Günyadın kızlar az kalorili bol enerjili bir gün dilerim hepimize
[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD]1. Ay 22 Nisan 2013[/TD]
[TD]Boy[/TD]
[TD]Kilo[/TD]
[TD]İdeal Kilo[/TD]
[TD]Hedeflenen[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Hatice42[/TD]
[TD="align: center"]1.69[/TD]
[TD="align: center"]70[/TD]
[TD="align: center"]60[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Masatakvimi[/TD]
[TD="align: center"] ?[/TD]
[TD="align: center"]76[/TD]
[TD="align: center"]?[/TD]
[TD="align: center"]66[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bugungunlerdenkaranlık[/TD]
[TD="align: center"]68[/TD]
[TD="align: center"]58[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Whitewish[/TD]
[TD="align: center"]1.74[/TD]
[TD="align: center"]68[/TD]
[TD="align: center"]64[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Chickpeas[/TD]
[TD="align: center"]7[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ajda06[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Dream86[/TD]
[TD="align: center"]6[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Kızlar ben listeyi yaptım eklemek istedikleriniz varsa söyleyin boşlukları da dolduralım lütfen
Canım çok üzüldüm,çok geçmiş olsun hiç duymak istemediğim birşey bu,ne zaman kürtaj olmuştun 2 ay öncemiydi?eğer öyleyse çok geç almışsın patoloji sonucunu canım kan değerlerine yeni mi bakılmaya başlandı?benim tam moldü canım bebek oluşmamıştı yani, şubat sonu kürtaj olmuştum mart sonu şükür ki değerim düştü bu ay kısmetse aylık ilk kanımı vericem,doktorun bahsetmiştir herhalde neden olduğunu ve neler yapman gerektiğini,benimkine çok başında müdehale edildi 7.haftanın başındayken alındı kese doktorum da bunu büyük bir artı olarak görüyor ve bana bekleme süresini 6 ay verdi ama her doktor farklı süre veriyor 3-6-12 ay arası değişen süreler.Mol gebelik diye bir grubumuz var ben ilk öğrendiğimde sadece ben de mi oldu diyordum ama birçok kişi aynı şeyleri yaşamış meğer ve bir sonraki gebelikleri çok iyi olmuş.Sana tavsiyem bu konuda uzman bir doktora gitmen çünkü seni hem şimdi hem de gebeliğin süresince kontrol altında tutucak,Nerde yaşıyordun canım?Merak ettiklerini öğrendiklerim kadarıyla anlatmaya çalışırım canım benim ilk gebeliğimdi bu ama başından kürtaj olana kadar ve sonrası doktor doktor gezip,sıkıntı,stresle geçti.Şükür şimdi daha iyiyim tabi.Whitewish bende sana yazacaktım topikte olman iyi oldu dün patoloji sonucumu aldım
Yarım moıl çıktı
günaydın canımmm nasılsın?
