Aynen canım 1.5 haftam mükemmel gitti geçen çarşambadan beri inanılmaz düşüşteyim ve 1.5 haftada nerdeyse 3 kilo verdim yarım haftada geri kaldım nasıl iş ben de anlamıyorum napsak napsak napsak :18::18::18:
Selamlar çıtırlar bende aranıza katılmak isterim 14 kilo fazlam var önüne geçemiyorum .Bir yandan 2.çocuk düşünüyorum Kızım 4 yaşına gircek ağustos ayında 3 aydır deniyoruz olmuyor
2.çocuğu düşünen arkadaşlar çok sıkı korunmayın.hemencecik oluvermiyo :))) rahat rahat kasmadan yapınn
aslında olcağını biliyorum (öyle hissediyorum yani) Allah'ın izniyle hemen hamiş olurum diye düşünüyorum ama içimde şüphede yok değil acaba olcak mı diye:18:
Günaydın kızlar nasılsınız???
bugün yine klasik kahvaltımı yaptım; sütlü nesfit
öğlene kıymalı patlıcan, yoğurt ve salata var menümde (ekmek pilav ve makarna yemeyecem)
reglim bitti normale döndüm artık iştahımı kontrol altına alıcam
akşamda iş çıkışı 45 dk spor bi aksilik çıkmazsa eğer
Selam tatlım hoşgeldinAllah bağışlasın evladını ve hayırlısıyla ikinci evladını da kucağına alırsın inşallah.Hatice'nin dediği burda genel de ilk bebeği olacak arkadaşlarımız var ben de dahil ama bugüngünlerdenaralık ın dediği gb ilklerde kolay olmuyor,bazen hamile kalmak kolay devamını getirmek zor oluyor kader kısmet bizim ilk gebeliklerimiz sonlandı o nedenle kilo verip büyük motivasyonla ikinci denemelere geçmek istiyoruz inşallah.Kilo vermek için bir planın var mı peki canım önerilere açığız
Amin amin
Whitewish ile benim birer kaybımız var çok yakın zamanda ben korunma süremin bitmesini bekliyorum. Onun bitti.
kesinlikle önerilere çoooooooook açığız
saol bitanem.. inşallah gelir gerisi son kilolar cok zorluyo artık ben neler yapmadım ki aklına gelebilecek her yöntemi deneyerek verdim kilolarımı... şimdi ise ekmeksiz salata yogurt ve kahvaltılık seylerle geçiştiriyorum öğünlerimi... ama arada kaçırdığım da oluyor yani bakalım hayırlısı elbet gidecek bu kilolar umutsuz değilim ben kilodan değil kilo benden korksun demiyaahaftaya pazartesi hedefim 67hatta sıkarsam 66 bile olur inşallah canım...en son 68 dim... dün kaçırdım biraz oruç dolayısıyla...
hoşbulduk canım cok saol darısı bütün kilo vermek isteyenlerin başına
kızlar anladıgım kadarıyla bebek sahibi olabilecek insanlarsınız(hamilelik olmuş daha önce yani) cok şükür halimize hiç anne olamayacak insanlar var tek sıkıntımız kilo olsun varsın.. bende ilk bebeğimi kaybettim şimdi ise cok tatlı bi oğlum var 3 yasına gircek temmuzda artık 2.nin vakti diye düşünüyoruz eşim cok istiyo ama ben kilo vermeden hamile kalamam... acayip şişiyorum ne yürüyebildim ne de yattıgım yerden kalkabildim ilkinde ama şimdi öle olmucak inşallah..ALLAH kimseye evlat acısı vermesin cocuklarımıza da sağlık sıhhat uzun ömür nasip etsin...
