Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

benim de korkum hadi şimdi kastık aç kaldık yemedik verdik kiloları eee hamile kalınca yemeye başlıcaz baksana 1 hafta yeme 3 kilo 2 gün ye 3 kilo ne demek ki hooop hepsini geri mi alcaz
olamassssssss bak onu düşünmemiştim aynen 3 günde 1,5 kiloyu aldım işte

bende çok çabuk alıp veriyorum bi taraflarım sarkcak diye korkuyorum

Son düzenleme:
off off zormuş gerçekten sıcağa denk gelmesi hele peki neden çok kilo aldın canım gebeliğinde beslenmen nasıldı?
Onu içemem canım ya mümkün değil
canım ben ilk 6 ay fazla kilo almadım son 3 ay annemlerde geçirdim eşim gene görevdeydi eee orda tabi "sen 2 canlısın yeee babam yeee" diye diye herşeyi yedim tatlı hamurişi yani hiç dikkat etmedim ama bu kez diyetisyene gideceğim hamile kalınca dikkat etmek lazım o hallerime geri dönemem artık ilki cahilliğime geldi yani sogan suyuna gelince de en azından 1 kez dene bak öle cok kötü değil ılıyınca bi nefeste iç arkasından da nefes almadan ağzına maydonoz falan at... tabi sen bilirsin canım sadece tavsiye...
benim de korkum hadi şimdi kastık aç kaldık yemedik verdik kiloları eee hamile kalınca yemeye başlıcaz baksana 1 hafta yeme 3 kilo 2 gün ye 3 kilo ne demek ki hooop hepsini geri mi alcaz

ben diyetisyenle devam etcem kızlar hamileliğime cok kilo verdim bi anda da almak istemiyorum

Aynı bünyeden bende de var canım hemen veririm hemen de alırım

olamassssssss bak onu düşünmemiştim aynen 3 günde 105 kiloyu aldım işte

bende çok çabuk alıp veriyorum bi taraflarım sarkcak diye korkuyorum

su yiyipte kilo almayanlara o kadar cok imreniyorum ki hatta kıskanıyorum yaaa spor yaparsanız sarkmaz gerçi ben de pek spor yapamadım yani düzenli yapamadım ama cok şükür sarkma falan yok şimdilik biraz göbek bölgem cıvık duruyo amannn olsun kilodan kurtuluyorum yaa benim için öenmli olan o... kocamdan baska gören yok nasılsa bikini mayo falan da giymeyeceğime göre

Diyetisyen mantıklı canım da hem doktor parası hem testler falan çok fazla gelir hepsi bir arada diye düşünüyorum ama aslında gitmek gerek tabi
İşte ona ayak uydurmucan 2 can muhabbetine halbuki hiç alakası yokmuş ama 2.de daha bilinçli olursun bence canım
Soğun suyu da bakayım bi netten yani denerim en azından ama bilemiyorum ki düşününce bile içim kalktı bide anlamadığım gebeliğe nasıl etkisi oluyor :44:

Ya inanırmısınız ablam o kadar zayıf ki benim ki bi kızı var yani doğuma giderken şuan benim görüntümdeydi şimdi de incecik ama ben ondan daha yapılıyım daha uzun ve iri kemikliyim haliyle arada çok fark olarak görünüyor o da yer yer kilo almaz ama o 1-2 gündür normalde çok yemez yani o yiyip yiyip kilo almayanlar illa ki yemiyorlar da almıyorlar bilinçli değil sadece yemek istemiyorlar

canım devlet hastanelerinde de var diyetisyen illa özele gitmeye gerek yokki... evet alakası yokmuş 2 canlısın lafının bende geç öğrendim ama iiş işten geçti hesabı. neyse bunda dikkat etcem artık.. sogan suyunu ben zayıflama amaçlı kullandım hamilelikte etkisini tam bilmiyorum arastırken tesadüf öğrendim bide bi tanıdık o suyu içmiş düzenli öyle hamile kaldım falan dedi yumurtaların çatlamasını kolaylaştırıyor galiba bende net bilmiyorum tatlım yaa ne desem yalan yani

