Size böyle düşündüren, hissettiren bir ortam ve çevrede olduğunuz için üzüldüm. Ama inanın öyle değil. Evet sorunlar her zaman oluyor. Ama her insan ayrı. Bende evliliğimde vs. Sıkıntı yaşamıştım dış faktörlerden dolayı .Eşimle aram ama çok iyi ne öyle sosyal medyamız var ne de öyle kötü alışkanlıklar. Ha bu arada sosyal medyanın olması kötü falan diye düşündüğümden değil ama bizim için uygun değil tercih etmiyoruz diyelim. Kendi halinde yaşayıp giden ortalama bir çiftiz. Amacımız, gayemiz imanımızı diri tutup yolun sonunda ebedi cennete kavuşmak istiyoruz.
Ha bu arada her şeyi güllük gülistanlık beklemek bu dünya için saçma. Ben inancım ve imanım dolayısıyla böyle düşünüyorum onu belirtmek isterim. Yoksa İllaki eşle de sorun çıkar, anne babayla da, çocukla da, dışardaki esnaflada bu dünya böyle çile dünyası, imtihan dünyası.
Siz yeterki istediğiniz hayat için çaba, gayret sarfedin. Oturup beklemek olmaz. Sağlıklı, huzurlu , birbirine ahiretlik gözüyle bakan ilişkiler yaşamak istiyorsanız ( anne, baba, eş, çocuk, dış insanlar her türlü ilişkiyi kastediyorum)
Sizde taşın altına o halde elinizi koyun. İstediğiniz hayatı yaşamak için o hayatın getirdiği sorumlulukları almaktan kaçınmayın.