Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

efeetttt napsak napsak :44::44::44:

bi küre falan mı başlasak maydonoz limon gibi yada elma sirkesi ne bilim başka ne olabilr ki

Selam tatlım hoşgeldin Allah bağışlasın evladını ve hayırlısıyla ikinci evladını da kucağına alırsın inşallah.Hatice'nin dediği burda genel de ilk bebeği olacak arkadaşlarımız var ben de dahil ama bugüngünlerdenaralık ın dediği gb ilklerde kolay olmuyor,bazen hamile kalmak kolay devamını getirmek zor oluyor kader kısmet bizim ilk gebeliklerimiz sonlandı o nedenle kilo verip büyük motivasyonla ikinci denemelere geçmek istiyoruz inşallah.Kilo vermek için bir planın var mı peki canım önerilere açığız

aslında olcağını biliyorum (öyle hissediyorum yani) Allah'ın izniyle hemen hamiş olurum diye düşünüyorum ama içimde şüphede yok değil acaba olcak mı diye:18:

herşeyden önce hayırlısı olsun tabi elbette olur artık su zamanda herşey mümkün tıp cok ilerledi canım sabırlı ol moral cok öenmli böle durumlarda

Günaydın canım süper benimkim de bitse de şu miskinlikten çıksam artık

kesinlikle önerilere çoooooooook açığız

Amin amin

Whitewish ile benim birer kaybımız var çok yakın zamanda ben korunma süremin bitmesini bekliyorum. Onun bitti.

Senin de bitecek tatlım bence siz de 6 ay beklemiceksiniz bak ben 3 ay beklemiş olucam inşallah bi aksilik çıkmazsa yarın doktora gidicem hem kan vermeye hem de muayeneye bakalım ne dicek

Tamam canım sana 67,5 yazalım o zaman

kızlar hem kilo verdirici hemde hamile kalmayı kolaylaştırıcı soğan kürü var bi arastırın bakalım ben gecen sene yazın yediklerimi biraz azalttım ve sabah aksam ac karnına sagan suyu içtim 2 ayda 8 kilo vermiştim tavsiye ederim biraz zor içimi ama limonla içilebilir

Amin canım amin tek temennimiz bu inşallah hedeflediğin kiloya kavuşursun canım gebelikte kilo gerçekten sıkıntı olmalı

efeetttt napsak napsak :44::44::44:

bi küre falan mı başlasak maydonoz limon gibi yada elma sirkesi ne bilim başka ne olabilr ki

PUUFFFFF bilmiyorum canım ya bi çare bulmak gerek yani azimli gidemiyorum salıveriyorum kendimi diyet listesi falan onun da ömrü 1 hafta ben de

O nasıl içilir canım yaaa

Senin de bitecek tatlım bence siz de 6 ay beklemiceksiniz bak ben 3 ay beklemiş olucam inşallah bi aksilik çıkmazsa yarın doktora gidicem hem kan vermeye hem de muayeneye bakalım ne dicek
canım bende 6 ay beklemiştim bebeğimi kaybedince... ve sonra 3 ay daha hamile olamadım çünkü eşim görevdeydi yanımda değildi yani toplam 9 ay sonra hamile kaldım oğluma...
Tamam canım sana 67,5 yazalım o zaman

canım sen onu 66.5 yap hedefi büyük tutmakta fayda var azim gelsin azcık demi yaa

Amin canım amin tek temennimiz bu inşallah hedeflediğin kiloya kavuşursun canım gebelikte kilo gerçekten sıkıntı olmalı
hemde nasıl sıkıntı oluyo sorma bide benim oğlum temmuz 7 dogumlu son aylar sıcaklara denk geldi öldüm resmen aklıma geldikçe içim eriyo o hallerime hala nasıl dayanmısım diye
O nasıl içilir canım yaaa

canım zor ama gercekten cok etkili bi nette arastır bak hamilelik için detaylarını ben bilmiyorum cevremde sogan suyu içerek hamile kalan bi tanıgımız var...

herşeyden önce hayırlısı olsun tabi elbette olur artık su zamanda herşey mümkün tıp cok ilerledi canım sabırlı ol moral cok öenmli böle durumlarda
öyle tabi canım moralde sıkıntı yok sadece merak var acaba acaba diye

daha önce denemiştim sanırsam ama içemiyorum ben onu bana çay olcak bişeyin suyu zor gidiyor

PUUFFFFF bilmiyorum canım ya bi çare bulmak gerek yani azimli gidemiyorum salıveriyorum kendimi diyet listesi falan onun da ömrü 1 hafta ben de

bilemedim canım ya dünde bugünde motivasyonum çok düştü birisi boşver dese bişeyler yiycem yani o derece

wuhuuuuu 66,5 iddaalı gideyim diyorsun yani

hemde nasıl sıkıntı oluyo sorma bide benim oğlum temmuz 7 dogumlu son aylar sıcaklara denk geldi öldüm resmen aklıma geldikçe içim eriyo o hallerime hala nasıl dayanmısım diye
off off zormuş gerçekten sıcağa denk gelmesi hele peki neden çok kilo aldın canım gebeliğinde beslenmen nasıldı?

canım zor ama gercekten cok etkili bi nette arastır bak hamilelik için detaylarını ben bilmiyorum cevremde sogan suyu içerek hamile kalan bi tanıgımız var...[/QUOTE]

Onu içemem canım ya mümkün değil

bilemedim canım ya dünde bugünde motivasyonum çok düştü birisi boşver dese bişeyler yiycem yani o derece

benim de korkum hadi şimdi kastık aç kaldık yemedik verdik kiloları eee hamile kalınca yemeye başlıcaz baksana 1 hafta yeme 3 kilo 2 gün ye 3 kilo ne demek ki hooop hepsini geri mi alcaz

merak edersin tabi canım o normal olur olur inşallah acele etme tatlım kötü düşüncelere izin verme sakın...
wuhuuuuu 66,5 iddaalı gideyim diyorsun yani

evet canım yaa su ara 1 gün sıkıyom 1 gün boşluyom.. bari iddiam büyük olsunki rezil olmamak için sıkarım kendimi bünyem cok kötü cabuk verip cabuk alanlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…