Bende iyiyim. Beni nasıl bıraktın öyle. Herhangi bir ekşın yok. Kilo da artış var ama bak o normal seyrinde devam ediyor.
yerinde bulmak istemediğim tek şey fazla kilolardı ama sanırsam hepimizde fazlasıyla duruyor
arkadaşlar birlikte yemek yiyelim dediler bende az önce yemeğin canına okudumçok fena çoook
naptın canım regl oldun mu keyifler nasıl
Ben de öyleyim.
Bizim imkanımız olsa biz de daha sakin bir yerde / ilde yaşamayı çok istiyoruz ama ne yapalım hayat kavgası.
Yoksa İstanbul bitmiş artık. Çekilecek tarafı kalmadı.
hoş buldum canımnaber?
sayfalar baya ilerlemiş bi ara okuycam onları naptın bakalım herşey yolunda mı
eşinle düzelttiniz mi durumları?
Taammmmmmmmmm üstüne bastın. Hepsi yerli yerinde.
Yok hala regl olamadım. Milli mesela oldu ama tık yok. Bugün 55. gün. Korkmaya da başladım ama içime korku düşürmeyeceğim.
Ohhh ohh afiyet bal şeker olsun. Yaklaşın yaklaşın bana kilo olarak hepimiz aynı anda aynı kilodan start alırız
İyi canım amaaannn düzelttikinşallah hep böyle gider senin nasıl geçti toplantı buarada tartıldın mı listeyi gördün mü iniş yerine çıkış var
bencede içine korku düşürcek bişey yok milli mesele olduğundan prosedür uzun sürüyo
amacım o zatan aynı kiloda olalımki rekabet olsun
İnşallah bi daha hiç bozulmaz canım
aynen bende de çıkış var ben hedefimden 3 l-kilocuk saptım 1,5 kg vermeyi planlarken 1,5 kilocuk aldım
68 im bugun motivasyonum çok düştü
Biliyordum biliyordum beni yalnız bırakmayacağınızı onun için birlikte aynı yerden start alarak başlayacağımızı biliyordum.
grup dayanışması böyle olur işte vereceksek birlikte vericez veremiceksek birlikte şişicez
yaaa kıslar şaka bi tarafa nasıl yapcaz yaa ilk 2 hafta süper kilo verdim şimdide süper alıyorum bi yerde yanlış mı yapıyorum acaba
bilemedim ben onuuuu
grup dayanışması böyle olur işte vereceksek birlikte vericez veremiceksek birlikte şişicez
yaaa kıslar şaka bi tarafa nasıl yapcaz yaa ilk 2 hafta süper kilo verdim şimdide süper alıyorum bi yerde yanlış mı yapıyorum acaba
bilemedim ben onuuuu
birlikte verseydik iyiydi şimdi hamile kadığımı düşünemiyorum 68+12 en iyi ihtimal 80 ki ben bi 85 falan tahmin ediyorumolamazzzzzzzzzzzz
birlikte verseydik iyiydi şimdi hamile kadığımı düşünemiyorum 68+12 en iyi ihtimal 80 ki ben bi 85 falan tahmin ediyorumolamazzzzzzzzzzzz
Bende kendi öz eleştirimi yaptım.
Önce biliyorsunuz tatlıyı kestim. Nihayet başardım.
Bu hafta tamamen sulu yemek hariç karbonhidratı keseceğim. Yürüyüş de bir haftadır düzenli yapıyorum. Bu şekilde veririm diyorum.
tatlı büyük başarı canım ben de kesmiştim ama regl olunca hooopp gitti düzen yürüyüşü de 4 gündür yapmıyorum yani fena salmış durumdayım :18::18::18::18:
İşin tuhafı ne biliyor musun? Yemeyince aramıyorsun. Yemeye başlayınca da kendini alamıyorsun. Mesele canın çektiği o pik noktayı atlatmak onda sonra geliyor zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?