Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

Sevindims senin adına. Benimki de çok şükür iyidir. Ama çok konuşur patavatsızlık derecesinde çok konuşur. O huyunu sevmiyorum. Ağzından çıkanı kulağı duymaz pek.

Sevindims senin adına. Benimki de çok şükür iyidir. Ama çok konuşur patavatsızlık derecesinde çok konuşur. O huyunu sevmiyorum. Ağzından çıkanı kulağı duymaz pek.

Hmm sevmem öyle insanları söylerim de fikrimi söylemesem de suratımdan anlar zaten hemen çünkü hayatta saklayamam hemen yüzümden ruh halimin nasıl olduğu anlaşıllır benim

Hmm sevmem öyle insanları söylerim de fikrimi söylemesem de suratımdan anlar zaten hemen çünkü hayatta saklayamam hemen yüzümden ruh halimin nasıl olduğu anlaşıllır benim
Ben de sevmiyorum ama ne yapalım insanın sevmediği ot burnunun dibinde bitiyor. Görümcem de öyle. Ben de çok konuşmam onlar da laf nereye gider karşımdaki kırılır mı üzülür mü yok langur lungur konuşurlar.

Edebiyatla aram pek yok canım şiir,roman pek sevmem öğretici şeyleri tercih ederim genelde kişisel gelişimler gb. senin nasıl?

Kitap okumayı severim ama şiir sevmem. Ne bileyim böyle uzun uzun yazıyorsun detaylı anlatıyorsun ondan dedim bu kızın ilgisi var herhalde ben yazmayı da sevmem. Dikkat edersen kısa kısa cümleler, yeni gelenlere hemen bir hoşgeldin,

konuşmayı seviyorum sanırım ondan bide detaylara önem veririm açıklayıcı olmaya çalışırım.
ben resim yapmayı severim karakalem öyle içimden geldiği gb eskiden daha çok çiziyordum evlendikten sonra hele hiç yapmıyorum gb bişey,dans ile okul döneminde çok ilgilendim sonra şehir değişikliği vs derken bırakmıştım yeniden başladım ki eşimle tanıştım orda sonraa dövme çok severim mesela ama artık yaptıramıyorum tabi evlilik yasakları sever misin sen de?

Yok sevmem,

Sen bize tanışma hikayeni anlatacaktın aklıma geldi.

Yok sevmem,

Sen bize tanışma hikayeni anlatacaktın aklıma geldi.

Eveeettt doğru
İzmir e geri döndükten sonra öyle hafta sonu ziyaretleri için üniversitemin olduğu yere gidiyordum arkadaşlarım vardı hala orda neyse kurs verdiğim bi çifti gördüm dansı bıraktım falan deyince öyle bi gaz verdiler ki bana İzmir e döner dönmez kurs bakmaya başladım bi kaç yere gittik arkadaşlarla hatta başladık beğenmedik tesadüfen bir kursa girdik derse katılın dediler birine seslendi hoca başlangıç adımlarını falan göstermesi için bize kim geldi eşim bir iki dans ettik benim aklım kaldı onda sonra kurs dans geceleri falan derken baktım ki hiç oralı değil sadece dansını ediyor kimseye pas vermiyor falan daha da dikkat çekti ben de ümidi kestim artık bigün dansa kaldırdı beni sonra gecelerde hep dans etmeye başladık gittikçe sohbetimiz arttı 4 ay sonra nişanlandık 5 ay sonra da evlendik

Vay ne hızlısınız siz öyle. Maşallah

Hani diyorsun ya çok tartışıyoruz. Bir nedeni de çok kısa sürede evlenmeniz de olabilir. Çok fazla birbirinize tanıma fırsatınız olmadığı için de olabilir. Hoş aynı evin içine girince 40 yıllık tanışan ol farketmiyor da bir ihtimal aklıma geldi.

Ama sen eşin seviyorsun evlilik yasaklarını kabul ettiğine göre

Ona pek inanmıyorum dediğin gb uzun süre tanıyıp da evin içine girince herşey değişiyor eşim evlenmeden önce de böyleydi taktı mı takardı ama o zaman tbi ayrı evlerde olduğumuz için siniri bir sonraki görüşmeye kadar geçerdi şimdi aynı evdeyiz ondan şimdi zorluyor.Kısa sürede evlenmenin zorluğu illa ki oluyor ama ben tolerans ı bol olan biriyim ve aşırı sabırlıyımdır ve sevdim mi evet fedakarlığımın sınırı olmaz aslan burcu kadını olmanın tipik özelliklerini taşıyorum yani senin burcun ne ?

Muğlada okudum ben de

İkizlerim bende. Cennet yerde okumuşsun sen.

Sende garip birşey var tam adını koyamadığım fedakar / gayretli / lider bilmiyorum adını koyamıyorum. Aklıma gelirse tam net ifade edebilirsem yazarım diyecektim ki bence sen çok güçlü bir karaktersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…