Tamam canım sana 67,5 yazalım o zaman
efeetttt napsak napsak :44::44::44:
bi küre falan mı başlasak maydonoz limon gibi yada elma sirkesi ne bilim başka ne olabilr ki
kızlar hem kilo verdirici hemde hamile kalmayı kolaylaştırıcı soğan kürü var bi arastırın bakalım ben gecen sene yazın yediklerimi biraz azalttım ve sabah aksam ac karnına sagan suyu içtim 2 ayda 8 kilo vermiştim tavsiye ederim biraz zor içimi ama limonla içilebilir
canım bende 6 ay beklemiştim bebeğimi kaybedince... ve sonra 3 ay daha hamile olamadım çünkü eşim görevdeydi yanımda değildi yani toplam 9 ay sonra hamile kaldım oğluma...Senin de bitecek tatlım bence siz de 6 ay beklemiceksiniz bak ben 3 ay beklemiş olucam inşallah bi aksilik çıkmazsa yarın doktora gidicem hem kan vermeye hem de muayeneye bakalım ne dicek
Tamam canım sana 67,5 yazalım o zaman
hemde nasıl sıkıntı oluyo sorma bide benim oğlum temmuz 7 dogumlu son aylar sıcaklara denk geldi öldüm resmen aklıma geldikçe içim eriyo o hallerime hala nasıl dayanmısım diyeAmin canım amin tek temennimiz buinşallah hedeflediğin kiloya kavuşursun canım gebelikte kilo gerçekten sıkıntı olmalı
O nasıl içilir canım yaaa
öyle tabi canım moralde sıkıntı yok sadece merak var acaba acaba diyeherşeyden önce hayırlısı olsun tabi elbette olur artık su zamanda herşey mümkün tıp cok ilerledi canım sabırlı ol moral cok öenmli böle durumlarda
daha önce denemiştim sanırsam ama içemiyorum ben onu bana çay olcak bişeyin suyu zor gidiyorkızlar hem kilo verdirici hemde hamile kalmayı kolaylaştırıcı soğan kürü var bi arastırın bakalım ben gecen sene yazın yediklerimi biraz azalttım ve sabah aksam ac karnına sagan suyu içtim 2 ayda 8 kilo vermiştim tavsiye ederim biraz zor içimi ama limonla içilebilir
PUUFFFFFbilmiyorum canım ya bi çare bulmak gerek yani azimli gidemiyorum salıveriyorum kendimi diyet listesi falan onun da ömrü 1 hafta ben de
canım bende 6 ay beklemiştim bebeğimi kaybedince... ve sonra 3 ay daha hamile olamadım çünkü eşim görevdeydi yanımda değildi yani toplam 9 ay sonra hamile kaldım oğluma...
Bizim ki biraz farklı canım biz mol gebelik geçirdik,her ay kan verip değerlerimize bakılıyor doktor yasağı var yani biz de şükür benim ki kısa sürdü inşallah bga cığımın da kısa sürecek 6 aya gerek kalmadan çalışmalara başlıcak,sağlıklı olsun da 3 ay 4 ay sonra hamile kalayım sorun değil yeter ki hem ben hem bebeğim sağlıklı olsun kucağıma alabileyim bebişimi
canım sen onu 66.5 yap hedefi büyük tutmakta fayda var azim gelsin azcık demi yaa
off off zormuş gerçekten sıcağa denk gelmesi hele peki neden çok kilo aldın canım gebeliğinde beslenmen nasıldı?hemde nasıl sıkıntı oluyo sorma bide benim oğlum temmuz 7 dogumlu son aylar sıcaklara denk geldi öldüm resmen aklıma geldikçe içim eriyo o hallerime hala nasıl dayanmısım diye
bilemedim canım ya dünde bugünde motivasyonum çok düştü birisi boşver dese bişeyler yiycem yani o derece
merak edersin tabi canım o normal olur olur inşallah acele etme tatlım kötü düşüncelere izin verme sakın...öyle tabi canım moralde sıkıntı yok sadece merak var acaba acaba diye
daha önce denemiştim sanırsam ama içemiyorum ben onu bana çay olcak bişeyin suyu zor gidiyor
bilemedim canım ya dünde bugünde motivasyonum çok düştü birisi boşver dese bişeyler yiycem yani o derece
wuhuuuuu 66,5 iddaalı gideyim diyorsun yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?