- Konu Sahibi armanselin
- #2.681
ayy sevdiceğim kıskanç falan ama acaipp romantiktir yaa,hakkını yiyemem prensiminçokta sever beni,çok düşkündür ayyy nasılda özledim yaaa

kıyamam bacımmmmmmmmmmm Allah kabuştursun bidenemmmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy sevdiceğim kıskanç falan ama acaipp romantiktir yaa,hakkını yiyemem prensiminçokta sever beni,çok düşkündür ayyy nasılda özledim yaaa

erkeklerde sunta olsun muhabbet nereye gidiyo yaww marangozmu olsaydık kolay yontulurlardı

Hahaha evet o zaman kolay yontardık.
bilemiyorum bacım

onlar bizim kütüklerimiz bacılarr,napak sevioz işte sıpaları,napacaz çekecezz mecburrr

Kaç yıl oldu? 3 yıl oldu bizim yeni işte kütükleşti eskideki çok romantikliği yok.
 10.yılımıza girdik ve nişnalandık tatlım çok şükür.darısı başınızaa
 10.yılımıza girdik ve nişnalandık tatlım çok şükür.darısı başınızaa  benimki hiç kaybetmedi ya romantikliğini,içinde var böceğiminn
 benimki hiç kaybetmedi ya romantikliğini,içinde var böceğiminn  ay ben çok seviyorum yaa aşıkım aşıkk
 ay ben çok seviyorum yaa aşıkım aşıkk 

10.yılımıza girdik bacımm. ilk ver son aşkım o benim,bende onun. ay dur dilimi ısırayım,totşumu kaşıyayımm10.yılımıza girdik ve nişnalandık tatlım çok şükür.darısı başınızaa
benimki hiç kaybetmedi ya romantikliğini,içinde var böceğiminn

Bizim de aynı öyle tatlım ya.
 Bizim de aynı öyle tatlım ya.  Bende totomu kaşıyıp dilimi ısırayım bari iyi hatırlattın.
 Bende totomu kaşıyıp dilimi ısırayım bari iyi hatırlattın.  

Ben de çok seviyorum o da beni çok seviyor ama pek gösteremez. Napacan yapı meselesi.
 Ben de çok seviyorum o da beni çok seviyor ama pek gösteremez. Napacan yapı meselesi. 
kıyamam bacımmmmmmmmmmm Allah kabuştursun bidenemmmm
Sunta çabuk kırılıyor kız mdf olsunlar.

yanlış meslekmi seçtik biz nee
 yanlış meslekmi seçtik biz nee 
 ama ben baya öğrendim yontmayı,şuanki halinden gayet memnunum,gittikçe düzelio sıpamm. sanırım ben şuan acaip aşka geldim,kötü şey yazasım yokkk
 ama ben baya öğrendim yontmayı,şuanki halinden gayet memnunum,gittikçe düzelio sıpamm. sanırım ben şuan acaip aşka geldim,kötü şey yazasım yokkk 

amin bacımmmm aminn,teşekkür ederimm
suntamı mdf miyanlış meslekmi seçtik biz nee

Onun gözlerimin içine bakışından,kalbinin atışından her şeyi anlıyorum zaten dile getirmese de oluyor.
 Onun gözlerimin içine bakışından,kalbinin atışından her şeyi anlıyorum zaten dile getirmese de oluyor. 

Maşallah diyelim aman aman.Bizim de aynı öyle tatlım ya.
Bende totomu kaşıyıp dilimi ısırayım bari iyi hatırlattın.

bende diyete yeni başladım şuan 7 . günüm inşallah faydasını görürüm.
 İnşallah görürsün faydasını bizim gibi.
 İnşallah görürsün faydasını bizim gibi.aynen tatlım yapı meselesi zorlamamak lazım. seviyorsa ve biliosan sende seviyosan,yi anlaşıosanızh iç sorun yok tatlım. varsın odun olsun sıpalar

10.yılımıza girdik bacımm. ilk ver son aşkım o benim,bende onun. ay dur dilimi ısırayım,totşumu kaşıyayımm10.yılımıza girdik ve nişnalandık tatlım çok şükür.darısı başınızaa
benimki hiç kaybetmedi ya romantikliğini,içinde var böceğiminn

ayyyyyyyyyyy bir ömür devam etsin aşkınız ilk gün gibi aşık ve artarak canım darısı bana ve isteyenlere
 kuzularım ben çıkıorum mesai bitti. haftasonu yaylada olcaz,hiç giremicem,pzt görüşürz bacılarımmmm
 kuzularım ben çıkıorum mesai bitti. haftasonu yaylada olcaz,hiç giremicem,pzt görüşürz bacılarımmmm 

amin tatlımmm darısıs başınaaakuzularım ben çıkıorum mesai bitti. haftasonu yaylada olcaz,hiç giremicem,pzt görüşürz bacılarımmmm

amin tatlımmm darısıs başınaaakuzularım ben çıkıorum mesai bitti. haftasonu yaylada olcaz,hiç giremicem,pzt görüşürz bacılarımmmm

Görüşürüz canım çok özleyeceğiz seni.