O zaman senin çok fazla işin olmuyor. Ben yazlıklarla kışlıkların dolaptaki yerini değiştiriyorum. Birde yorgan battaniye felan yıkayıp topluyorum ama daha yorgan kullandığımız için dolap düzenimi değiştirmedim. Bu sabah dedim kendi kendime bari mutfaktan başlıyayım bahar temizliğine illa yatak odasından başlanacak diye kural yok ya.
Dans gecesi vuuuu kulağa çok romantik geliyor.
kızlar burda hava çok sıcak öğle arası dışarı çıktım geldim 15 dk yürüdüm
öğlen yemeğim; yarım porsiyon patates yemeği, yrm porsiyon makarna, az yoğurt ve az salata
bu arada ben bahar temizliğimi badanamı boyamı geçen hafta bitirdim, onun verdiği rahatlıkla haftasonu full gezdim ama hava çok sıcaktı başıma sıcak geçti dün
he bu arada c.tesi regl oldum iştahım açık ondan öğlen yemeğinde makarna yedim
Biz yorganı atalı baya oluyor şuan hiç örtünmüyoruz desem yeri var,ben yastık yorgan vs.temizliğini geçen ay odanın duvarından su aldığı için yapmak zorunda kalmıştım çünkü dolabın içindeki herşey küflenmiştikolay gelsin canım yavaş yavaş yap kasmaya gerek yok
Dans gecesi inşallah bişey çıkmaz da gideriz çok seviyorum dans etmeyi benim için tarifsiz bir mutluluk saatlerce dans edelim o kadar yani
Eki Görüntüle 716273
Kızlar böyle resim çekip koyalım biz de tamam mı sözümüz olsun :124::124::124::124:
Hadi ya ben bu sabah ancak yorganın üstündeki battaniyeyi atabildim. Daha yorgana çoook var.
Öyle yapacağım. Belki gelecek hafta izne ayrılacağım.
İnşallah gidersiniz belki fotoğraf paylaşırsın bizimle. Ahh ne kadar güzel sosyal olmak. Ben ise asosyal biriyim.
Arada atladım. Meraklı Melahat görevde.Neden kayınalidene ev baktınız?
O kadar soğuk mu,burası yaz akşamları kapı cam açmadan oturulmuyor.Kafa iznine mi ayrılıcaksın canım bi yerlere gitmek için falan mı?
Bi aksilik çıkmadığı sürece gidicez,sosyallik ehh işte7 ayda bir dans gecesi pek sosyallik sayılmasa da fena değilönceden her hafta gidiyorduk tabi evlenince değişti bazen evde zorluyorum hadi dans edelim diye zar zor bir iki dans ediyoruz anca
Fotoğraf dans ederken çekmek zor anca başkalarını çekip paylaşabilirim ama bak avartardaki resim bana ait aslında orda dans ediyorum karşımda eşim var
Hmm ya yatırım amaçlı ev bakıyor ileriye yönelik ama tabi herkese beğendirmek zor biri beğeniyor biri beğenmiyor yok pahalı yok çok masraflı derken 1 hafta sabah öğle akşam konumuz ev olmuştu zaten h.sonunu da öyle geçirdik yani
Burası soğuk ya da ben çok üşüyorum ama soğuk henüz. Gece gündüz arasındaki fark kapanmadı.
Kafa izni olacak. Uzaklaşmak için tatil kısmetse Eylül'de. Geçen yıl bu tam bu günlerde Antalya'daydım. Tövbe ettim bir daha gitmeyeceğim. Ayağımı suya sokamadan geldim.
Olsun 7 ayda bir olsun biz hiç çıkmıyoruz ama mutluyuz çok şükür. Üşeniyoruz çıkmaya. Biraz tembeliz.
Tabiii başkaları sizi çeksin biz sizi görelim. O resim çok güzel. Ben netten buldun sandımdı. Elbise de hoş sankim. Bana eşim giydirmez o ayrı.
Normalde bana da giydirmez büyük bir geceydi o ve insanlar o kadar açılıp saçılıyor ki sen kapalı kalıyorsun yanlarındabide üzerinde bolero vardı dans etmeden önce çıkarttım arada kaynadı
Ben de evlendikten sonra tembelleştim ama eşime göre daha aktifimdir hep dolu geçirmeye çalışırım zamanları bide malum bizim ilk sene sendromu nedeni ile biraz daha aktif olmamız gerekiyor diye düşünüyorum,akşam ikimiz sadece arkadaşlarla gidince çekelim yakalaması biraz zor oluyor
Hoşgeldin?
Nasılsın Hatice????
Hayırlı olsun.
Bu arada ben İzmir'e gittim bir defa halamlar orada. Ama hiç sevmedim İzmir'i çok sıcak geldi. Nefes alınmıyor resmen.
İyiyim tatlım sen nasılsın
İzmir güzeldir yani düzenli bir şehir tabi muhitine göre değişiklik gösteriyor ben İstanbul u sevmiyorum çok kalabalık bir şehir benim yaşayabileceğim bir yer değil,ben daha sakin şehir insanıyım mesela evim şehir dışında olacak ama şehire yakın mesafede gb.
hoş buldum canımHoşgeldiiiiiinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?