- 14 Şubat 2013
- 927
- 246
- 73
Hamileyken bende öyleydim. 75'ten 67'ye düştüm ama şimdi gör.
Ahh şu çikolatayı bende yiyemesem.
Bu yazdıklarını kısmen yapıyorum demek ki tam yapsam iki ay sonra fıstık gibi olacağım.
:44: hmm az kilo almayı duydum da 2 kilo baya az geldi kulağa
2 kilo munasıl bi beslenme programı acaba :44: bende öyle olsam keşke
ewet o kawram doğru cnm ama 2 kilo yanlıi çünkü bebeğin içinde olduğu amiyo sıvısı plesanta bebğin eşi toplam 4.50 kilo falan diyebiliyorum ama bebeği besleyici şeyler yersen yağlardan tuzlardan uzak durarasan almıyorsun fazla kilo
bende yürüyorum bayaondanda weriyorum kilo çikolatayı hiç yiyemiyorum en sewdiğim cimcik makarnayıda (((
bende yürüyorum bayaondanda weriyorum kilo çikolatayı hiç yiyemiyorum en sewdiğim cimcik makarnayıda (((
valla kızlar bende inanamadım mantıklı gelmedi ama bu sitede birisi söyledi bunu,
hatta Allah şahit bile dedi,doktorun verdiği beslenme programını tam hatırlamıyorum dedi,
hatırlarsam söz buraya yazarım dedi ama hangi konu başlığındaydı unuttum :44:
tabi onun yazdığı liste herkese uymayabilir,doktorun adını söyle bizde gidelim dedim
ama söylemedi yada söylemeyi unuttu günahını almıyayım şimdi kadının.
nisa senin neden bu kadar kilo verdiğin belli oldu :)
benim çevremdeki hamilelerin nerdeyse tamamı 9 ay boyunca yattı ve yarım dünya oldular :)
sanırım en doğrusunu sen yapıyorsun doktorlarda hareket öneriyorlar hem doğum daha kolay oluyormuş hareketli hamilelerde
Doktorun yürüyebilirsin dedi mi?
Ben de okudum onu. Ama bir yerlerde eksik vardı sanki. Doktorunun adını söylemek istemedi, listeyi hatırlamıyorum felan.
Neyse ben de kimsenin günahını almak istemiyorum ama tutarsızlık vardı çok dediklerinde.
bizim arkadaşlardan biri hamile bugün toplantıda gördüm 3 hafta kalmış doğuma ve hala çalışıyor ben o halde çalışmak istemiyorum nasıl yapcam ki şimdiden onu düşünüyorum
6 ay izin veriyolar oda doğumdan sonra kullanılır
Doktorun yürüyebilirsin dedi mi?
Ben de okudum onu. Ama bir yerlerde eksik vardı sanki. Doktorunun adını söylemek istemedi, listeyi hatırlamıyorum felan.
Neyse ben de kimsenin günahını almak istemiyorum ama tutarsızlık vardı çok dediklerinde.
ewet cnm eşim sağolsun bigün işte 3 gün ewde hamile egzersizleri yapıyorum evde ayrıca günlük en az 20 dk yürüyorum bide bunu üzerine yemek yiyemem oyuzden weriyorum ben en umutsuzlardandım hamile kalamıcam sanırım kilo weremem ben kafamda bir sürü olumsuzluk düşündüm ama şimdi 5aylık hamileyim allaha şükür bi sıkıntımda yok:))) allah hepinize sağlıklı bebişler wersin
Demek ki doğum öncesi tüm hakkını bebeği için doğum sonrası kullanmak istiyor. Sağlığı da izin veriyor demek ki. Herkes de çalışamaz.
Siz yine şanslısınız. Bir de bizi düşün.
Oyy Haticem can Haticem.
Görüşemedik doğru düzgün hasret gideremedik kuzum.
Belli bir hikayen var mı Nisa? Bir yıl olmadı felan????????
Whitewish ile benim bir kaybımız var.
sizin ne kadar izniniz var cnm bebek için
oyle oldu bebeeeem kaç tane mesajım kaynadı arada dahada bişey yazmasan ben çıkıyorum diycektim
Belli bir hikayen var mı Nisa? Bir yıl olmadı felan????????
Whitewish ile benim bir kaybımız var.
biliyorum cnm whitewish konusyoruz allah sabır wersin başınız sağolsun allahım bidaha werir inş. yok cnm nasıl bi hikaye
4 ay.
Aa görmedim kuzu görsem yazmam mı?
Filmi al bakayım başa
yavf 4 ay ok azz yaa düşünsene bebeğin 4-5 aylık ve sen bırakıp işe gidiyorsun çok zor ya sonra akşamdan akşama göreceksin insan özler ya akşama kadar burnunda tütcek sonra eve gelceksin yorgunsun bebeğin ilgi istiyor kocan ilgi istiyor oyyyyaz daha düşünürsem işi bırakcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?