Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

Anladım canım. Peki bu minik domatesler adları aklıma gelmedi onları kışın yiyorum özellikle. Onlarda mı öyle.
peki sen tam olarak ne iş yapıyorsun canım

Özelden yazıyorum

Ben cok uzak kaldim kizlar.havalarda pek bozfu psikolojim bozuluyo boyle yagmurlu havalarda.kendimi yemeye icmeye verdim 1 kilo verdigimi ogrendim bunun da eykisi vardir belki

Aman aman verme kendini yemeye sonra benim gibi pişman olursun bak kızlar kilo verdi ben almışım.

Anladım bundan sonra dikkat ederim de ne yalan söyleyeyim arada alıyordum artık almam ama

Anladım bundan sonra dikkat ederim de ne yalan söyleyeyim arada alıyordum artık almam ama

sebze meyveyi pazara gelep kendi yetiştirdiklerini satan teyzeler amcalar olur onlardan al alırkende sor ilaç kullanıyormusun diye nasıl gübre atıyosun diye bazıları kullanmıyor kendi çiftlik gübresini kullanıyor işte onlar sağlıklı sizin oralarda kesin vardır

Zaten amcadan teyzeden seyyar satıcıdan almaya çalışıyorum. Kendi bahçelerinde yetiştiriyorlar diye. Ama ne yalan söyleyeyim arada canım menemen isteyince alıyorum biber almıyor değilim 3 - 4 adet.

Onun dışında ayşe fasulyeyi, bezelyeyi felan yazdan koyarız buzluğa.

zaten ya canın istiyor ya misafirin geliyor bi şekilde tüketiliyor bunu kaçışı yok onun için aldığın şeyin kabuğun usoyarak tüket
bi de ben toksin atıcı kür falan yapıyorum

Yok canim yanlis ifade etmisim.yemeye icmeye verdim kendimi bu aralar.bozulan havalarsan dolayi can sikintisindan yiyorum.bi de 1 kilo verince kasmadim kendimi.nasil olsa almiyorum diye biraz daha rahat yer oldum :)

Eyfah yefah yapma oyle 1 kilo vermişsindir muhtemelen haftaya veremezsin sonraki haftada alırsın dikkatli ol

kaç kg verdiniz kızlar?

ben de hamilelik öncesi dikkat ediyorum kilo veriyorum
hamile kalana kadar 8-10kg versem çok iyi olacak..

hamilelikte illaki kilo alınıyor ama dikkat ederek 10-12 alsak süper olur daha fazlası çok oluyor gerçekten
ilk hamileliğimde ilk 3 ay 10 kg almıştım midem çok bulanıyordu bulandıkça ekmek arası yedim hep sebze yiyemedim o sebepten çok aldım
sonrasında doktorum şekerden şüphelendiği için dikkat ettim ama iş işten geçmişti
nasıl olsa veririm deyip asla ipin ucunu bırakmayın

Ne yaptın sen öyle ilk 3 ay 10 kg ama pey bir geride kaldı herhalde o günler. Bizde kilo vermeye çalışıyoruz. Ben hariç herkes veriyor bir tek ben alıyorum.

3 ayda 10 kilo mu
doğumdan sonra kaç kilo fazlan vardı nasıl verdin onları :18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…