canım herşeyi mevsiminde ye mevsiminde olmayan ürünler de hormon olur meyve sebzeni organik alabilirsen iyi ama alamazsan ne yaparsan yap zehirlenmekten kurtulamıyorsun yetiştiriciler her halukarda gübre ilaç kullanıyorlar ve hiç bir kaydı yok 1 gün önce ilaç atıp ertesi gün satışa çıkarmadıklarını bilemezsin benim bi hipotezim var bence kanserin artmasındaki en büyük pay tarım ilacının ve herşeyin kabuğunu soyarak tüket evet vitamini kabuğunda derler ama kalıntı varsa o da kabukta yoğun olur
Amin. aynen canım ya bi yaşlı gördüm mü içimden sevgi akıyo resmen
peki sen tam olarak ne iş yapıyorsun canım
Ben cok uzak kaldim kizlar.havalarda pek bozfu psikolojim bozuluyo boyle yagmurlu havalarda.kendimi yemeye icmeye verdim1 kilo verdigimi ogrendim bunun da eykisi vardir belki
Deldim deldim bir yandan çalışıyorum ondan
iyi bakalım yazışma aralarında birazda çalışıyoruz
kışın yetiştirilen sebselerde özellikler hormon kullanırlar ben kışın hiç domates salatalık yediğimi hatırlamam kış sebzesi alırım bence sende oyle yap
Anladım bundan sonra dikkat ederim de ne yalan söyleyeyim arada alıyordum artık almam ama
sebze meyveyi pazara gelep kendi yetiştirdiklerini satan teyzeler amcalar olur onlardan al alırkende sor ilaç kullanıyormusun diye nasıl gübre atıyosun diye bazıları kullanmıyor kendi çiftlik gübresini kullanıyor işte onlar sağlıklı sizin oralarda kesin vardır
Zaten amcadan teyzeden seyyar satıcıdan almaya çalışıyorum. Kendi bahçelerinde yetiştiriyorlar diye. Ama ne yalan söyleyeyim arada canım menemen isteyince alıyorum biber almıyor değilim 3 - 4 adet.
Onun dışında ayşe fasulyeyi, bezelyeyi felan yazdan koyarız buzluğa.
zaten ya canın istiyor ya misafirin geliyor bi şekilde tüketiliyor bunu kaçışı yok onun için aldığın şeyin kabuğun usoyarak tüket
bi de ben toksin atıcı kür falan yapıyorum
O nasıl oluyor???
canm anlayamadımhavaların dışında 1 kilo verdiğin için mi psikolojin bozuldu :44:
Yok canim yanlis ifade etmisim.yemeye icmeye verdim kendimi bu aralar.bozulan havalarsan dolayi can sikintisindan yiyorum.bi de 1 kilo verince kasmadim kendimi.nasil olsa almiyorum diye biraz daha rahat yer oldum :)
kür ler varya tatlım onlardan mesela geçenlerde ısırgan kürü yaptım sonra karaciğer için lavanta kürü bi şekilde biriken toksini atmak lazım
Ben cok uzak kaldim kizlar.havalarda pek bozfu psikolojim bozuluyo boyle yagmurlu havalarda.kendimi yemeye icmeye verdim1 kilo verdigimi ogrendim bunun da eykisi vardir belki
Hee anladım şimdi.
Ben kürü aldığın sebzeye uyguluyorsun sandım.Kafa nasıl gitmişse artık.
Konuştum doktorumla.
Yarın muayeneye çağırdı. Off off.
Kızlar günaydın nasılsınız?
Uzun zaman oldu giremedim
Çok sık girewmiyorum artık kusura bakmayın
kaç kg verdiniz kızlar?
ben de hamilelik öncesi dikkat ediyorum kilo veriyorum
hamile kalana kadar 8-10kg versem çok iyi olacak..
hamilelikte illaki kilo alınıyor ama dikkat ederek 10-12 alsak süper olur daha fazlası çok oluyor gerçekten
ilk hamileliğimde ilk 3 ay 10 kg almıştım midem çok bulanıyordu bulandıkça ekmek arası yedim hep sebze yiyemedim o sebepten çok aldım
sonrasında doktorum şekerden şüphelendiği için dikkat ettim ama iş işten geçmişti
nasıl olsa veririm deyip asla ipin ucunu bırakmayın
kaç kg verdiniz kızlar?
ben de hamilelik öncesi dikkat ediyorum kilo veriyorum
hamile kalana kadar 8-10kg versem çok iyi olacak..
hamilelikte illaki kilo alınıyor ama dikkat ederek 10-12 alsak süper olur daha fazlası çok oluyor gerçekten
ilk hamileliğimde ilk 3 ay 10 kg almıştım midem çok bulanıyordu bulandıkça ekmek arası yedim hep sebze yiyemedim o sebepten çok aldım
sonrasında doktorum şekerden şüphelendiği için dikkat ettim ama iş işten geçmişti
nasıl olsa veririm deyip asla ipin ucunu bırakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?