merhaba nisa naber bebişin nasıl
merhaba nisa naber bebişin nasıl
meraba cnm ii allaha şükür poposunu dewirip yatıyo işte siz nasılsınız
meraba cnm ii allaha şükür poposunu dewirip yatıyo işte siz nasılsınız
içimizden birinin hamile olması çok iiy oldu ya seni görünce ben bile heyecanlanıyorum aa doğuma şukaadar kalmış diyee
İyi iyi yatsın :) çalışmıyordun demi sen evdesin hangi şehirdeydin?
çalışıyorsan eğer iyice sıcaklar bastırmadan doğum iznine çıkacaksın o açıdan da şanslısın
bebek ekimde doğacak galiba
ben bilemezsin önce hamile olmak istiyosun sonra hemen doğmasını cok güzel bi duygu(
tahmin edebiliyorum cnm Rabbim isteyen herkese nasip etsin İnşallah
amin cnm inş. herkeze sağlıklı olmayı nasip etsin önce
Nisacım selam canım nasılsın bugün?bebişin oturuyor mu içerde rahat rahat çıkınca koştur koştur seni oturtmucak
iyiym cnm iştahım olsa bomba gibi olucamda su iştah yok bendede oturuyor tezesi akıllı benim kızım koştursun ben oturmamaya razıyım nasıl kilo wercem yoksaD
haticeeeeee ne yedin yemekte
Köftee
yoğurt
salata
tıka basa yedim doydum ama şimdi yine açım daha 2 saat oldu:44: töbee töbee bi garipim bu gün
Yok yaa çok yememişsin ki yoğurt salata zaten onları geç hemen yok oluyor midede
almıyorsun ki tatlım veresin sıkıntı yapma bebişin doyacağı kadar besini senden alıyordur sen de biraz idare etcen doğana kadar
ben de öyle diyorum doğunca şöyle oluyor,böyle yapıyorlar falan diyorlar hiiiiçç umrumda değil diyorum yeter sağlıklı doğsun sağlıklı olsunisim düşündüz mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?