Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

Hmmm kulağa hoş geliyor peki diyet olarak ne yapıyorsun canım

özellikle yaptığım bir şey yok cnm......sadece az az evde ne varsa onları degerlendırerek kendıme yemek hazırlıyorum...çoğu zaman eşimle yemek yemedim....kışın eşim işten gelmeden ben yemegımı yemiş oluyordum..erken saatte yemek yemeyı sonlandırmak lazım...

aynen öyle bende çok kez zayıflayım tekrar kılo aldım......bu sefer dikkat etmeyı çok istiyorum.......

iyi geceler kızlar benim ilk hamileliğim o kadar cok acemiliğime geldi ki 76 kilo ile hamile kaldım ve tam 96 kilo ile doguma girdim...hatta sezeryan oldugu için kimse dogum yaptıgıma inanmıyordu karnım öle kocaman kaldı beni görenler hamile sanıp "ALLAH KURTARSIN" diyorlardı... suan oğlum 3 yasında ve ben 2. bebeği istiyorum yaklasık 19 kilo verdim ve 60 kiloya 8 kilom kaldı... hatta verebilirsem 55 bile olmak istiyorum... lafı uazatmayayım bende sizinle motive olmak istiyorum eşim eylüle kadar süre verdi bana zayıfla cabuk ve spiralini cıkart diye emir verdi o yüzden biran önce kilolarımdan kurtulup hamile kalmak istiyorum bu sefer daha dikkatli olacagım ve günlük listemi burda paylaşacagım sizle...benide kabul ederseniz cok mutlu olurum

başlama tarihi: 01.01.2013

başlama kilom:87

suan ki kilom:68

hedef:60 sonra 55

boy:1.55

Günaydın canım ne demek memnun oluruz bizim de istikrarlı kişilere ihtiyacımız var inşallah hayırlısıyla ikinci bebeğini de kucağına alırsın,çok iyi kilo vermişsin devamı geleceğinden de eminim,Bizim de bi hafta iyiysek bir hafta kötü gidiyoruz nasıl dengelicez bilmiyorum,diyet listesi mi uyguluyorsun yoksa dikkat mi ediyorsun sadece yediklerine
başlama tarihi: 01.01.2013

başlama kilom:87

suan ki kilom:68

hedef:60 sonra 55

boy:1.55

Sayfa başındaki listeyi gördün mü canım haftalık gidelim dedik biz pazartesiden pazartesiye,şuan 68 kilosun haftaya pazartesi kaç olmayı planlıyorsun canım?

Günyadın kızlaaaaarrrrrrrrr
Herkes nasıl,güzel az kalorili bir gün olsun bize inşallah :116:

Kaybımız olabilir ama inşallah kazancımız daha büyük olacak canım

İnşallahhhhhhhhhhhhhhhh

Ne borcu canım ya kim dolandırdı sizi :44:

Yazayım özelden

Puuufff dans gecesine de gidemiyoruz zaten

Niçunnnn

Hoşgeldin. Çok iyi kilo vermişsin.

Kızlar

Bu yıl önceki yıllara göre daha mı felaketler yılı? Sene başından beri bir sürü olumsuz şey yaşadık biz. Allah beterinden saklasın tabii ama ne bileyim.

Şimdi de haber aldım müdürüm kalp krizi geçirmiş off off

ya kıslarr biliyorum konumuzla hiiçççç alakalı değil ama niye boyle birden kilo aldık hepimiz sankim kilo verme değilde alma topiği
ay büyüme fazında odan mı oldu ki acep :44:
benim motivasyonum çok düştü 3 hafta neredeyse hiç kaçamak yapmadım 1000 kal. civarı beslendim 3 kilo verdim 3 gün dikkat etmeden yedim 1,5 kilo aldım pofff nası toplıycam kendimi bilmiyorum bu gün hiç umrumda değil mesela

gerçekten bu yıl çok insan öldü özellikle ünlülerden falan gerçekten tuhaf :44:

ama benim için çook iyi bi yıl çok şükür Rabbim bozmasın.
İnşallah bi de sağlıklı bi şekilde hamile kalırsak hep beraber daha süper olcak

Hemen dünkü menümü yazayım:

Sabah: Klasik kahvaltı

Öğle: Az mercimek çorba - Hindi eti - az pilav - salata

Akşam: iki dolma ve yoğurt

1 saat yürüyüş 3 lt su gün boyu şekersiz çay ve kaveeeeeee

Benim için terslikler yılı. Her şey üst üste geldi. Ama Allah beterinden saklasın. Hatice burcun neydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…