Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

Amin amin

Aman canım olmasın hani dedin ya korkuyordum olmayacak diye ondan sordum.Aman olmasın zaten Allah'ım yaşatmasın çok zor. Biz dua eder misin? Hamilelerin duası kabul olurmuş.

korkmamın sebebi cnm ewlendim 1 ay sonra ağrı çekerek hastaneye yattım safra kesem alındı doktor dediki 1 sene geçmeden hamile kalamssın we ben buna cok üzülüyordum çünkü istiyordum hernese biz korunmuyoduk olmıcak falan falan bi gün adet oldum ertesi günü yok aklıma şühe geldi test yaptım pembe çizgi açık ama panik oldum oaralar görümcemin düğün hazırlığı mobilya ittim halı çırptım ağır iş yaptım ölüyorum yorgunluktan hernese testi sabah 12 gibi yaptım akşam 8de tekrarladım koyulaşmıs eşimi aradım böle böle inanmadı koştr özele bi cıktı 5 haftalık hamileyim şok oldum ağlıyorum sevinçten eşim hala inanamadı gece rüyasında bile sayıkladı öle işte benim kzım mucizem benim diyorum şimdi:)) tabi ederim cnm allahım bütün isteyenlere en yakın zamanda bebişler wersin önce sağlıklı tabi

Haticem bu arada biz galiba kesin dolandırıldık sankim.

yaaaaa tüh ya :105: üzüldümm
hepsi bi tecrübe canım benm
bazı şeyleri insanların vicdanına bırakmamak lazım önce kendini sağlama alcaksın elinizde bi evrak olsa boyle yapamazdı
eşin senden çok üzülmüştür onun için sen üzüldüğünü belli etme destek ol ona

Benim de devam etseydi 6. ayım felandı ama ne yapalım nasip değilmiş.

Amin amin

Ya ne bileyim aklım almıyor Hatice bir insanın emeğine göz dikmek bu kadar kolay mı? Ben korkarım başkasının hakkına gasp etmeye.

Ben de çok üzüldüm ama ona belli etmiyorum. Şimdi çalışıp o borcu ödemeye çalışacağız.

Ondan dedim ya zaten siz gene şanslısınız. İsterseniz bildiğim kadarı ile iki yıla kadar ücretsiz izin de alabiliyorsunuz. Biz de nerede.
evet sanırım alınıyor cnm

gördüğün gibi tatlım bu kadar kolay insanlar günü birlik yaşıyorlar bunun acısını elbet bi yerde çekecek ondan haberi yok
neyse üzerinde fazla düşünme Allah başka dert vermesin para kazanmak kolay kolayca ödersiniz İnşallah

Son düzenleme:

Öyle dediğin gibi para kazanmak kolay Allah başka dert vermesin.

Anneciğim çok takılıyor kafama kuzenler kesin ameliyat dediler başka bi doktor ameliyata gerek yok dedi ama neden???
bu çelişkiler çok yoruyor insanı poff..

Anneciğim çok takılıyor kafama kuzenler kesin ameliyat dediler başka bi doktor ameliyata gerek yok dedi ama neden???
bu çelişkiler çok yoruyor insanı poff..

Üçüncü bir doktora daha götürün. Belki o farklı birşey söyler.

Ben tiroid var bahsetmiş miydim hatırlamıyorum.

Tam 7 yıl gezdim doktor doktor. Her gittiğim ameliyat dedi. Ama aklım almıyordu birşeyler oturmadı kafamda ameliyata dair. İkna olmadım. Ameliyatta olmadım. En sonunda bir doktora daha gittim. Senin ameliyatlık bir durumun yok takip edilsen yeter dedi.

Kalbinin sesini dinle o ne diyor.

bahsetmedin sanırım canım geçmiş olsun
ben ameliyat olmasını istemiyorum bi şekilde iyileşeceğini düşünüyorum duayla otla çöple ilaçla artık adı herneyse ben inanıyorum bana 1 ay süre versinler eğer geçmezse oyle ameliyat desinler ama hemen diyorlar bilemedim büyük bi ameliyat dediğin gibi kafamda oturmayan bişeyler var

Sağol. o zaman bir doktora daha götürün ham sende zaman kazanmış olursun. Bu konuda bir şifa namazı var biliyor musun?

Kanser değildi kanserleşme riski olan tümör demişlerdi. Bir ay çok uzun değil. Neden acele ettiriyorlar ki?

İstihareye yatsana bu akşam.

Şifa duaları ayetleri var ama namazını duymamıştım canım
kansere dönem ihtimali çok yüksek diyorlar ondan acele ettiriyorlar

Yanlış hatırlamıyorsam iki rekatlık bir namaz ve sonrasında bin tesbihi vardı. Dur bakayım ona bu akşam. Belki benim tiroidim bu nedenle böyle gelişti. sonuçta yer gök duayla ayakta duruyor.

Nedir senin bu adınla uğraştığım.

Önce Whitewine yazıp yazıp durdum. Sabahta muzurluk olsun diye "Türkçe yazayım" dedim. "wish" i "cadı" hatırladım.

Şimdi "Beyaz cadı" diye başlayacaktım. "Dur bakayım doğru mu hatırlıyorum?" dedim tabiki hayır. Sen de hiç bozuntuya vermiyorsun.

düşü cadı olarak çevirdin hani takılma olsun gb.yapıyorsun sandım ondan bozmadım hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…