Merhaba Arkadaşlar;
benimde başımdan talihsiz bir olay gectigecen ay 25 haftalık bebegimi kaybettim..dr. bana 6 ay verdi birdaki gebelik için.hem ruhen hemde bedenen kendime gelmek zorundayım..öle böle hayat devam ediyor.şimdi hırs yaptım bir daki gebeligime kadar aldıgım kg vermek istiyorum.. benide alırmısınız aranıza ....
boyum 1.70 şuanki kg. 70 hedefim 62
hoşgeldin çok geçmiş olsun canım üzüldüm
alırıs tabi kapımız herkese açık
merhaba
11 martta 10 haftalık gebeliğim bebeğimin kalbi durduğu için sonlandırıldı bende kilo vermek için bir yöntem arıyordum. 2 ayda ancak etkisinden kurtulabildim . şimdi yeniden hamile kalmadan önce zayıflamak istiyorum şuan 68 kiloyumboyum 1,67 ve 58 kilo olmak istiyorum ilk hedefim bu . çay içmeyen ben akşamları kendimi kurabiye çaya verdim depresyonla tabi 2 haftdır misafir gelmedikçe yiyip içmiyorum ekmeği kestim gibi biey günde 2-3 dilim. benide aranıza alırsanızçok sevinirimmm.
Merhaba Arkadaşlar;
benimde başımdan talihsiz bir olay gectigecen ay 25 haftalık bebegimi kaybettim..dr. bana 6 ay verdi birdaki gebelik için.hem ruhen hemde bedenen kendime gelmek zorundayım..öle böle hayat devam ediyor.şimdi hırs yaptım bir daki gebeligime kadar aldıgım kg vermek istiyorum.. benide alırmısınız aranıza ....
Hoşbuldum Teşekkür ederim arkadaşım...umarım başarılı olurum..
merhaba
11 martta 10 haftalık gebeliğim bebeğimin kalbi durduğu için sonlandırıldı bende kilo vermek için bir yöntem arıyordum. 2 ayda ancak etkisinden kurtulabildim . şimdi yeniden hamile kalmadan önce zayıflamak istiyorum şuan 68 kiloyumboyum 1,67 ve 58 kilo olmak istiyorum ilk hedefim bu . çay içmeyen ben akşamları kendimi kurabiye çaya verdim depresyonla tabi 2 haftdır misafir gelmedikçe yiyip içmiyorum ekmeği kestim gibi biey günde 2-3 dilim. benide aranıza alırsanızçok sevinirimmm.
Merhaba Arkadaşlar;
canım az daha kal orda ben geliyorumKızlarrr günaydınnnnn süper bi hafta sonu geçirdim süper de kilocukları aldım geldim ama bugünden itibaren dur diyorum kendime ve azimle ilerliyorum bu kilolar gi-de-cek
Sizler nasılsınız?veeeeeeeeee açıklıyorum 27.05.2013 pazartesi sabahına 65.8 ile uyandım :84::84::84::84::84::84: ama dün nerdeyse yiyip yatmak zorunda kaldım yoldan geldik çünkübi sürü bahane çıkarabilirim şuan sanırım neyse herkes yazsın bakalım listemizi hareketlendirelim biraz aşağıya doğru
olcak bebeeem olcaaaaakkkWhitewish
Kilom 69 0,6 kg vermişim nihayet. Olacak galiba ne dersin.
günaydın kızlar
sabah ki kilom 54,7 :26: kilo veremediğim gibi 200 gr almışım:26: bu arada dün regl oldum .. umarım bununla ilgilidir
bir de dün leslie'nin walking at home videosunu yaptım dün.. yarım saat .. en azından hareket etmeye başladım diyorum
bende geldim beebeeeeeeem yok sessizlik deli gibi baarıyomNazar mı değdi bize. Ne kadar sessizleşti buralar.
Duyamadım sesini kuzum hafif sağırlık var da
Nasılsın cumartesi'den beri?
I miss you so much bebeeemmm
bende bendeee
süperim meğersem o gün dolunaymış hemde ay tutulması varmış hemde yay burcundaymış ondan oyleydim sanırsam
Aman aman maşallah tü tü tü nazar değmez inşallah. İzledin mi filmleri?
nasıl geçti hafta sonun neler yaptın bakkimmm
günaydın kızlar
sabah ki kilom 54,7 :26: kilo veremediğim gibi 200 gr almışım:26: bu arada dün regl oldum .. umarım bununla ilgilidir
bir de dün leslie'nin walking at home videosunu yaptım dün.. yarım saat .. en azından hareket etmeye başladım diyorum
Whitewish
Kilom 69 0,6 kg vermişim nihayet. Olacak galiba ne dersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?