İkizlerim bende. Cennet yerde okumuşsun sen.
Sende garip birşey var tam adını koyamadığım fedakar / gayretli / lider bilmiyorum adını koyamıyorum. Aklıma gelirse tam net ifade edebilirsem yazarım diyecektim ki bence sen çok güçlü bir karaktersin.
Rahatlıkla bir grubu derleyip toparlayıp liderlik yapabilir bir havan var.
Güçsüz hissettiğim zamanlarım çok oldu ama dışarıya yansıtmayı sevmiyorum,herkes iç dünyamda ne yaşadığımı bilmez ama hırslı biriyimdir aklıma koymayayım bişeyi illa ki yapıcam ötesi olmuyor benim için ama bunun eksilerini de çok yaşadım tabi.Bu arada ikizler burcu ile çok iyi anlaşırım ben 10 senelik arkadaşım var çok eğlendiğimiz zamanlarımız olmuştur. Ne çok anlattım kendimi
Tipik aslanaynı karakterde olan biriyle de aynı ortamda barınamam ama eski iş yerimde olduğu gb
Öyle mi bilmiyordum aslanın tipik özelliği olduğunu. Bana hissettirdiğini anlatmaya çalıştım.
Ben de en son söyleyeceğimi ilk önce söylediğim için pek sevilmem.
O da aslında zor bir özellik çünkü insanlar illa ki önce alttan alınmayı bekler hep ama birden yüzlerine konuşulması pek kaldırılacak bişey olmayabiliyor bazen ama kontrol edebilirsin bunu çok zararını yaşıyorsan
İkizler burcu insanı eğlencelidir sadece mod ları çabuk değişir senin de öyle biraz demi?sabahtan enerji doluyken öğlen bitkin akşam yeniden enerjik olabiliyorsun sanırım
Senin moralini en kısa zamanda yerine getirmemiz gerekWhitewish sana doyum olmuyor ama benim çıkmam lazım. Pazartesi görüşürüz. Öpüyorum.
Senin moralini en kısa zamanda yerine getirmemiz gerek
Tamam tatlım güzel bir hafta sonu olsun bizim için pazartesi güzel küçük kilolarla geri dönelimgörüşürüz canım
kızlaaar ben geldim sayfalar baya ilerlemiş henüz okuyamadım yazdıklarınızı
bga ve whitewish ösledim sizi
annecimin durumuyla ilgili karar vermek gerekiyordu onun için bizimkiler acilen gel konuşalım dediler 1 saat içinde karar verip izin alıp yola çıktım
sonuç olarak gelecek haftaya ameliyata karar verildi bende annecimi görüp dönmüş oldum büyük ihtimalle haftaya yine gitcem
yarında toplantı var bütün gün nete giremeyebilirim toplantı erken biterse yarın görüşürüz
bu arada annecim 4 gündür bir sürü şey yedirdi sanırsam kilo aldım
kızlaaar ben geldim sayfalar baya ilerlemiş henüz okuyamadım yazdıklarınızı
bga ve whitewish ösledim sizi
annecimin durumuyla ilgili karar vermek gerekiyordu onun için bizimkiler acilen gel konuşalım dediler 1 saat içinde karar verip izin alıp yola çıktım
sonuç olarak gelecek haftaya ameliyata karar verildi bende annecimi görüp dönmüş oldum büyük ihtimalle haftaya yine gitcem
yarında toplantı var bütün gün nete giremeyebilirim toplantı erken biterse yarın görüşürüz
bu arada annecim 4 gündür bir sürü şey yedirdi sanırsam kilo aldım
:116:
Günaydııııınnnn,hepimize mutlu mümkünse de azıcık kalorili bir hafta olsun
Enerjin yüksek gb.ameliyat olacak olmasına rağmen anneni iyi görmek seni mutlu etmiş gb.canım :116: inşallah daha güzel haberlerini alırız anneciğinin
Sayfamız her zaman olduğu gb kilolar dışında herşeyle doluseni de bekliyoruz en kısa zamanda tatlım
Ben de ben de eeeee regl oldum ve geçen hafta inanılmaz iştahım açıldı hominigırtlak yedim durdum ve sonuç 65 :84::84::84::84::84:
Geçen hafta stresten aniden verdiğim kiloyu bu hafta regl olduğum için aniden almış oldum yani elde var sıfır :84::84::84::84::84:
Puuufff :106: sil baştan alıyorum yani neyse yine de moralimizi bozmanın alemi yok demibu hafta az yer açığı kapatırız bu hafta kiloları yazmasak mı
merhaba kızlar
biz evleneli 9 ay olmak üzere .. ama eşim şuanda asker12 nisanda gitti .. o gitmeden önce 2014 yazında bebiş çalışmalarına başlarız diyorduk ama dün telefonda konuşurken yazı beklemeyelim kışın başlayalım (ocak şubat gibi) diye düşündük, sonuçta bugün isteyince yarın olmuyor, hemen o ay hamile kalamayabilirim
sonuç olarak bende hamile kalmadan önce kilo vermek isteyenlerdenimboyum 155 cm (ufacık tefeciğim)
evlendiğimde 53 kiloydum, eşim giderken 57,3 kiloydum, şuandaki kilom ise 54,5.. o gittikten sonra kilo vermek için birşey yapmadım ..
siz belirli bir diyet uyguluyor musunuz kızlar, yoksa herkes kendine göre kilo vermeye mi çalışıyor :44: kilo vermek için bişeyler yaparak onun yokluğunda kafamı dağıtırım belki
günaydın kızlar ben geldim herkese iyi haftalar :)
whitevish cim tanışma hikayenizi okudum çok romantik
bizde eşimle tanıştıktan 3 ay sonra nişanlandık 1 yılda nişanlı kaldık ve evlendik
buarada ilkay hoşgeldin aramıza
sabah kahvaltım;
1kase nesfit ve süt
sabah tartılmayı unuttum ben arkadaşlar ama akşam iş çıkışı bfite gidip 1 aylığına spora yazılacam orda tartılırım 71 civarı kilom başlangıç olarak 71 diyebilirm
Hoşgeldin.
Valla eşin haklı bence de beklemeyin 2014 felan hemen olmuyor çünkü. Biz kafamıza göre takılıyoruz. Hatice ve Whitewish kalori sayımı yapıyor ben Karatayımsı herkes kendi yaşam tarzına uygun bir yöntem seçti.
Hoşgeldin iyi haftalar.
Bir öneri nesfit yerine yapabiliyorsan kahvaltı yap. Hazır gıda sonuçta.
cnm şimdilik nesfitle takılacam belki bu hafta
sonra kepekli ekmek ve peynire dönerim
geçen haftalarda kahvaltıda simit veya boyoz yedim önce onun şişkinliğini bi atayım
bi de açıkçası evden çıkmadan nesfit yemek daha kolayıma gidiyor
ilkay kaç yaşındasın? ne iş yapıyorsun hangi şehirdesin canım kendini tanıtırmısın
ben 26 yaşındayım 1.5 yıllık evliyim izmirliyim bizde ekim gibi bebiş çalışmalarına başlamayı düşünüyoruz
ben 25 yaşındayım canım, denizliliyim, bi şirkette psikologumsen neler yapıyorsun çalışıyormusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?