- 16 Şubat 2013
- 8.646
- 3.016
- 178
Seni beklerim ben..olley o zaman
patron heran gelebilir de o yuzden bugun el tamadım, yarın hareketlendirirm ben topiği siz benden önce davranmazsanız
Seni beklerim ben..
Bdv ye dalayım biraz :)
Heexee öptüm
Yavru ceylan hosgeldinNapeyonuz?
Sen gitmissin ben anca hosgeldin diyebildimSeni beklerim ben..
Bdv ye dalayım biraz :)
Heexee öptüm
Yas 27, 28'e ramak kaldiBiraz uzanınca geçer canım, sağolasın önerin için =)
Yaş kaç bu arada.. ?
Mesai paralari odeniyor mu bari?, ordu evinden sonra senin is yerine de mi dalsam?!hee iyi baribana yine bu akşam mesai yolları gözüküyor
Mesai paralari odeniyor mu bari?, ordu evinden sonra senin is yerine de mi dalsam?!
Olsun canım,hoşbuldum..cevap vermeden çıkmak istemedim bende.Sen gitmissin ben anca hosgeldin diyebildim
Tamam hippi gorusuruz
çok teşekkür ederimm canım True mmmankara ya gelirsen beklerim ofise bir çay içmeye
Ankaraya dussun yolun, gel goruselim, ben de orda olacagim, hem nazin orda beles cay iceriz, yemek de varmis hippiAnkara mı? Orda mısın artık?Hayırlı olsun tekrardan,yolum düşse damlarım hemen.
Ankara'da ac ofisinibi süreliğine burdayım, işi bırakırsam veya gerekli parayı biriktirip memleketimde ofis açarsam o zaman daha bi 4 gözlebeklerim
Ankaraya dussun yolun, gel goruselim, ben de orda olacagim, hem nazin orda beles cay iceriz, yemek de varmis hippi
Ben de geriden geriden yaziyorum, evden kutuphaneye geldim, saf gibi kaldim
Ankara'da ac ofisini
Ankaraya dussun yolun, gel goruselim, ben de orda olacagim, hem nazin orda beles cay iceriz, yemek de varmis hippi
Ben de geriden geriden yaziyorum, evden kutuphaneye geldim, saf gibi kaldim
Aman para aliyorsan iyi, calis kizim daha yeni basladin ne tatili!saat başı ücret aldıgım için çalıştıgım saat demek para demekhem bu hafta işi birtirip, haftaya tatil yapmayı istiyorum o yuzden şişmiyorum mesai yapacam diye yoksa hiç hoşlanmam
Gel geneOlsun canım,hoşbuldum..cevap vermeden çıkmak istemedim bende.Hadi kaçtım
Kampuse yakin evim, 2 otobus ama kisa kisa...uçarak mı gittin naptın
Bak ya, andro da gidecegim diye sen de git, niye heveslendiriyorsun oglum beni ankaradayiz diyehee piyasa yesin beni burdaagiderim şirin memleketimde açar para kazanırım, burda sürünürüm sonra
Aman para aliyorsan iyi, calis kizim daha yeni basladin ne tatili!
Kampuse yakin evim, 2 otobus ama kisa kisa...
Bak ya, andro da gidecegim diye sen de git, niye heveslendiriyorsun oglum beni ankaradayiz diye
Tatilde ne yapcan, sizinkilerin yanina mi, yoksa ankara mi?nerdeyse işi bırakıyordumadam kendi tatile gidecek de ondan da beni yolluyor yaa yoksa beni düşündüğünden degil yani
Ne isim var kizim, neresiydi unuttum o ayrisen de gelirsin bizim oraya işte ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?