Kızlar ben bir yemek yiyeyim geliyorum.
Psikolojik olarak tabi konuş konuş acıktın
Şu altta çıkan kilo takibini nasıl yapıyorsunuz ya :44:
Bence been çiçeeemmm. Basayım mı senin için "beğen" butonuna.
zaten regl olunce tartı 2 kilo kadar fazla gösteriyo ödem oldugu için ama bitince normal kiloya dönüyor insan bol su içiyorum ben normalde 3 litre içerken regl döneminde 4 litrey buluyo... cocuk olunca zor tabi ne yediğini anlıyo insan ne de uyudugunu... ama önemlio olan onun sağlığı iyi olsunda gerisi boş yani:109: kıyamam aslında en güzel kilo verme yöntemi çocuk peşinde koşturma
ben de evdeyim genelde ve haliyle daha çok yiyor insan evde olunca bide benim regl olunca dengem bozuluyor spor,yemek düzeni vs.bişy kalmıyor
karatayı bende beğenmedim ekmek yedirmiyo ya zaten ekmek yemeyince kilo veriliyo... bana da pek uygun gelmedi o diyet o kadar seyi normalde de yemem ben... hamileliğin ilk 3 ayı mide bulantısı nedeniyle hatta kilo bile verilir çünkü yiyemiyo insan benim öle olsu ama son 3 ay offffff tutabilene aşk olsun yani gece kalktık 1 ekmek yediğimi biliyom benn oğlumu hiç doyuramadım yani şimdide yemek yesin diye peşinde kosuyomAminnnnnnnnnnnn
Bizim kızlar beğenmedi Karatay Teyzemi
Hamilelikte ihtiyaç duyulan enerji artıyor merak etmeyin. Hem ilk 3 - 4 ay birşey yiyemiyorsunuz merak etmeyin.
canım dediğim gibi gercekten önemli bişi varsa zaten hiç durmam özel daha ayrıntılı inceler... para o zaman umurumda ble olmaz cok sükr durumumuz iyi yani ama günlük sıkıntılarda gidiyom ben devlet hastanesine ilaçlarımız belli yani cocuk için...inşallah bitanem sağlıklı bi gebelik ve sağlıklı bi bebek nasip etsin RABBİM isteyen herkese... spor olarak sadece yürüyüş bile yapsak o bile yeterBen mecbur Prof.a gidiyorum canım önceki gebeliğimi bilen ve takip eden doktora gitmem gerek ki bunu da birkaç doktor gezip tavsiye ile buldum şükür memnunum,daha gebelik olmadan para veriyorumneyse sağlıklı olsun da parasında da değilim hiç büyük olasılık doktorumdan yardım alırım yiyecekler konusunda internetten araştırırım hele sağlıklı bir gebelik geçirirsem inşallah Rabbim nasip etsin o zaman yürüyüş,ufak ufak sporumu falan yaparım diyorum da tabi bunlar öyle aklımdan geçenler
aynen düşünüp durdum sabahtan beri
ben burdan yaptın cnm
Graphical Tickers and Trackers: Weight Loss, Trying To Conceive, Pregnancy...
taam beğeniyom o saman
ben de didiyorum yemeğe çooooooook açııııııııımmmmmmmmmm
Aynen canım,bakalım haftaya kaç kilo çıkıcamzaten regl olunce tartı 2 kilo kadar fazla gösteriyo ödem oldugu için ama bitince normal kiloya dönüyor insan bol su içiyorum ben normalde 3 litre içerken regl döneminde 4 litrey buluyo... cocuk olunca zor tabi ne yediğini anlıyo insan ne de uyudugunu... ama önemlio olan onun sağlığı iyi olsunda gerisi boş yani
canım dediğim gibi gercekten önemli bişi varsa zaten hiç durmam özel daha ayrıntılı inceler... para o zaman umurumda ble olmaz cok sükr durumumuz iyi yani ama günlük sıkıntılarda gidiyom ben devlet hastanesine ilaçlarımız belli yani cocuk için...inşallah bitanem sağlıklı bi gebelik ve sağlıklı bi bebek nasip etsin RABBİM isteyen herkese... spor olarak sadece yürüyüş bile yapsak o bile yeter
kızlar size doyum olmuyo ama ben cıkıyorum biraz işlerim var görürşüz sonra gene
Görüşürüz canım
yok cnm şimdi bilgisayardayım amaTelefonundan mı giriyorsun sen nete canım android uygulaması diyor.
tişkür ederim baybmBasıyorum butona hayırlı uğurlu olsun
"Biipppppp"
eyfah eyfah bu iş çığrından çıkıyor sanırsam kilo vermek için yarışırken birden birinciliğe döndü hadı hayırlısıAfiyet olsun. Çok saldırma ama yemekleri. Sonra kilo olarak beni de geçersin felan. Birinciliği kimseye kaptırmak istemiyorum ben.
ben geldim herkes öğle yemeğine gitti anlaşılan
öğleden önce ofiste biraz işlerim vardı sohbet edemedim sizinle kızlar
öğlen yemeğimi yedim geldim, yeşil çayımı içtim
yanımda şişem var su içmeye devam
afiyet olsun bende yeni geldim yemekten ama kimsecikler yok bende dışarda wc gitmekten nefret ediyorum onun içinde pek bişey içmek istemiyorum yanlış yapıyorum biliyorum ama napııımmm
saol hatice sana da afiyet olsun
o zaman sende akşamları iç cnm suyu ihmal etme
o olmadan zayıflayamayız
ama ben suyu sırf zayıflamak için içmiyorum
normalde de çok severim suyu
gün içinde pek çay kahve içmem sevmiyorum ama suya bayılıyorum
ne güzel yaa bende su içmeyi pek sevmiyorum nasıl sevcem ki
suyun içine limon dilimi ve nane koy belki öyle seversin
ha buarada yazacam yazacam fırsat olmadı
konyanın merkezindemisin ben doğma büyüme izmirliyim ama annem babam tarafından yani köken olarak konyalıyız
konya - beyşehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?