Kızlar biz sabah bir saat akşam bir saat şeklinde yürümeye başladık. Çok diyet yapmama gerek kalmadı sankim. Gerçi ekmek yine yemem, abur cubur yemem ama günde toplam 10 km yürümüş oluyoruz. Karatay Teyze de günde 10 km yürüyün ne yerseniz yiyin diyordu.
ben buraya gelmeden önce spor salonuna gitmeye başlamıştık iki ay kadar gittik sonra doğal olarak para iadesi yapmayız ama geldiğiniz zaman devam edebilirsiniz demişlerdi geri dönebilirsem başlarım İnşallah ama sence hamileyken ne kadar spor yapılabilir aslında bu değişiklik gösterir boyle bişeyi doktor soyleyebilir ama sağlıklı bi hamilelikte spor hakkında bi bilgin varmı
sen bi regl olsan topikçe rahatlıycaz
ben yürütemiyorum eşimi mümkün değil hafta sonları belki o da az.
Tatlım ben de bga ya katılıyorum genelde ilk üç ay dikkat et diyorlar yani sağlıklı gebelik bile olsa zorlayacak şeyler yapamıyorsun bebeğin tutunabilmesi için eğer ki sağlıklı bi gebeysen o zaman hafif yürüyüşler ve egzersizler veriyorlar özellikle normal doğuma faydası olacak bir kaç hareket var nette de var hatta ama tabi kontrollü yapmak gerek onları.
Ben ne olur ne olmaz diye reglime 1 hafta kala evde yaptığım mekik,hoplama,zıplama vs.yapmıcam mesela
Gerçekten mi aynen benim ki de öyle nerde kestirme yol,nerde otobüs durağı,dolmuş bilirbenim eşimde oyledir yürümeyi hiç sevmez heryere arabyala gidilcek Allah tan kilo problemi yok
doğru soyluyosun canım ilk 3 ile son 3 ay riskli ee ikinci 3 aydada sağlık durumu nasılolcak bilinmez dönünce ben hiç bozmıyım düzeni o zaman İnşallah bebişten sonra kilo vermek için giderim
Sen de hakkını hamilelikten sonra kullanırsın söylersin,regllerini takip ediyor musun?
oyle yapıyım canım en mantıklısı
takip etmezmiyim telefonuma sürekli kaydederim tarihleri şu tarihte şu saatte başladı/bitti diyetümolasıklara karşı takip etmek lasım
aynen ben de takip ediyorum hep genelde aynı gidiyor zaten,ayy hatice bi sürü arkadaşım hamile eski ev arkadaşım,benimle aynı zamanda evlenen arkadaşlarım benim de sağlıklı olsaydı hemen hemen aynı zamanlarda doğum yapıcaktık
canım benm oyle düşünme seninde olcak İnşallah onlarla değil bizimle birlikte doğum yapcan artık napalımkimbilir kimin başına ne gelcek kimse bilemez biliyosun bunların hepsi kısmet
Tabi canım kader kısmet bu işler Rabbim ne zaman ol derse o zaman olacak ama içim rahat,nedense huzurluyum bu konuda inşallah çok güzel gidicek herşey,sen yarın sabahtan mı gidiceksin Konya ya canım
İnşallah bizim de arka arkaya olcakBenimle aynı zamanda evlenen benden sonra evlenenlerin hepsinin çocuğu oldu.
Benim koçişte kolayını bulsa lavoboya bile arabayla gider.
belli değil daha canım bi doktoru bekliyoruz o gelince annem hastaneye yatcak annem yatıncada ben gitcem karışık biraz
İnşallah bizim de arka arkaya olcak
ee nasıl yürütüyorsun sabah akşam kilosu var mı eşinin
Arabamız yok ondan yürüyor. Ama araba olsa wc ye bile onunla gider. Ödü kopuyor şuradan şuraya yürüyeceğim diye ama ne bilim yürüyor işte.
Bizim avantajımız şu. Yürüyerek 1 saat ev minibüsle de hemen hemen 1 saat. Minibüsle gideceğimize yürüyoruz bizde.
Kilo olmaz mı 110 kilocuk.
oooo maşallah
Benimki yine de minibüse binerdi herhalde gerçi bu ara kilo verme telaşına düştü havuz açılıyor ya göbek çıkıcak ortaya diyeyoruldum ben de kızartma yapmaktan nefret ediyorum ya her yer kokuyor yemeklerle aran nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?