Selamlar çıtırlar bende aranıza katılmak isterim 14 kilo fazlam var önüne geçemiyorum .Bir yandan 2.çocuk düşünüyorum Kızım 4 yaşına gircek ağustos ayında 3 aydır deniyoruz olmuyor
2.çocuğu düşünen arkadaşlar çok sıkı korunmayın.hemencecik oluvermiyo :))) rahat rahat kasmadan yapınn
Günaydın kızlar nasılsınız???
bugün yine klasik kahvaltımı yaptım; sütlü nesfit
öğlene kıymalı patlıcan, yoğurt ve salata var menümde (ekmek pilav ve makarna yemeyecem)
reglim bitti normale döndüm artık iştahımı kontrol altına alıcam
akşamda iş çıkışı 45 dk spor bi aksilik çıkmazsa eğer
ya kıslarr biliyorum konumuzla hiiçççç alakalı değil ama niye boyle birden kilo aldık hepimiz sankim kilo verme değilde alma topiği
ay büyüme fazında odan mı oldu ki acep :44:
benim motivasyonum çok düştü 3 hafta neredeyse hiç kaçamak yapmadım 1000 kal. civarı beslendim 3 kilo verdim 3 gün dikkat etmeden yedim 1,5 kilo aldım pofff nası toplıycam kendimi bilmiyorum bu gün hiç umrumda değil mesela
günaydın afiyet olsun süpersin
ben yokken gelmiş seeenn kimsin nesin tanışalım hadi
Oyle deme canım teslik dedikçe terslişkleri çekersin Rabbim herşeyin hayırlısını versin
yay bebem senin ki?
Selamlar çıtırlar bende aranıza katılmak isterim 14 kilo fazlam var önüne geçemiyorum .Bir yandan 2.çocuk düşünüyorum Kızım 4 yaşına gircek ağustos ayında 3 aydır deniyoruz olmuyor
2.çocuğu düşünen arkadaşlar çok sıkı korunmayın.hemencecik oluvermiyo :))) rahat rahat kasmadan yapınn
Amin amin
İkizler.
İlki de kolay olmuyor ki.....
merhaba hatice
1,5 yıllık evliyim, izmirliyim, bilgisayar programcısıyım
ekim gibi bebiş düşünüyoruz malum yaş 26, aralıkta 27 olacam tabi :)
71 kilo civarıyım kiloları evlendikten sonra aldım
geçen yaz kk daki kızlarla beraber 5 kilo vermiştim gerçi ama kışın geri aldım kiloları
bu topiğe cuma günü geldim sağolsunlar whitewish ve bga beni ve diğer yeni gelen arkadaşları pek sıcak karşıladılar
öyle işte bnm hikayem bu
sen de kendini tanıtırmısın
umursamassak kolay oluyor tecrübeyle sabit bizler taktıkça olmuyor ama elde değil ben 2.sinde anladım ilkinde hemen istemiyordum korunmama rağmen oldu.Şimdi 2.bebek istiyorum olmuyor .Kısmet diyelim.Rabbim tüm isteyenlere en yakın zamanda bebiş nasip etsin
Amin amin
Whitewish ile benim birer kaybımız var çok yakın zamanda ben korunma süremin bitmesini bekliyorum. Onun bitti.
saol bitanem.. inşallah gelir gerisi son kilolar cok zorluyo artık ben neler yapmadım ki aklına gelebilecek her yöntemi deneyerek verdim kilolarımı... şimdi ise ekmeksiz salata yogurt ve kahvaltılık seylerle geçiştiriyorum öğünlerimi... ama arada kaçırdığım da oluyor yani bakalım hayırlısı elbet gidecek bu kilolar umutsuz değilim ben kilodan değil kilo benden korksun demiyaaGünaydın canım ne demek memnun oluruz bizim de istikrarlı kişilere ihtiyacımız varinşallah hayırlısıyla ikinci bebeğini de kucağına alırsın,çok iyi kilo vermişsin devamı geleceğinden de eminim,Bizim de bi hafta iyiysek bir hafta kötü gidiyoruz nasıl dengelicez bilmiyorum,diyet listesi mi uyguluyorsun yoksa dikkat mi ediyorsun sadece yediklerine
Sayfa başındaki listeyi gördün mü canım haftalık gidelim dedik biz pazartesiden pazartesiye,şuan 68 kilosun haftaya pazartesi kaç olmayı planlıyorsun canım?
İnşallahhhhhhhhhhhhhhhh
Hoşgeldin. Çok iyi kilo vermişsin.
günaydınnn...
bi garip uyandım bugün belkide daha uyanamadım :44: değişikim yaniii
İnşallah az kalorili olur
Niçunnnn
kızlar anladıgım kadarıyla bebek sahibi olabilecek insanlarsınız(hamilelik olmuş daha önce yani) cok şükür halimize hiç anne olamayacak insanlar var tek sıkıntımız kilo olsun varsın.. bende ilk bebeğimi kaybettim şimdi ise cok tatlı bi oğlum var 3 yasına gircek temmuzda artık 2.nin vakti diye düşünüyoruz eşim cok istiyo ama ben kilo vermeden hamile kalamam... acayip şişiyorum ne yürüyebildim ne de yattıgım yerden kalkabildim ilkinde ama şimdi öle olmucak inşallah..ALLAH kimseye evlat acısı vermesin cocuklarımıza da sağlık sıhhat uzun ömür nasip etsin...
Kızlar
Bu yıl önceki yıllara göre daha mı felaketler yılı? Sene başından beri bir sürü olumsuz şey yaşadık biz. Allah beterinden saklasın tabii ama ne bileyim.
Şimdi de haber aldım müdürüm kalp krizi geçirmiş off off
Günaydın tatlııımmm öğlene kadar değişir belki havan regl mi olacaksın sen de acaba ondan mı :44:
ya kıslarr biliyorum konumuzla hiiçççç alakalı değil ama niye boyle birden kilo aldık hepimiz sankim kilo verme değilde alma topiği
ay büyüme fazında odan mı oldu ki acep :44:
benim motivasyonum çok düştü 3 hafta neredeyse hiç kaçamak yapmadım 1000 kal. civarı beslendim 3 kilo verdim 3 gün dikkat etmeden yedim 1,5 kilo aldım pofff nası toplıycam kendimi bilmiyorum bu gün hiç umrumda değil mesela
Hemen dünkü menümü yazayım:
Sabah: Klasik kahvaltı
Öğle: Az mercimek çorba - Hindi eti - az pilav - salata
Akşam: iki dolma ve yoğurt
1 saat yürüyüş 3 lt su gün boyu şekersiz çay ve kaveeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?