Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

zaten regl olunce tartı 2 kilo kadar fazla gösteriyo ödem oldugu için ama bitince normal kiloya dönüyor insan bol su içiyorum ben normalde 3 litre içerken regl döneminde 4 litrey buluyo... cocuk olunca zor tabi ne yediğini anlıyo insan ne de uyudugunu... ama önemlio olan onun sağlığı iyi olsunda gerisi boş yani
Aminnnnnnnnnnnn

Bizim kızlar beğenmedi Karatay Teyzemi

Hamilelikte ihtiyaç duyulan enerji artıyor merak etmeyin. Hem ilk 3 - 4 ay birşey yiyemiyorsunuz merak etmeyin.
karatayı bende beğenmedim ekmek yedirmiyo ya zaten ekmek yemeyince kilo veriliyo... bana da pek uygun gelmedi o diyet o kadar seyi normalde de yemem ben... hamileliğin ilk 3 ayı mide bulantısı nedeniyle hatta kilo bile verilir çünkü yiyemiyo insan benim öle olsu ama son 3 ay offffff tutabilene aşk olsun yani gece kalktık 1 ekmek yediğimi biliyom benn oğlumu hiç doyuramadım yani şimdide yemek yesin diye peşinde kosuyom
canım dediğim gibi gercekten önemli bişi varsa zaten hiç durmam özel daha ayrıntılı inceler... para o zaman umurumda ble olmaz cok sükr durumumuz iyi yani ama günlük sıkıntılarda gidiyom ben devlet hastanesine ilaçlarımız belli yani cocuk için...inşallah bitanem sağlıklı bi gebelik ve sağlıklı bi bebek nasip etsin RABBİM isteyen herkese... spor olarak sadece yürüyüş bile yapsak o bile yeter

tickerfactory weight loss yaz
istediğin şeyleri seç
private data seç
weight seç
weights unıt den kilograms ı seç
target (hedef) kilonu yaz
starting (başlama ) kilonu yaz
current (şu anki ) kilonu yaz
weight date e bugünün tarihini yaz

ortadaki waist measurements ı geç gerek yok
body mass istersen yaz (boy bilgileri)
height unıt de metric i seç
en aşağıya boyunu yaz
next e bas

bbcode da yani ilk kutudan sonu png ile biten yeri kopyala.mesela benimki " http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wjsMmpp/weight.png" yani en son png yazısına kadar al kopyala profilde ilgili yere yapıştır.

Aynen canım,bakalım haftaya kaç kilo çıkıcam

Tabi normal bir durumda olsam ben de devlete değil de özel hastaneye giderdim en azından bi muayene ücreti verirdim az bişey ama işte bazen şartlar yerinde olmayabiliyor neyse sağlıklı olalım sağlıklı bebeklerimiz olsun da gerisinin önemi yok.

ben geldim herkes öğle yemeğine gitti anlaşılan

öğleden önce ofiste biraz işlerim vardı sohbet edemedim sizinle kızlar

öğlen yemeğimi yedim geldim, yeşil çayımı içtim

yanımda şişem var su içmeye devam

Telefonundan mı giriyorsun sen nete canım android uygulaması diyor.
yok cnm şimdi bilgisayardayım ama
Basıyorum butona hayırlı uğurlu olsun

"Biipppppp"
tişkür ederim baybm

Afiyet olsun. Çok saldırma ama yemekleri. Sonra kilo olarak beni de geçersin felan. Birinciliği kimseye kaptırmak istemiyorum ben.
eyfah eyfah bu iş çığrından çıkıyor sanırsam kilo vermek için yarışırken birden birinciliğe döndü hadı hayırlısı

afiyet olsun bende yeni geldim yemekten ama kimsecikler yok bende dışarda wc gitmekten nefret ediyorum onun içinde pek bişey içmek istemiyorum yanlış yapıyorum biliyorum ama napııımmm

Son düzenleme:
afiyet olsun bende yeni geldim yemekten ama kimsecikler yok bende dışarda wc gitmekten nefret ediyorum onun içinde pek bişey içmek istemiyorum yanlış yapıyorum biliyorum ama napııımmm

saol hatice sana da afiyet olsun
o zaman sende akşamları iç cnm suyu ihmal etme
o olmadan zayıflayamayız
ama ben suyu sırf zayıflamak için içmiyorum
normalde de çok severim suyu
gün içinde pek çay kahve içmem sevmiyorum ama suya bayılıyorum

ne güzel yaa bende su içmeyi pek sevmiyorum nasıl sevcem ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…