hoşbuldum canımanladım herkes kendine göre takılıyorsa bana daha uygun zaten her pazartesi tartılıp buraya mı yazıyoruz peki tatlım? kim takip ediyor bu konuyu listemiz var mı
ben 48 kiloyla hamiş olmak istiyorum6 kilo var daha vermem gereken :44:
cnm şimdilik nesfitle takılacam belki bu hafta
sonra kepekli ekmek ve peynire dönerim
geçen haftalarda kahvaltıda simit veya boyoz yedim önce onun şişkinliğini bi atayım
bi de açıkçası evden çıkmadan nesfit yemek daha kolayıma gidiyor
bende 3 gündür kahvaltıda nesfit yiyorumnapiim tek başıma bişeyler hazırlamak ve yemek istemiyorum.. sırf iş yerinde zorluk çekmeyeyim diye nesfit yiyorum, bu sayede sütte içmiş oluyorum diye düşünüyorum
evet canım çalışıyorum, bilgisayar programcısıyım
Evet pazartesi tartılıp yazıyoruz ama bizim topiğimiz diyet topiğinden çok geyik topiği oldu. Whitewish isimli arkadaşımız takip ediyor zaten topiğin açan da o.
Ben her sabah kalkıp mutlaka kendime kahvaltı hazırlarım.
Günaydın beyaz cadım.
Ben hala regli olmadım ama sabah tartıldım 96,6. Dün daha feciydi tartı 72'nin altına inmedi. Sanırım ödem var vücudumda. Dün su içerek bu kadar atabildim. Bu bir süre. bazen alacağız bazen vereceğiz yazalım bence gelecek haftaya olacak değişimi görürüz. Yine de ben herşeye uyarım.
Günaydın tatlımnasılsın?regl olmamana üzüldüm ya bi an önce ol ki keyfin yerine gelsin onun sıkıntısı da apayrı oluyor.
Yanlışlıkla 96,6 yazmışsın gözlerim yerinden çıkıyordusonra baktım ki 72 yazıyor yazalım rakamlarımızı şaka yapıyorum ben benim ibre tuhaf ilerliyor listede haftaya hedefim 64 olsun bari :26: hafta sonun nasıl geçti biz kayınvalideme ev bakmak ile geçirdik çok keyifliydi yani
merhaba kızlar
biz evleneli 9 ay olmak üzere .. ama eşim şuanda asker12 nisanda gitti .. o gitmeden önce 2014 yazında bebiş çalışmalarına başlarız diyorduk ama dün telefonda konuşurken yazı beklemeyelim kışın başlayalım (ocak şubat gibi) diye düşündük, sonuçta bugün isteyince yarın olmuyor, hemen o ay hamile kalamayabilirim
sonuç olarak bende hamile kalmadan önce kilo vermek isteyenlerdenimboyum 155 cm (ufacık tefeciğim)
evlendiğimde 53 kiloydum, eşim giderken 57,3 kiloydum, şuandaki kilom ise 54,5.. o gittikten sonra kilo vermek için birşey yapmadım ..
siz belirli bir diyet uyguluyor musunuz kızlar, yoksa herkes kendine göre kilo vermeye mi çalışıyor :44: kilo vermek için bişeyler yaparak onun yokluğunda kafamı dağıtırım belki
günaydın kızlar ben geldim herkese iyi haftalar :)
whitevish cim tanışma hikayenizi okudum çok romantik
bizde eşimle tanıştıktan 3 ay sonra nişanlandık 1 yılda nişanlı kaldık ve evlendik
buarada ilkay hoşgeldin aramıza
sabah kahvaltım;
1kase nesfit ve süt
sabah tartılmayı unuttum ben arkadaşlar ama akşam iş çıkışı bfite gidip 1 aylığına spora yazılacam orda tartılırım 71 civarı kilom başlangıç olarak 71 diyebilirm
Ayy şimdi farkettim Allah Korusun o kiloları hiç görmem inşallah.
Çok sinir var üstümde herşeye kızıyorum söyleniyorum. 15 gün içinde olursun dedi doktor bekliyorum bakalım. O kadar emindim ki bu hafta 68'e felan düşmüşümdür dedim. Sanki sıkılaştı vücudum pantolonların felan düşüyor ama dün neden öyle oldu anlamadım.
Ben bir yemeğe gideyim geliyorum.
