- 16 Şubat 2013
- 8.646
- 3.016
- 178
Ellerine sağlık,bende ayakta bitaz durayım hemen belime vurur.Yok yahu ne ağırı , babamın canı pasta istemiş , bende pasta yaptım ..
Ayakta fazla kalmadım aslında pek mutfağa girmem, sanırım uzun süre ayakta kalmadığım için ağrıyor ..
Oooo geziyorsunuz hanımefendi, nereye bir kadeh şarap içmeye mi
Beni de bekleyinn benide...
Muz ve çilek ortası muz üstü çilek karışık bir şey olduuuuu =DEllerine sağlık,bende ayakta bitaz durayım hemen belime vurur.
Neli pasta yaptın ki??
Yok be gezmeye değil,herifin takım elbisesini terziden alıcam sonra annemin evine gidip domates biber falan toplucam gelicem.
O niye ki yahu =Dbeni hiç özlemedin demek, özlesen gelirdin buralara
önce bi sonbahara merhaba desek de kışa sonra mı merhaba desek ki hem bahane de olurvalla çekilişi biran önce yapalım bence, ben işten çıkarsam katılamam şimdi hazır işim varken katılayım
Muz muuu çilek miiiiii bayılırımmmmm(ya bi çatal bıçaklı smile vardı nerde ki?)Muz ve çilek ortası muz üstü çilek karışık bir şey olduuuuu =D
Ya yaparken güzelde süslerken ayar oluyorum..=D
Topla topla =) Bizde annem ve babam eve geldiğinde turşu kuracağız annemle =D
ev turşusunu sevmezdim ama şu aralar bayılır oldum.. =)
Evde kavanoz kavanoz hazır turşu var ben ev yapımı turşuyu yedim bitirdim valla =D
Gel buyur canım ama turşu ile pastayı aynı anda yemeyelimMuz muuu çilek miiiiii bayılırımmmmm(ya bi çatal bıçaklı smile vardı nerde ki?)
Offf offf ev turşusu hiç birşeye benzemez(ya bi çatal bıçaklı smile vardı nerde ki?)
Annem yapar her sene,ekşi ekşi oy canım çekti.
O teyzenin adresi lazım banaGel buyur canım ama turşu ile pastayı aynı anda yemeyelim
Seni bilmem ama ben yersem motoru fena bozarım ondanbizim karşı binada oturan bir teyze var, kadın kafayı turşu yapmakla bozmuş..
Bir dolabı var , her çeşit turşusu var, alıp alıp yapıyor..
Burdan sana kargoyla yollayabilirim ben kurdurturum o teyzeye ama yolda gelirken araç sallandıkça turşu suyunda bir köpürme olmaz dimi =D açarken pısss diye bir sesle karşılaşırmıyız acaba..O teyzenin adresi lazım bana
O niye ki yahu =D
Güneşsseli görmüyorum ki=D
bence sen açsan topiğie daha iyi olurdu , çünkü konuya hakimsin..
Katılırım diyenler vardı ama hala haber yok
Doğru ya daha sonbahara yeni merhaba dedik, benim için sonbahar kış misali..
Yağmur var burda her gün =D
Nazzzzzz hayırlı olsun canım yeni işin.ben açarım sorun degil de hevesli olanlar vardı onlara ayıp olmasın şimdibi de ben işe başladım ya eskisi gibi rahat degilim şimdi, patron ofise geldigi an arazi oluyorum o yuzden pek güvenemedim de kendime ama dur bakalım bugunu bir atlatayım yarın eski topikte nabız yoklaması yaparız
Ben her türlü götürürüm,acımam.Dondurma üstüne turşu bayılırım
Nazzzzzz hayırlı olsun canım yeni işin.
Ankara mı? Orda mısın artık?Hayırlı olsun tekrardan,yolum düşse damlarım hemen.çok teşekkür ederimm canım True mmmankara ya gelirsen beklerim ofise bir çay içmeye
Ankara mı? Orda mısın artık?Hayırlı olsun tekrardan,yolum düşse damlarım hemen.
Hakkın da hayırlısı olsun Naz'ımmmbi süreliğine burdayım, işi bırakırsam veya gerekli parayı biriktirip memleketimde ofis açarsam o zaman daha bi 4 gözlebeklerim
Hakkın da hayırlısı olsun Naz'ımmmAllah'bol kazançlar nasip etsin inşallah(amin).
Demek ondan görünmüyorsun uzun zamandır..
Aman aman iş olsun da..amiinnnn hepimize inşallah
akşamları giremiyorum, gündüz de ancak patron yoksa girebiliyorum işteyoksa işsizlik dönemimde biliyorsun her taşın altından çıkıyordum
Aman aman iş olsun da..
Alışmış gözlerim göremeyince insan merak ediyor.
Çekilişten bahsediyordunuz,var mı öyle bişey?
Katılmam diyordum ama siz varsanız bende varım.Marga yapalım diyordu, aslında zamanı da geldi, yaz bitti çekiliş yapmadan o sebeple olabilir sanırım da, konuyu kim açacak onu bilemedikkatılacak mısın sen de?
Katılmam diyordum ama siz varsanız bende varım.
Kızlarla da konuşmak lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?