Puuufff dans gecesine de gidemiyoruz zaten
niyegidemiyorSUNUZcanım
Hmmm kulağa hoş geliyor peki diyet olarak ne yapıyorsun canım
cornella bende senin gibi bu forum sayesinde zayıflamıştım ama kışın verdiğim kiloları geri aldım
sen bnm düştüğüm yanlışa düşmediyeti bıraksan bile yürüyüşe devam et
nisa önemli olan çok kilo almak değil ki sağlıklı kilo almak doktorun ne diyor sana bu konuyla ilgili
çikolata yemesende her gün ceviz, muz, ballı süt bunları yiyormusun hamilelikte ceviz çok faydalıymış
illa çikolata şart değil ki sende ceviz, badem kuru kayısı bolbol meyve yiyebilirsin
Günaydın canım ne demek memnun oluruz bizim de istikrarlı kişilere ihtiyacımız variyi geceler kızlar benim ilk hamileliğim o kadar cok acemiliğime geldi ki 76 kilo ile hamile kaldım ve tam 96 kilo ile doguma girdim...hatta sezeryan oldugu için kimse dogum yaptıgıma inanmıyordu karnım öle kocaman kaldı beni görenler hamile sanıp "ALLAH KURTARSIN" diyorlardı... suan oğlum 3 yasında ve ben 2. bebeği istiyorum yaklasık 19 kilo verdim ve 60 kiloya 8 kilom kaldı... hatta verebilirsem 55 bile olmak istiyorum... lafı uazatmayayım bende sizinle motive olmak istiyorum eşim eylüle kadar süre verdi bana zayıfla cabuk ve spiralini cıkart diye emir verdio yüzden biran önce kilolarımdan kurtulup hamile kalmak istiyorum bu sefer daha dikkatli olacagım ve günlük listemi burda paylaşacagım sizle...benide kabul ederseniz cok mutlu olurum
Sayfa başındaki listeyi gördün mü canım haftalık gidelim dedik biz pazartesiden pazartesiye,şuan 68 kilosun haftaya pazartesi kaç olmayı planlıyorsun canım?başlama tarihi: 01.01.2013
başlama kilom:87
suan ki kilom:68
hedef:60 sonra 55
boy:1.55
Günyadın kızlaaaaarrrrrrrrr
Herkes nasıl,güzel az kalorili bir gün olsun bize inşallah :116:
Kaybımız olabilir ama inşallah kazancımız daha büyük olacak canım
Ne borcu canım ya kim dolandırdı sizi :44:
Puuufff dans gecesine de gidemiyoruz zaten
iyi geceler kızlar benim ilk hamileliğim o kadar cok acemiliğime geldi ki 76 kilo ile hamile kaldım ve tam 96 kilo ile doguma girdim...hatta sezeryan oldugu için kimse dogum yaptıgıma inanmıyordu karnım öle kocaman kaldı beni görenler hamile sanıp "ALLAH KURTARSIN" diyorlardı... suan oğlum 3 yasında ve ben 2. bebeği istiyorum yaklasık 19 kilo verdim ve 60 kiloya 8 kilom kaldı... hatta verebilirsem 55 bile olmak istiyorum... lafı uazatmayayım bende sizinle motive olmak istiyorum eşim eylüle kadar süre verdi bana zayıfla cabuk ve spiralini cıkart diye emir verdio yüzden biran önce kilolarımdan kurtulup hamile kalmak istiyorum bu sefer daha dikkatli olacagım ve günlük listemi burda paylaşacagım sizle...benide kabul ederseniz cok mutlu olurum
günaydınnn...
bi garip uyandım bugün belkide daha uyanamadım :44: değişikim yaniii
İnşallah az kalorili olur
Günyadın kızlaaaaarrrrrrrrr
Herkes nasıl,güzel az kalorili bir gün olsun bize inşallah :116:
Kızlar
Bu yıl önceki yıllara göre daha mı felaketler yılı? Sene başından beri bir sürü olumsuz şey yaşadık biz. Allah beterinden saklasın tabii ama ne bileyim.
Şimdi de haber aldım müdürüm kalp krizi geçirmiş off off
gerçekten bu yıl çok insan öldü özellikle ünlülerden falan gerçekten tuhaf :44:
ama benim için çook iyi bi yıl çok şükür Rabbim bozmasın.
İnşallah bi de sağlıklı bi şekilde hamile kalırsak hep beraber daha süper olcak
Benim için terslikler yılı. Her şey üst üste geldi. Ama Allah beterinden saklasın. Hatice burcun neydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?