Sağol tatlım romantik adam evlenince kalmadı ama olsun idare ediyoruzsiz de hızlı gidenlerdensiniz zaten yaş biraz ilerleyince beklemenin manası yok diye düşünüyorum kendi adıma tabi
Nesfit konusunda arkadaşlara katılıyorum canım kalorisi çok yüksek oluyor ve çabuk acıktıryor,acele çıkmam gerek diyorsan sabahları nesfit yerine müsliyi tercih et 4 kaşık 1 çay bardağı süt ile kalorisi az oluyor 71 olarak bu haftayı yazıyorum sana haftaya kaç olmayı planladığını da yazarsan onu da ekleyeyim tatlım
tamam canım kilo 71 haftaya 70 olmayı hedefliyorum akşamları elimden geldiğince az yemeye çalışıcam
tamam kızlar bu hafta kahvaltılarda nesfit yiyimde haftaya normal kahvaltıya dönerim
ilk hafta ekmek yemezsem vücudumdaki ödemi atarım diye düşünüyorum
günde bir bardak yeşilçay ve bol suyla beraber tabiki :)
Hareket ediyorsun ya canım yürüyüş sıkılaşmışsındır rakama çok takılmayın diyorlar zaten nasıl görünmek istiyorsanız o kilo idealdir sizin için diyorlar
Afiyet olsun canım
Selam canımmmhoşgeldin aramıza öncelikle hayırlı teskereler tatlım Allah kavuştursun asker bekleme işi zor iş
ama beklerken zamanın çabuk geçmesi için önüne koyduğun süper bi fırsat var zamanın çabucak geçtiğini göreceksin.İnşallah beklediğiniz tarihlerde hamile kalırsın ve daha da önemlisi gebeliğin bebeğini sağlıkla kucağına alarak tamamlanır tatlım
Biz topiğimizde iki deneyimli hatunuz bugüngünlerdenaralık ve ben ne yazık ki olumsuz sonuçlandı ama azimliyiz başarıcaz
Bu arada da kilo verelim diye uğraşıyoruz,herkesin yaşam koşulları farklı olduğu için herkes kendine göre bir yöntemle gitsin dedik diyet listesi,kalori hesabı,az ve öz yemek vs. sayfa başında listemiz var her pazartesi kilomuzu ve haftaya olmak istediğimiz kiloyu yazıyoruz pek istikrarlı ilerleyemesek çabalıyoruz
Burasının iyi geleceğinden eminim çünkü diyet dışında her geyik muhabbetini de yapıyoruz
Her gün 5 km yürüyormuşuz. Şimdi de sabahları da yürümeye başlayacağız. Ama ben kilo olarak da güzel görünsün istiyorum.
Haftasonu nasıldı benim?
Cumartesi çalıştım sayılır. Pazar'da malum ev işi (ütü, bulaşık yalaşık) akşam oluveriyor. Hele de ütü yapıyorsam sinirim tepemde oluyor.
Dün de neredeyse 3 saat felan ütü yaptım sen beni düşün artık. Bahar temizliği yapacağım ama daha bir iki hafta bekleyeyim diyorum. Bu arada yorganlar ve tam anlamıyla kışlıkları toplarım diye bekliyorum.
hoşbuldum canımteşekkür ederim bu arada .. o zaman beni de listeye yaz olur mu ben bugün tartılamadım annemlerde kaldığım için ama her gün tartılıyorum normalde, önce bundan vazgeçmem lazım galiba :26: dün tartılmıştım 54,5 ti .. haftaya pazartesi hedefime gelince, daha bu ilk haftam, bi haftada ne kadar verebilirim'i bilmiyorum :44: bu pazartesi görelim ne verebiliyorum, haftaya pazartesi sana hedef söyleyeyim olur mu canım
tamam canım 54,5 yazıyorum o halde 1 kilo deneyebilirsin zaten öyle ki bigün önce çok ye ertesi gün kilon yarım kilo artmış olarak görüyorsun bu kilolar çok acımasız çoookkk
Ben ütü yapmayı çok severimbütün gün ütü yapabilirim hatta ben de bahar temizliği yapmıştım ama yağmur çamur eksik olmadı geçen hafta,ben yazlıkları kışlıkları aynı yerde tutuyorum dolabı azcık büyük yaptırmıştık bide eşim yaz kış tişörtle geçirdiği için yazlık kışlık kaldırma olayım pek olmuyor.
Yürüyüş gerçekten çok farkettiriyor haftasonları yürüyemiyorum pazartesi de başlamam zor oluyor yabugün gidemedim mesela gerçi akşam aylar sonra inşallah dans gecesine gidicez orda telafi ederim dedim
Keşke makarna yemeseydin diyecektim ama patates ve makarna iki karbonhidrat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?