Sahibinden full+full yapili geyik!!

Ellerine sağlık,bende ayakta bitaz durayım hemen belime vurur.
Neli pasta yaptın ki??
Yok be gezmeye değil,herifin takım elbisesini terziden alıcam sonra annemin evine gidip domates biber falan toplucam gelicem.

Ellerine sağlık,bende ayakta bitaz durayım hemen belime vurur.
Neli pasta yaptın ki??
Yok be gezmeye değil,herifin takım elbisesini terziden alıcam sonra annemin evine gidip domates biber falan toplucam gelicem.
Muz ve çilek ortası muz üstü çilek karışık bir şey olduuuuu =D
Ya yaparken güzelde süslerken ayar oluyorum..=D

Topla topla =) Bizde annem ve babam eve geldiğinde turşu kuracağız annemle =D
ev turşusunu sevmezdim ama şu aralar bayılır oldum.. =)
Evde kavanoz kavanoz hazır turşu var ben ev yapımı turşuyu yedim bitirdim valla =D

O niye ki yahu =D
Güneşsseli görmüyorum ki=D
bence sen açsan topiğie daha iyi olurdu , çünkü konuya hakimsin..
Katılırım diyenler vardı ama hala haber yok
Doğru ya daha sonbahara yeni merhaba dedik, benim için sonbahar kış misali..
Yağmur var burda her gün =D

Muz muuu çilek miiiiii bayılırımmmmm(ya bi çatal bıçaklı smile vardı nerde ki?)
Offf offf ev turşusu hiç birşeye benzemez(ya bi çatal bıçaklı smile vardı nerde ki?)
Annem yapar her sene,ekşi ekşi oy canım çekti.

Gel buyur canım ama turşu ile pastayı aynı anda yemeyelim
Seni bilmem ama ben yersem motoru fena bozarım ondan bizim karşı binada oturan bir teyze var, kadın kafayı turşu yapmakla bozmuş..
Bir dolabı var , her çeşit turşusu var, alıp alıp yapıyor..

O teyzenin adresi lazım bana

ben açarım sorun degil de hevesli olanlar vardı onlara ayıp olmasın şimdi bi de ben işe başladım ya eskisi gibi rahat degilim şimdi, patron ofise geldigi an arazi oluyorum o yuzden pek güvenemedim de kendime ama dur bakalım bugunu bir atlatayım yarın eski topikte nabız yoklaması yaparız

Nazzzzzz hayırlı olsun canım yeni işin.

bi süreliğine burdayım, işi bırakırsam veya gerekli parayı biriktirip memleketimde ofis açarsam o zaman daha bi 4 gözle beklerim
Hakkın da hayırlısı olsun Naz'ımmmAllah'bol kazançlar nasip etsin inşallah(amin).
Demek ondan görünmüyorsun uzun zamandır..

Hakkın da hayırlısı olsun Naz'ımmmAllah'bol kazançlar nasip etsin inşallah(amin).
Demek ondan görünmüyorsun uzun zamandır..

amiinnnn hepimize inşallah
akşamları giremiyorum, gündüz de ancak patron yoksa girebiliyorum işte yoksa işsizlik dönemimde biliyorsun her taşın altından çıkıyordum

amiinnnn hepimize inşallah
akşamları giremiyorum, gündüz de ancak patron yoksa girebiliyorum işte yoksa işsizlik dönemimde biliyorsun her taşın altından çıkıyordum
Aman aman iş olsun da..
Alışmış gözlerim göremeyince insan merak ediyor.
Çekilişten bahsediyordunuz,var mı öyle bişey?

Aman aman iş olsun da..
Alışmış gözlerim göremeyince insan merak ediyor.
Çekilişten bahsediyordunuz,var mı öyle bişey?

Marga yapalım diyordu, aslında zamanı da geldi, yaz bitti çekiliş yapmadan o sebeple olabilir sanırım da, konuyu kim açacak onu bilemedik katılacak mısın sen de?

Marga yapalım diyordu, aslında zamanı da geldi, yaz bitti çekiliş yapmadan o sebeple olabilir sanırım da, konuyu kim açacak onu bilemedik katılacak mısın sen de?
Katılmam diyordum ama siz varsanız bende varım.
Kızlarla da konuşmak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…