Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

doktor eylül sonu ekim başı diyor ama kısmet bakalım yok cnm ewdeim calısmıyorum ankaradayım

Nisacım selam canım nasılsın bugün?bebişin oturuyor mu içerde rahat rahat çıkınca koştur koştur seni oturtmucak

iyiym cnm iştahım olsa bomba gibi olucamda su iştah yok bendede oturuyor tezesi akıllı benim kızım koştursun ben oturmamaya razıyım nasıl kilo wercem yoksaD

iyiym cnm iştahım olsa bomba gibi olucamda su iştah yok bendede oturuyor tezesi akıllı benim kızım koştursun ben oturmamaya razıyım nasıl kilo wercem yoksaD

almıyorsun ki tatlım veresin sıkıntı yapma bebişin doyacağı kadar besini senden alıyordur sen de biraz idare etcen doğana kadar
ben de öyle diyorum doğunca şöyle oluyor,böyle yapıyorlar falan diyorlar hiiiiçç umrumda değil diyorum yeter sağlıklı doğsun sağlıklı olsun isim düşündüz mü

tabi cnm illaki öle walla görümceler erva kayınvalıdem miray eşim berra :: dio benim bi fikrim yok simay ve ayşıl hoşuma giido ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…