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

Oooofff çok almışsın tatlım ya :44: vermeye çalışıyoruz kiloları biz de ben azıcık fazla gittim bu hafta ama dikkat etmeye çalışıyoruz biz de kaç kilo verdin peki doğum oldu mu canım

Haklisiniz arkadaslar ama düzelir bikac güne insallah :) bu arada hep kilolarimizdan konustuk ama hic hamilelikleri ne zaman planladigimizdan konusmadik.ya da konustuysaniz ben kacirdim :) evet arkadaslar nedir planlar ?

Selam canım nasıl gidiyor hamişlik az kaldı yakındık seninle hatırlıyormusun,çok iyi kilo vermişsen genelde herkes alıyor

ewet cnm şimdilik düzeldi istifar etmelerim yiyorum tabi ama eskisis kadar deil midem küçülmüş fazla yesem diorum biraz geçince tekrar istifar ediyorum ewet baya werdim alamam fazla inş. senin nasıl gidiyor cnm.

Haklisiniz arkadaslar ama düzelir bikac güne insallah :) bu arada hep kilolarimizdan konustuk ama hic hamilelikleri ne zaman planladigimizdan konusmadik.ya da konustuysaniz ben kacirdim :) evet arkadaslar nedir planlar ?

Benim 6,5-7 kilocuk daha vermem lazım verir vermez hemen istiyorum İnşallah

ewet cnm şimdilik düzeldi istifar etmelerim yiyorum tabi ama eskisis kadar deil midem küçülmüş fazla yesem diorum biraz geçince tekrar istifar ediyorum ewet baya werdim alamam fazla inş. senin nasıl gidiyor cnm.

Ben kürtaj oldum canım 7.haftada sonra mol gebelik diye birşey çıktı bekleme sürem vardı bıraktık korunmayı artık nasip,devam etseydi seninle aynı gün doğumu olacaktı inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini canım

Ben korunmayı bıraktım canım bakalım ne zamana denk gelirse tabi önce eşiyle aramı düzeltmem gerek çocuk yapabilmek için

Allah hayirli zamanda hayirli evlatlar versin hepimize insallah.sureci de burdan birlikte tamamlamayi nasip etsin.biz de yaz tatilimizi guzelce yapalim istiyoruz.ben ogretmen oldugum icin de sonbaharda gamile kalmak hic isimize yaramiyo.cocuk yazin dogar o zaman.bu sebeplerle kisa kadar erteledik biz.insallah istedigimiz zamanda gelir bebisimiz

oyle deme canm şu sıkıntılarını bi atlat bi kaç kilo birden verceksin çünkü kaç haftadır dikkat ediyosun yediklerine

Kreşteki bitti akşamı bekliyoruz şimdi o arada gireyim dedim ben de içini rahat tut birşey çıkmıcak

İnşallah kızlar

Benim korunma sürem var mol gebelikten dolayı 6 ay ve daha Mayıs'ta başladı. Ama Eylül gibi olsun istiyorum hayırlısıyla. Düşük olmasaydı Eylül'de doğuracaktım belki Eylül'de hamile kalırım kim bilir.

3 ayda 10 kilo mu
doğumdan sonra kaç kilo fazlan vardı nasıl verdin onları :18::18:

toplamda 20 kg aldım.. 65den 85e çıkmıştım sonra 1 yılda verdim kendimi sıkmadan yorgunluktan koşturmadan gitti..bir de annem bakıyordu bebeğe hergün de sebze yemeği yapıyordu öyle olunca çok zor olmadı ama son 6 ayda 70lere çıktım tekrardan.. vermeye çalışıyorum ve 2.bebeği düşünüyoruz kısmetse

Âmin canım inşallah sorunsuz sağlıklı bir gebelik geçirirsin istediğin zamanda evladını kucağına alabilirsin,inşallah biz de güzel haberlerimizi paylaşırız burdan

Insallah sen de diledigin zamanda hamile kalip sorunsuz bi sekilde bebegine kavusursun canim.mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler :) guzel haberlerinizi dört gözle bekliyorum

Ben korunmayı bıraktım canım bakalım ne zamana denk gelirse tabi önce eşiyle aramı düzeltmem gerek çocuk yapabilmek için
Bebiş düzeltir aranızı

Amin İnşallah

hadi hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…