- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
Birazcık yorgunum =)Hadi ya ben bu diziye bayılırdım küçükken ondan seviyorum bu tipi
İyi diyelim iyi olsun sen nasılsın?
Valla ben yayıldım koltuğaaaa belim ağrıyor sen napıyorsunnnnNapeyonuz?
Ben görmüyorum marga :)Birazcık yorgunum =)
Bir şey soracağım hani şu en altta konuyu okuyanlar kısmında benim nickim görünüyor mu ?
Ben kendimi görüyorum da , aşağıdan beni görüyorsunuz sanıyorum kaç gündürBen görmüyorum marga :)
Ohhhh yayıl bakalım,ağır mı kaldırdın?Valla ben yayıldım koltuğaaaa belim ağrıyor sen napıyorsunnnn
Ben göremiyorumBirazcık yorgunum =)
Bir şey soracağım hani şu en altta konuyu okuyanlar kısmında benim nickim görünüyor mu ?
Bile bile yapiyor kadin, mideme dokundugunu biliyor kekigin... Bey de ucuz diye cikolatali aliyor, haketmiyor muyum ben frambuazli keki ha!! Ustelik alt komsum gelinine 5 bilezik takmis benimki 3, benim neyim eksik ya, bastan beri istemedi zaten beni, oglunu da o dolduruyor!!Ya bırak yok yüzüğünün taşı küçükmüş de fotoğraflarda parlamıyomuş, yok kaynanası dolmayı kekikli yapıyomuş da midesine dokunuyomuş yok beyi eve gelirken frambuazlı değil de çikolata kaplı pasta alıyomuş falan filan bıktım senin evliliğinden
Benim de cok bel ve sirt agrim vardi, vitamin eksikligi cikti bildigin, canini sikan bir seyse ugrayiver bir doktoraBende iyi sayılırım yoruldum biraz
Mutfaktan anca çıkabildim ya.. =(
Fazla ayakta kalınca belime ağrı giriyor..
Yok yahu ne ağırı , babamın canı pasta istemiş , bende pasta yaptım ..Ohhhh yayıl bakalım,ağır mı kaldırdın?
Bugün temizlik günü kadının işini bitirip gitmesini bekliyorum,sonra dışarı çıkıcam.
Yok, erken teshis oldu o, evden cikmadan dedimdün de kütüphaneye gidip sonra dinlenmeye mi karar verdin yoksa
Ahahah ay allahm tövbeler olsun başımıza gelecek kızımBile bile yapiyor kadin, mideme dokundugunu biliyor kekigin... Bey de ucuz diye cikolatali aliyor, haketmiyor muyum ben frambuazli keki ha!! Ustelik alt komsum gelinine 5 bilezik takmis benimki 3, benim neyim eksik ya, bastan beri istemedi zaten beni, oglunu da o dolduruyor!!
Biraz uzanınca geçer canım, sağolasın önerin için =)Benim de cok bel ve sirt agrim vardi, vitamin eksikligi cikti bildigin, canini sikan bir seyse ugrayiver bir doktora
Yok, erken teshis oldu o, evden cikmadan dedim
Yengaaaaaaaaaaaaaaaaahee iyi baribana yine bu akşam mesai yolları gözüküyor
İyiyim ya nerelerdesin sen göremiyorum seniiiiooo görümceeee nasılsıınnnn
İyiyim ya nerelerdesin sen göremiyorum seniiiisenden naber
Yok canım onun evinde değilim şuan, yaklaşık bir aydır kendi evimdeyimben buralardayım şekerim de sen pek yoksuneniştenin yanında mısın yoksa
Yok canım onun evinde değilim şuan, yaklaşık bir aydır kendi evimdeyim
Pek siteye giresim gelmiyordu, girdiğimde de bdv de takılıp çıkıyordum
Geyiğe gelsem kesin görürdüneeeee kışa merhaba demiyor muyuz günessel şey yapacaktı çekiliş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?