benim enerjim tavan yapmış durumda bugün İnşallah evime kocacımın yanına gidiyorum
ayrıca sabah bi tartıldım gözlerime inanamadım 68,9 vuuhh vuuutabi döndüğümde 70 i geçmezsem iyi bişey
Kimsenin enerjisi seninkini geçemez canım bugün ve h.sonune mutlu sana kocanın yanına fit gideceksin,kilo almaktan da korkma canım yesen de eritirsin nasılsa şimdiden sana iyi yolculuklar ve süüüperr bir h.sonu diliyorum canım
geçmiş olsun canım her şerde bir hayır vardır moralini yüksek tut.Whitewish bende sana yazacaktım topikte olman iyi oldu dün patoloji sonucumu aldım
Yarım moıl çıktı
Canım çok üzüldüm,çok geçmiş olsun hiç duymak istemediğim birşey bu,ne zaman kürtaj olmuştun 2 ay öncemiydi?eğer öyleyse çok geç almışsın patoloji sonucunu canım kan değerlerine yeni mi bakılmaya başlandı?benim tam moldü canım bebek oluşmamıştı yani, şubat sonu kürtaj olmuştum mart sonu şükür ki değerim düştü bu ay kısmetse aylık ilk kanımı vericem,doktorun bahsetmiştir herhalde neden olduğunu ve neler yapman gerektiğini,benimkine çok başında müdehale edildi 7.haftanın başındayken alındı kese doktorum da bunu büyük bir artı olarak görüyor ve bana bekleme süresini 6 ay verdi ama her doktor farklı süre veriyor 3-6-12 ay arası değişen süreler.Mol gebelik diye bir grubumuz var ben ilk öğrendiğimde sadece ben de mi oldu diyordum ama birçok kişi aynı şeyleri yaşamış meğer ve bir sonraki gebelikleri çok iyi olmuş.Sana tavsiyem bu konuda uzman bir doktora gitmen çünkü seni hem şimdi hem de gebeliğin süresince kontrol altında tutucak,Nerde yaşıyordun canım?Merak ettiklerini öğrendiklerim kadarıyla anlatmaya çalışırım canım benim ilk gebeliğimdi bu ama başından kürtaj olana kadar ve sonrası doktor doktor gezip,sıkıntı,stresle geçti.Şükür şimdi daha iyiyim tabi.
27 Mart'ta kürtaj oldum. Dün çıktı patoloji sonuçlarım ve dün ilk HCG yi yaptırdım 19'du. Haftaya yine. Bir ay sonra da kontrol birde bende mantar olmuştu. Bzde bebek oluştu mola dair hiçbirşey yoktu. İkili teste gittiğimizde kalbi durmuştu. Hoca da görnce çok şaşırdı zaten. Ben İstanbuldayım profesöre gidiyorum bn kontrole zaten sürekli takipteydi şimdi daha sıkı takip edilcem. Zaten mantardan ve kürtajdan dolayı 2 ay korunma dedi şimdi ne der bilmiyorum.
Ne olacak şimdi bende mol hatsalığı riski m var nedr bu dün hocayı ben üniversitede ayak üstü yakaladım. Tam konuşamadım ondan sana soruyorum
Canım 12 haftalıkken betan çok yüksek değerlere ulaşmıştır henüz bir ay olmadan betan 19 a düştüyse bu çok iyi,şöyle anlatayım ben kürtaj olduğumda yaklaşık 20.000 lerdeydi 1 ay sonra 5 e düştü senin ki iki günde bir iki katına çıktığını düşünürsek çok daha yüksektir betan ama bir ay dolmadan bak çok güzel inmiş.Benim önce kist var mı yok mu diye bakıldı çünkü kist olması tehlikeyi arttırıyor,sonra akciğerime bakıldı nedeni de mol denen hücre ya rahimde ya da akciğerde çoğalıyor,sonra 6-7 tüp kan verip kandaki bir sürü şeye bakıldı,her hafta kan betama bakıldı.Mol ne yazık ki bir çeşit kanser hücresi ama tedaviye en iyi cevabı veren bir hastalık.Betana bakılmasının nedeni de mol hücresinin çoğalıp çoğalmadığı sadece betadan anlaşılıyor betan artarsa ilaçlı tedavi veriliyor
Kürtaj için değerlerime bakıldığında 77binlerdeydi beta. Dediğin akciğer be kan testlerine kürtaj öncesi bakılmıştı zaten. Bir sorun yoktu.
Zaten patolojik sonuç süpriz oldu bize.
Kızlar hafta sonu bende yazlığa gidiyorum
telefondan girebilirim
Hafta sonları paylaşım zorunluluğumuz olmasın diye düşünüyorum
ayrıca pazartesi 5 günde 5 kilo diyetini uygulamayı düşünüyorum
Not alırsın pazartesi yazarsın iki günlük canım5 günde 5 kilo çok iddialı tatlım bence sonuçta gebeliğe hazırlık yapıyoruz bir an da verirsen bir anda da alırsın tabi yine de senin kararın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?