Yaaa sokakta hamileler görüyorum incecikler sadece karınlarında bi top varmış gb
Gerçi artık gebelikte de dikkat ediyorsun yediklerine doktor kontrolünde benim eltim 10 kilo falan aldı ama beden de hiç değişiklik yoktu sadece bebek aldı doğumla da gitti zaten kilolar birazcık göbek kalmış o da çok normal
Bende kendi öz eleştirimi yaptım.
Önce biliyorsunuz tatlıyı kestim. Nihayet başardım.
Bu hafta tamamen sulu yemek hariç karbonhidratı keseceğim. Yürüyüş de bir haftadır düzenli yapıyorum. Bu şekilde veririm diyorum.
Ahh canım aahh 63,7 den 65 e ani bir yükseliş yaptım ama ben hatamı biliyorum birden sinir oluyorum kendime herşeyi kesiyorum sonra canım isteyince dayanamıyorum ve yiyemediğim için daha çok yiyorum kasmıcam kendimi bu hafta ne istersem az az yicem spor da yapıcam yürüyüş ve yemekten sonra bişey yemicem bide böyle denicem bakalım
bende onlara çok imreniyorum ama
kilo vererek hamile kalsam bile onlardan biri olamayacağım kesin
balık etliyim ben zayıf bile oldugum zamanlarda hiç öle incecik görünmüyorum(
ama yinede bebeklerimiz sağlıklı olsun da okadar zayıf olmasak da olur yani kendi adıma öle düşünüyorum ben :)
Aynen katılıyorum sana ben çok canım istediğinde kuru kayısı yiyorum yiyiyordum daha doğrusu anında kesiyordu hem metabolizmayı da harekete geçiriyor ama bi başladım çikolata vs.offff çok sinir oluyorum kendime
merhaba kızlar..başlığı görünce bakmak istedim bende diyete bebek için başlamıstım
Yaaa sokakta hamileler görüyorum incecikler sadece karınlarında bi top varmış gb
Gerçi artık gebelikte de dikkat ediyorsun yediklerine doktor kontrolünde benim eltim 10 kilo falan aldı ama beden de hiç değişiklik yoktu sadece bebek aldı doğumla da gitti zaten kilolar birazcık göbek kalmış o da çok normal
tabi tabi o konuda hemfikiriz sağlıkl olalım bebişlerimiz sağlıklı olsun yeterli yine de şişko bi gebe olmamak için fırsatımız varken değerlendirmemiz gerek tabi şaka bi yana hepimiz için kısa süreler bunlar bu arada en erken denemeyi içinizde ben mi yapıcam :44:
kuru kayısı, badem, kuru incir bunlar harika ara öğünler unutmazsam akşam iş çıkışı alayım bende iyi aklıma getirdiniz kızlar
çikolatanın gözü kör olsun
tabi tabi o konuda hemfikiriz sağlıkl olalım bebişlerimiz sağlıklı olsun yeterli yine de şişko bi gebe olmamak için fırsatımız varken değerlendirmemiz gerek tabi şaka bi yana hepimiz için kısa süreler bunlar bu arada en erken denemeyi içinizde ben mi yapıcam :44:
bende onlara çok imreniyorum ama
kilo vererek hamile kalsam bile onlardan biri olamayacağım kesin
balık etliyim ben zayıf bile oldugum zamanlarda hiç öle incecik görünmüyorum(
ama yinede bebeklerimiz sağlıklı olsun da okadar zayıf olmasak da olur yani kendi adıma öle düşünüyorum ben :)
merhaba kızlar..başlığı görünce bakmak istedim bende diyete bebek için başlamıstım
Ben yarım dünya olurum. Zaten Lopez 1 ben iki beni siz düşünün artık.
bende hiç öyle zayıf bi hamiş olamam yapım müsait değilboyumda kısa zaten top gibi olacağım kesin, o yüzden zayıflayayım iyice en Allah izin verirde hamiş olursam diyetisyene gitmeyi düşünüyorum kızlar
siz ne zaman başlıcaksınız çalışmalara?
Haftaya canım Mayıs sonu yani inşallah
hadi bakalım hayırlısı olsun canım
kuru kayısı, badem, kuru incir bunlar harika ara öğünler unutmazsam akşam iş çıkışı alayım bende iyi aklıma getirdiniz kızlar
çikolatanın gözü kör olsun
yaşu çikolatayı bi ben yyemiyorum hep erik çağla((( tatlı yesem geri geliyor afedersiniz
Hoşgeldin.
Kilo verebildin mi peki?
Ama alan da 30 - 40kg alabiliyor.
Belli olmuyor bünye meselesi. Ben yarım dünya olurum. Zaten Lopez 1 ben iki beni siz düşünün artık.
Selam cornella,Tablona göre iyi gitmişsin canım sen ne zaman başlamıştın peki diyetine neler yapıyorsun ? biz pek istikrarlı gidemiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?