Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

Haftaya canım Mayıs sonu yani inşallah

merhaba kızlar ben son 1 aydır çocuk istiyorum onun öncesinde kilolu olduğum için diyet ve yürüyüşe başladım.
1 ayda 5 kilo verdim. Arada kendimi ödülleniriyorum ama devam ediyor. Ne yerseniz yiyin ama mutlaka yürüyüş yapın.
yürüme bandı var bende her akşam 30 dk 6 km hızla yürüyorum acaip ter atıyorum.
yemekten ise herşeyi yiyorum sadece pilav makarna abur cubur ve tatlı yok. yürüyüşü acaip tavsiye ederim
ama benim bi 5 kilo daha vermem lazım

Hmmm kulağa hoş geliyor peki diyet olarak ne yapıyorsun canım

kıslaar yeni arkadaşlar mı geldi kimler var kaç kişi olduk kendimi bi yabancı hissettim

Evet canım yeni arkadaşlarımız var hersey mumkun ilkay conella ve hamişimiz nisa
nisa arada bizi ziyarete geliyor tabi hamiş olduğu için

Son düzenleme:
sorma cnm neresi güzel ya 77 kiloyla hamile kladım 69 kadar düştüm we daha alamadım kilo almak deil de bebişim alsında ben yiyemeince o nasıl alcak bilmiyorum

Bulantıların mı devam ediyor canım neden yiyemiyorsun,bebeğin illa ki yediklerinden alıyordur doktorun ne diyor peki bu duruma görüştün mü

Evet evet yürüyüş gerçekten etkili sıkılaşma da sağlıyor zaten direk insan kendini iyi hissediyor,yaa şu regl ler girince araya benim düzenim sapıtıyor işte

sorma cnm neresi güzel ya 77 kiloyla hamile kladım 69 kadar düştüm we daha alamadım kilo almak deil de bebişim alsında ben yiyemeince o nasıl alcak bilmiyorum

nasıl başardın canım.
diyetmi yaptın yoksa miden bulandığı içinmi verdin.
geçenlerde birisi dediki profesörün verdiği 1600 kalorilik programı uygulamış
hamilelikte sadece 2 kilo almış, bebek onun yaktığı yağlardan beslenmiş :44:
böyle birşey duydunuz mu.

cornella bende senin gibi bu forum sayesinde zayıflamıştım ama kışın verdiğim kiloları geri aldım
sen bnm düştüğüm yanlışa düşme diyeti bıraksan bile yürüyüşe devam et

nisa önemli olan çok kilo almak değil ki sağlıklı kilo almak doktorun ne diyor sana bu konuyla ilgili
çikolata yemesende her gün ceviz, muz, ballı süt bunları yiyormusun hamilelikte ceviz çok faydalıymış
illa çikolata şart değil ki sende ceviz, badem kuru kayısı bolbol meyve yiyebilirsin

:44: hmm az kilo almayı duydum da 2 kilo baya az geldi kulağa

Bulantıların mı devam ediyor canım neden yiyemiyorsun,bebeğin illa ki yediklerinden alıyordur doktorun ne diyor peki bu duruma görüştün mü

doktor normal diyo cnm bulantılarım fazla yok sadece sabaharı oluyor onun haricinde fazla yiyince midem küçülmüş sanırım en güzel sabah kahvaltısı akşam falan yiyemiyorum midem küsmüş süte bayılırdım içemiyorum falan falan ondan kilo weriyorum sanırım(

2 kilo mu nasıl bi beslenme programı acaba :44: bende öyle olsam keşke

:44: hmm az kilo almayı duydum da 2 kilo baya az geldi kulağa

ewet o kawram doğru cnm ama 2 kilo yanlıi çünkü bebeğin içinde olduğu amiyo sıvısı plesanta bebğin eşi toplam 4.50 kilo falan diyebiliyorum ama bebeği besleyici şeyler yersen yağlardan tuzlardan uzak durarasan almıyorsun fazla kilo

sıkıntı yapma canım zaten bebeğin 6.aydan sonra iyice büyümeye başlıcak bi bakmışsın kilo almışsın bebeğin senden besleniyordur sen kilo almasan da hem bak doktorun da normal demiş bol bol ceviz ye hersey mumkunun dediği gb meyse vs.ne yiyebilirsen az ama faydalı şeyler yedikten sonra normal olur herşeyin

Evet onu duydum yani sadece bebek için beslenirsen fazla almıyorsun ama 2 bana çok az geldi dediğin gb.plasentanın zaten bi ağırlığı var :44:

ewet cnm bebiş normal olduktan sonra sorun yok arkadaşlar uctular herkes en fazla 8 kilo aldı ben tersi topiğin gözdesi weren oldum:))))

yaşu çikolatayı bi ben yyemiyorum hep erik çağla((( tatlı yesem geri geliyor afedersiniz
Hamileyken bende öyleydim. 75'ten 67'ye düştüm ama şimdi gör.
Ahh şu çikolatayı bende yiyemesem.

Bu yazdıklarını kısmen yapıyorum demek ki tam yapsam iki ay sonra fıstık gibi olacağım.

Kızlar size doyum olmuyor ama ben biraz pc başından kalkıyorum sohbete devam ben bi yerden yakalarım yine size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…