Tatlım sıkıntı yapma kendine kötü birşey söylemicek bence de
3 ayda 10 kilo mu
doğumdan sonra kaç kilo fazlan vardı nasıl verdin onları :18::18:
kaç kg verdiniz kızlar?
ben de hamilelik öncesi dikkat ediyorum kilo veriyorum
hamile kalana kadar 8-10kg versem çok iyi olacak..
hamilelikte illaki kilo alınıyor ama dikkat ederek 10-12 alsak süper olur daha fazlası çok oluyor gerçekten
ilk hamileliğimde ilk 3 ay 10 kg almıştım midem çok bulanıyordu bulandıkça ekmek arası yedim hep sebze yiyemedim o sebepten çok aldım
sonrasında doktorum şekerden şüphelendiği için dikkat ettim ama iş işten geçmişti
nasıl olsa veririm deyip asla ipin ucunu bırakmayın
Ne yaptın sen öyle ilk 3 ay 10 kg ama pey bir geride kaldı herhalde o günler. Bizde kilo vermeye çalışıyoruz. Ben hariç herkes veriyor bir tek ben alıyorum.
ben 77 hamile kaldım ama ilk 4 ay o kilolaarı werdim yiyemedim çünkü kusmaktan 70 kiloyum şimdi
ben 77 hamile kaldım ama ilk 4 ay o kilolaarı werdim yiyemedim çünkü kusmaktan 70 kiloyum şimdi
Kızlaaaaaarrrrr
İlk başta demoralize olmuştum ama şimdi iyiyim. Hayırlısı ne ise o olsun.
Hoşgeldin. Bitti mi doğum günü????
Selam canım nasıl gidiyor hamişlik az kaldı yakındık seninle hatırlıyormusun,çok iyi kilo vermişsen genelde herkes alıyor
Haklisiniz arkadaslar ama düzelir bikac güne insallah :) bu arada hep kilolarimizdan konustuk ama hic hamilelikleri ne zaman planladigimizdan konusmadik.ya da konustuysaniz ben kacirdim :) evet arkadaslar nedir planlar ?
ewet cnm şimdilik düzeldi istifar etmelerim yiyorum tabi ama eskisis kadar deil midem küçülmüş fazla yesem diorum biraz geçince tekrar istifar ediyorum ewet baya werdim alamam fazla inş. senin nasıl gidiyor cnm.
Haklisiniz arkadaslar ama düzelir bikac güne insallah :) bu arada hep kilolarimizdan konustuk ama hic hamilelikleri ne zaman planladigimizdan konusmadik.ya da konustuysaniz ben kacirdim :) evet arkadaslar nedir planlar ?
oyle deme canm şu sıkıntılarını bi atlat bi kaç kilo birden verceksin çünkü kaç haftadır dikkat ediyosun yediklerine
Kreşteki bitti akşamı bekliyoruz şimdi o arada gireyim dedim ben de içini rahat tut birşey çıkmıcak
3 ayda 10 kilo mu
doğumdan sonra kaç kilo fazlan vardı nasıl verdin onları :18::18:
Allah hayirli zamanda hayirli evlatlar versin hepimize insallah.sureci de burdan birlikte tamamlamayi nasip etsin.biz de yaz tatilimizi guzelce yapalim istiyoruz.ben ogretmen oldugum icin de sonbaharda gamile kalmak hic isimize yaramiyo.cocuk yazin dogar o zaman.bu sebeplerle kisa kadar erteledik biz.insallah istedigimiz zamanda gelir bebisimiz
İnşallah kızlar
Benim korunma sürem var mol gebelikten dolayı 6 ay ve daha Mayıs'ta başladı. Ama Eylül gibi olsun istiyorum hayırlısıyla. Düşük olmasaydı Eylül'de doğuracaktım belki Eylül'de hamile kalırım kim bilir.
Bebiş düzeltir aranızıBen korunmayı bıraktım canım bakalım ne zamana denk gelirse tabi önce eşiyle aramı düzeltmem gerek çocuk yapabilmek için
Amin İnşallahAllah hayirli zamanda hayirli evlatlar versin hepimize insallah.sureci de burdan birlikte tamamlamayi nasip etsin.biz de yaz tatilimizi guzelce yapalim istiyoruz.ben ogretmen oldugum icin de sonbaharda gamile kalmak hic isimize yaramiyo.cocuk yazin dogar o zaman.bu sebeplerle kisa kadar erteledik biz.insallah istedigimiz zamanda gelir bebisimiz
toplamda 20 kg aldım.. 65den 85e çıkmıştım sonra 1 yılda verdim kendimi sıkmadan yorgunluktan koşturmadan gitti..bir de annem bakıyordu bebeğe hergün de sebze yemeği yapıyordu öyle olunca çok zor olmadı ama son 6 ayda 70lere çıktım tekrardan.. vermeye çalışıyorum ve 2.bebeği düşünüyoruz kısmetse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?