- Konu Sahibi armanselin
- #2.681
ayy sevdiceğim kıskanç falan ama acaipp romantiktir yaa,hakkını yiyemem prensiminçokta sever beni,çok düşkündür ayyy nasılda özledim yaaa
![]()
kıyamam bacımmmmmmmmmmm Allah kabuştursun bidenemmmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy sevdiceğim kıskanç falan ama acaipp romantiktir yaa,hakkını yiyemem prensiminçokta sever beni,çok düşkündür ayyy nasılda özledim yaaa
![]()
erkeklerde sunta olsun muhabbet nereye gidiyo yaww marangozmu olsaydık kolay yontulurlardı![]()
bilemiyorum bacım![]()
onlar bizim kütüklerimiz bacılarr,napak sevioz işte sıpaları,napacaz çekecezz mecburrr![]()
Kaç yıl oldu? 3 yıl oldu bizim yeni işte kütükleşti eskideki çok romantikliği yok.![]()
10.yılımıza girdik bacımm. ilk ver son aşkım o benim,bende onun. ay dur dilimi ısırayım,totşumu kaşıyayımm10.yılımıza girdik ve nişnalandık tatlım çok şükür.darısı başınızaa
benimki hiç kaybetmedi ya romantikliğini,içinde var böceğiminn
ay ben çok seviyorum yaa aşıkım aşıkk
![]()
kıyamam bacımmmmmmmmmmm Allah kabuştursun bidenemmmm![]()
Sunta çabuk kırılıyor kız mdf olsunlar.![]()
Hahaha evet o zaman kolay yontardık.
![]()
amin bacımmmm aminn,teşekkür ederimm
suntamı mdf miyanlış meslekmi seçtik biz nee
ama ben baya öğrendim yontmayı,şuanki halinden gayet memnunum,gittikçe düzelio sıpamm. sanırım ben şuan acaip aşka geldim,kötü şey yazasım yokkk
![]()
Maşallah diyelim aman aman.Bizim de aynı öyle tatlım ya.
Bende totomu kaşıyıp dilimi ısırayım bari iyi hatırlattın.
![]()
Ben de çok seviyorum o da beni çok seviyor ama pek gösteremez. Napacan yapı meselesi.
![]()
bende diyete yeni başladım şuan 7 . günüm inşallah faydasını görürüm.
aynen tatlım yapı meselesi zorlamamak lazım. seviyorsa ve biliosan sende seviyosan,yi anlaşıosanızh iç sorun yok tatlım. varsın odun olsun sıpalar![]()
10.yılımıza girdik bacımm. ilk ver son aşkım o benim,bende onun. ay dur dilimi ısırayım,totşumu kaşıyayımm10.yılımıza girdik ve nişnalandık tatlım çok şükür.darısı başınızaa
benimki hiç kaybetmedi ya romantikliğini,içinde var böceğiminn
ay ben çok seviyorum yaa aşıkım aşıkk
![]()
ayyyyyyyyyyy bir ömür devam etsin aşkınız ilk gün gibi aşık ve artarak canım darısı bana ve isteyenlere![]()
amin tatlımmm darısıs başınaaakuzularım ben çıkıorum mesai bitti. haftasonu yaylada olcaz,hiç giremicem,pzt görüşürz bacılarımmmm
![]()
amin tatlımmm darısıs başınaaakuzularım ben çıkıorum mesai bitti. haftasonu yaylada olcaz,hiç giremicem,pzt görüşürz bacılarımmmm
![]()
Görüşürüz canım çok özleyeceğiz seni.![]()