- 11 Mart 2013
- 1.919
- 52
- 68
- Konu Sahibi armanselin
- #3.921
:127::132::123: Sonrada buuuu inşallahhhh
![]()
İnşallah inşallah.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
Ayyy çok güzel çok güzel.Gülüm hep unutuyorum ama boyun kaçtı? :26:
İnşallah inşallah.Gül 170'ti galiba. 57 kilo 38 beden aldım diyor. Oh yooooooooooooooooooooooooooooğ daha önümde çok yol var.
![]()
![]()
56 kiloyum bacım,çizelgeyi değiştiremedim :26: ama unutma benim popiş büyük zcık,oyüzden bacımm![]()
Benim popiş sanki küçük.![]()
Ama çok küçüldü eskisine nazaran.
Aaa tamam bebeğim hatırladım senin alt tarafın 40 üst tarafın 36ydı dimi? Bütün fazlalıklar aşağıda toplanmıştı?
evet evettt işte o benimmmm![]()
kesinlikle bacımmmmmmmmmm ohhhh sefan olsun mangal da yapılmışşş harika nasıl iyi geçti mi içine sindimi yok tatlım çok yemezsiz kararında yersin canımmmm![]()
Acaba tartının sol tarafında 5 rakamını görebilecek miyim ben de. :18:
koca bir alkış 38 beden pantolon için.Ama daha 4 kilo vereceksin. Pantolon bol olursa? :18:
Aynen Fatoşum dediğin gibi oldu.Evettt 65'e çok az kaldı.
Acaba 59'u falan da görebilecek miyim ki? :18: :18:
yeeaaaak yaa bişey olmazpışıkkkk mı
Tamammmmmmmm sen davet et bizi kekler poğaçalar kurabiyeler sütlaçlar yap yiyekkkk
Yok yokkkkkkkkkkk Eki Görüntüle 721941 böyle oluruzzzzzz![]()
Aman Allah'ımmmm.Onları sen Fatoşun küçük kardeşine yolla bir an önce.
![]()
![]()
Koca bir alkış 38 beden pantolon için.Ama daha 4 kilo vereceksin. Pantolon bol olursa? :18:
alkışşşşş alıkışşşşşşşşşşSelinnnnnnnnnnn bende istiyorum 38-36-34 -32 ve o beden olmak dermişim 38-36 beden arası olasam yeterrr
![]()
Canım benim ya takma kafana lütfen. Takarsan çok etkilenirsin. Yiyeceğim ama kilo almayacağım bir kere de.![]()
ben canı gönülden inanıyorum canım muhakkak görürsün![]()
bence de tuana cım onları afiyetle yer ama bizimki etçi mantı bile görse ettt diyo![]()
alkışşşşş alıkışşşşşşşşşşSelinnnnnnnnnnn bende istiyorum 38-36-34 -32 ve o beden olmak dermişim 38-36 beden arası olasam yeterrr
![]()