canım muhabbetsiz diyet topiği olur mu hiç :)
ben 70 ci değilim ama 273 cüyüm bazen de metro :)
hımm hatice nerde? onunla da tanışalım, bu arada bende 09..18.00 arası burdayım artık maşallah muhabbet güzel sevdim
Eğleniyoruz burada hoşgeldin aramıza.
Hatice ailesinin yanında Pazartesi gelecek o?
Off kızlar canım sıkıldı.
KK'da takıldığım bir grup daha vardı. İki arkadaşım. Birşey oldu şakayı yaptık ..... Anladığım kadarı ile her yerde engellemiş beni. Üzüldüm.
canım muhabbetsiz diyet topiği olur mu hiç :)
ben 70 ci değilim ama 273 cüyüm bazen de metro :)
hımm hatice nerde? onunla da tanışalım, bu arada bende 09..18.00 arası burdayım artık maşallah muhabbet güzel sevdim
Aaaaa niye ki :44: konuşmaz seninle olur biter çok kırıldıysa neden engelliyor ki
kızlar feysimde evim şahane programı ekli bugun bi çocuk odası yapmışlar çok güzel olmuş cıvıl cıvıl
özendim ya :)
Herşey mümkün senin yaş kaçti?
En yaşlınız benim zor oluyor bazen toparlamak.
Konuşmuyor zaten msn'den gördüm yazayım dedim "şakayı kaka yapmayalım" diye engellemiş. Mail attım cevap vermedi. Harbiden içme oturdu. Seninle nasıl bir paylaşımım var, ortak yaşadığımız bir dert. O da benim için benzer sıkıntıları yaşadığım dert ortağımdı. Neyse sağlık olsun.
Ahhh birde bize sor neler hissettiğimizi.:2::2::2::2:
Ben de gördüm canım evet ahh ahh ben nelere özeniyorum bi bilsenkızlar feysimde evim şahane programı ekli bugun bi çocuk odası yapmışlar çok güzel olmuş cıvıl cıvıl
özendim ya :)
Herşey mümkün senin yaş kaçti?
En yaşlınız benim zor oluyor bazen toparlamak.
Hmm üzüldüm canım belki siniri geçtikten sonra konuşmaya başlar sıkma canını tatlım
pardon canım ya bilmeden pot kırdım galiba düşünemedim
Ben de gördüm canım evet ahh ahh ben nelere özeniyorum bi bilsenben herşeyi çok sade yaptım evlenirken gelinliğim,evim,hazırlıklar vs.düğün falan yapmadık zaten kına gecesi bile yapmadım düşün ama böyle sıkıntılı şeyler yaşayınca bebeğime herşeyi abartıp abartıp yapıcam diyorum inşallah
Oda takımını bile seçmiştim ben.
İnşallah herşey gönlünce olur.
İnşallah canım ama seni çok umutsuzsun gb hissediyorum enerjin düşük tatlım ya
Az önce anlattığım olaya takıldım. Üzüldüm böyle olmasına şaka / trip / naz arası birşey yapıyordum ben. Ayy gerçekten çok üzüldüm.
Biraz zaman ver canım arkadaşına eminim mail de açıklamanı yapmışsındır düşünsün bakalım geri dönüşü olacaktır o da senin gb.değer verdiyse arkadaşlığınıza
Whitewish dün aklıma geldi sormak istiyorum izninle. Kayınvalidenle aran nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?