Bakıyorum bi netten adet söktürücü falan da yazıyor neyse bi araştırayım onu ben
Devlet hastanelerine gelince ben ordaki doktorların surat asmak,ukalalık yapmak,insanın moralini bozmak ve ilaç yazmaktan başka bişey yaptıklarını düşünmüyorum inanılmaz antipatiğim onlara karşı

benimde arkadasım var canım kızı görsen cubuk gibi ama günde 2 ekmek yer yani ve devamlı ağzı doludur bende onu anlamıyorum ama kıpır kıpır durmaz hiç çok hareketli cok imreniyorum ona...bende fazla hareket yok evdeyim devamlı sadece yaptıgım ev işleri ve oğlanın peşinde koşmak aslında oturmuyorum pek ama gene de cok tempolu değilim... şimdi anneannesiyle dısarı cıktı bende rahat raht oturdum netin basına normalde pek gündüzleri giremiyorum nete benden önce o atlıyo" bana pepe aç "diye

haklısın canım ama özeller de el yakıyo yaa cok önemli bişi olmadıgı sürece devlet hastanesine gidiyorum ben... ne bileyim şimdiye kadarki doktorlarım cok iyiydi hepsi gerçi doktorlarımız hep aynı değiştirmiyorum tanıdılar artık beni:)belki ondandır...ama hamileliğimde tuncelideydim o zaman mecburen elazığa özele yada askeri hastaneye falan gidiyordum şimdi aydındayım burdaki doktorlarımı seviyorum

:109: kıyamam aslında en güzel kilo verme yöntemi çocuk peşinde koşturma
ben de evdeyim genelde ve haliyle daha çok yiyor insan evde olunca bide benim regl olunca dengem bozuluyor spor,yemek düzeni vs.bişy kalmıyor

Aminnnnnnnnnnnn
Puufff işten geç çıktığı için gidemedik canım o kadar da heveslenmiştim

Tın tın nı nı nın ın tın tın nı nı nın

Ben söyliyeyim sen oyna.

Benim dans anlayışımdan ne olur "sen oyna" ne kaba kaldı. Odun ben.

Aaaaa geçmiş olsun tatlın evet ya tersliklerle gidiyor bu yıl inşallah ikinci yarısından sonra biter bunlar

İnşallah.

yok kuzum regle çok var daha
beynim uyuşuk gibi noldu bilemedim

Bende öyleyim

Senin de bitecek tatlım bence siz de 6 ay beklemiceksiniz bak ben 3 ay beklemiş olucam inşallah bi aksilik çıkmazsa yarın doktora gidicem hem kan vermeye hem de muayeneye bakalım ne dicek

İnşallah inşallah

en sağlıklı beslenerek ve aç kalmadan kilo vermek karatayla oluyor denemenizde fayda var

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-listeleri/612716-karatay-eglenerek-zayifliyoruz.html

Bizim kızlar beğenmedi Karatay Teyzemi

Hamilelikte ihtiyaç duyulan enerji artıyor merak etmeyin. Hem ilk 3 - 4 ay birşey yiyemiyorsunuz merak etmeyin.

Ben mecbur Prof.a gidiyorum canım önceki gebeliğimi bilen ve takip eden doktora gitmem gerek ki bunu da birkaç doktor gezip tavsiye ile buldum şükür memnunum,daha gebelik olmadan para veriyorum neyse sağlıklı olsun da parasında da değilim hiç büyük olasılık doktorumdan yardım alırım yiyecekler konusunda internetten araştırırım hele sağlıklı bir gebelik geçirirsem inşallah Rabbim nasip etsin o zaman yürüyüş,ufak ufak sporumu falan yaparım diyorum da tabi bunlar öyle aklımdan geçenler

kıslar hergünkü şeyleri yapmama rağmen bugün müthiş açım öğlen olmadı ya ne yesem ki midem deli gibi kazınıyor

Ceviz ye badem felan

Sonra napıcaz peki 5-6 dan sonra

o zaman protein ağırlıklı beslenme ve yürüyüş. Hamur işi, kek, börek, çörek yemenin anlamı yok. Ne sana ne de bebeğe faydası yok.

Kızlar ben bir yemek yiyeyim geliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…