Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

:44: hmm az kilo almayı duydum da 2 kilo baya az geldi kulağa

2 kilo mu nasıl bi beslenme programı acaba :44: bende öyle olsam keşke

valla kızlar bende inanamadım mantıklı gelmedi ama bu sitede birisi söyledi bunu,
hatta Allah şahit bile dedi,doktorun verdiği beslenme programını tam hatırlamıyorum dedi,
hatırlarsam söz buraya yazarım dedi ama hangi konu başlığındaydı unuttum :44:
tabi onun yazdığı liste herkese uymayabilir,doktorun adını söyle bizde gidelim dedim
ama söylemedi yada söylemeyi unuttu günahını almıyayım şimdi kadının.

bizim arkadaşlardan biri hamile bugün toplantıda gördüm 3 hafta kalmış doğuma ve hala çalışıyor ben o halde çalışmak istemiyorum nasıl yapcam ki şimdiden onu düşünüyorum
6 ay izin veriyolar oda doğumdan sonra kullanılır

bende yürüyorum baya ondanda weriyorum kilo çikolatayı hiç yiyemiyorum en sewdiğim cimcik makarnayıda(((

nisa senin neden bu kadar kilo verdiğin belli oldu :)
benim çevremdeki hamilelerin nerdeyse tamamı 9 ay boyunca yattı ve yarım dünya oldular :)
sanırım en doğrusunu sen yapıyorsun doktorlarda hareket öneriyorlar hem doğum daha kolay oluyormuş hareketli hamilelerde

bende yürüyorum baya ondanda weriyorum kilo çikolatayı hiç yiyemiyorum en sewdiğim cimcik makarnayıda(((

Doktorun yürüyebilirsin dedi mi?

Ben de okudum onu. Ama bir yerlerde eksik vardı sanki. Doktorunun adını söylemek istemedi, listeyi hatırlamıyorum felan.

Neyse ben de kimsenin günahını almak istemiyorum ama tutarsızlık vardı çok dediklerinde.

ewet cnm eşim sağolsun bigün işte 3 gün ewde hamile egzersizleri yapıyorum evde ayrıca günlük en az 20 dk yürüyorum bide bunu üzerine yemek yiyemem oyuzden weriyorum ben en umutsuzlardandım hamile kalamıcam sanırım kilo weremem ben kafamda bir sürü olumsuzluk düşündüm ama şimdi 5aylık hamileyim allaha şükür bi sıkıntımda yok:))) allah hepinize sağlıklı bebişler wersin

seninle aynı fikirdeyim canım
2 kilo almak değil derdim 10 kiloyu geçmesem yeter bana

Demek ki doğum öncesi tüm hakkını bebeği için doğum sonrası kullanmak istiyor. Sağlığı da izin veriyor demek ki. Herkes de çalışamaz.

Siz yine şanslısınız. Bir de bizi düşün.

tabi cnm doktor zaten riskli görürsr yat diyor hiç bişiy yapma ama normalaede bpopo büyüt demiyor ona ne kadar yat diosa bizede 1 saat yat 2 satt dur.d yürü

Belli bir hikayen var mı Nisa? Bir yıl olmadı felan????????

Whitewish ile benim bir kaybımız var.

biliyorum cnm whitewish konusyoruz allah sabır wersin başınız sağolsun allahım bidaha werir inş. yok cnm nasıl bi hikaye

Amin amin

Aman canım olmasın hani dedin ya korkuyordum olmayacak diye ondan sordum.Aman olmasın zaten Allah'ım yaşatmasın çok zor. Biz dua eder misin? Hamilelerin duası kabul olurmuş.

4 ay.

Aa görmedim kuzu görsem yazmam mı?

Filmi al bakayım başa

yavf 4 ay ok azz yaa düşünsene bebeğin 4-5 aylık ve sen bırakıp işe gidiyorsun çok zor ya sonra akşamdan akşama göreceksin insan özler ya akşama kadar burnunda tütcek sonra eve gelceksin yorgunsun bebeğin ilgi istiyor kocan ilgi istiyor oyyyy az daha düşünürsem işi bırakcam

Ondan dedim ya zaten siz gene şanslısınız. İsterseniz bildiğim kadarı ile iki yıla kadar ücretsiz izin de alabiliyorsunuz. Biz de nerede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…