Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

Selamlar çıtırlar bende aranıza katılmak isterim 14 kilo fazlam var önüne geçemiyorum .Bir yandan 2.çocuk düşünüyorum Kızım 4 yaşına gircek ağustos ayında 3 aydır deniyoruz olmuyor

2.çocuğu düşünen arkadaşlar çok sıkı korunmayın.hemencecik oluvermiyo :))) rahat rahat kasmadan yapınn

Günaydın kızlar nasılsınız???

bugün yine klasik kahvaltımı yaptım; sütlü nesfit

öğlene kıymalı patlıcan, yoğurt ve salata var menümde (ekmek pilav ve makarna yemeyecem)

reglim bitti normale döndüm artık iştahımı kontrol altına alıcam

akşamda iş çıkışı 45 dk spor bi aksilik çıkmazsa eğer

hoşgeldin canım burdaki arkadaşların çoğunun ilk bebekleri olcak onu bi halledelim ikinciye tavsiyen aklımda

günaydın afiyet olsun süpersin
ben yokken gelmiş seeenn kimsin nesin tanışalım hadi

Aslında konumuzla alakalı olan gerçek konu bu.

O kilo anlık ödem felan da olabilir.

Benim şahsi fikrim zaten limitli şeyler (1000 kalori) felan yapınca kendinizi çok kasıyorsunuz gibime geliyor. Onun için de bir süre sonra saldırı moduna geçiliyor. Benim gün boyu çikolatayı yemeyip gece saldırmam gibi. Onun için yeme tarzımı değiştirmek ve bunu bir ömür uygulamak daha kolay sankimse.

günaydın afiyet olsun süpersin
ben yokken gelmiş seeenn kimsin nesin tanışalım hadi

merhaba hatice
1,5 yıllık evliyim, izmirliyim, bilgisayar programcısıyım
ekim gibi bebiş düşünüyoruz malum yaş 26, aralıkta 27 olacam tabi :)
71 kilo civarıyım kiloları evlendikten sonra aldım
geçen yaz kk daki kızlarla beraber 5 kilo vermiştim gerçi ama kışın geri aldım kiloları

bu topiğe cuma günü geldim sağolsunlar whitewish ve bga beni ve diğer yeni gelen arkadaşları pek sıcak karşıladılar

öyle işte bnm hikayem bu

sen de kendini tanıtırmısın

Oyle deme canım teslik dedikçe terslişkleri çekersin Rabbim herşeyin hayırlısını versin
yay bebem senin ki?

Amin amin

İkizler.

İlki de kolay olmuyor ki.....

Amin amin

İkizler.

İlki de kolay olmuyor ki.....

umursamassak kolay oluyor tecrübeyle sabit bizler taktıkça olmuyor ama elde değil ben 2.sinde anladım ilkinde hemen istemiyordum korunmama rağmen oldu.Şimdi 2.bebek istiyorum olmuyor .Kısmet diyelim.Rabbim tüm isteyenlere en yakın zamanda bebiş nasip etsin

bizde temmuzda 3 yılımızı doldurcaz İnşallah, konyalıyım, ziraat mühendisiyim

bende evlendiğimde 60 kg dum yani tam olmam gereken kiloda sonra evlendik eşim resmen besiye çekti beni
78 kiloya kadar çıktım sonra spora başladık geçen ekim gibi 74 oldum sonra iş nedeniyle eşimle ayrı yaşamaya başladık 70 oldum ki burdaki arkadaşlarla tanıştık geçen haftalarda 66,5 lara kadar düştüm ama hafta sonu eşimin yanına gittim yine kilo almışım 68 im
ben kilo verir vermez bebk istiyorum beklediğim tek şey kilo vermek

Amin amin

Whitewish ile benim birer kaybımız var çok yakın zamanda ben korunma süremin bitmesini bekliyorum. Onun bitti.

saol bitanem.. inşallah gelir gerisi son kilolar cok zorluyo artık ben neler yapmadım ki aklına gelebilecek her yöntemi deneyerek verdim kilolarımı... şimdi ise ekmeksiz salata yogurt ve kahvaltılık seylerle geçiştiriyorum öğünlerimi... ama arada kaçırdığım da oluyor yani bakalım hayırlısı elbet gidecek bu kilolar umutsuz değilim ben kilodan değil kilo benden korksun demiyaa haftaya pazartesi hedefim 67hatta sıkarsam 66 bile olur inşallah canım...en son 68 dim... dün kaçırdım biraz oruç dolayısıyla...
İnşallahhhhhhhhhhhhhhhh

Hoşgeldin. Çok iyi kilo vermişsin.

hoşbulduk canım cok saol darısı bütün kilo vermek isteyenlerin başına

kızlar anladıgım kadarıyla bebek sahibi olabilecek insanlarsınız(hamilelik olmuş daha önce yani) cok şükür halimize hiç anne olamayacak insanlar var tek sıkıntımız kilo olsun varsın.. bende ilk bebeğimi kaybettim şimdi ise cok tatlı bi oğlum var 3 yasına gircek temmuzda artık 2.nin vakti diye düşünüyoruz eşim cok istiyo ama ben kilo vermeden hamile kalamam... acayip şişiyorum ne yürüyebildim ne de yattıgım yerden kalkabildim ilkinde ama şimdi öle olmucak inşallah..ALLAH kimseye evlat acısı vermesin cocuklarımıza da sağlık sıhhat uzun ömür nasip etsin...

aslında olcağını biliyorum (öyle hissediyorum yani) Allah'ın izniyle hemen hamiş olurum diye düşünüyorum ama içimde şüphede yok değil acaba olcak mı diye:18:

Aaaaa geçmiş olsun tatlın evet ya tersliklerle gidiyor bu yıl inşallah ikinci yarısından sonra biter bunlar

Aynen canım 1.5 haftam mükemmel gitti geçen çarşambadan beri inanılmaz düşüşteyim ve 1.5 haftada nerdeyse 3 kilo verdim yarım haftada geri kaldım nasıl iş ben de anlamıyorum napsak napsak napsak :18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…