Tatilde ne yapcan, sizinkilerin yanina mi, yoksa ankara mi?
Arim balim androm nerde ya?
Naz boş versene kızım gel facede konuşuyoruz ne güzel
Nispetini yerim giz senin!Naz boş versene kızım gel facede konuşuyoruz ne güzel
Ben gidicem diyince deli oluyorum da naz a gelince napcan ailenin yanındaNe isim var kizim, neresiydi unuttum o ayri
Ne yapacaksin ailenle ayni sehirde deli?
Ne isim var kizim, neresiydi unuttum o ayri
Ne yapacaksin ailenle ayni sehirde deli?
Ben de yas aldikca oyle oldum ya, okuzun tekiydim, simdi anne baba diyip duruyorum...bizimkilerin yanına giderim yaa, nasıl olsa uzun süre ankara da olacam bi anamı babamı göreyimyaşlandıgımdan mıdır nedir iyice düşküno ldum onlara, oturup ağlarım zöledim diye o kadar yani
öğrendin mi Andro nun balının nerelerde oldugunu
Ben de yas aldikca oyle oldum ya, okuzun tekiydim, simdi anne baba diyip duruyorum...
Ama senin gibi 1 ay olsa ayrilali, ankarada gezinirim, hic ugramam, o ayri
Ya geleli 1 ay oldu, simdi niye gitsin...Ben gidicem diyince deli oluyorum da naz a gelince napcan ailenin yanında
Aa evet sakaryaydi, biliyorum biliyorum...sakarya iştee, istanbula 1 saat, deniz kenarı var, yeşili var daha ne olsun
he işte anamın babamın yanı olması biraz problem onu da artık kel topal bi adam bulup çözerim diye düşünüyorum
Ay ana kuzuları sizi
Ya geleli 1 ay oldu, simdi niye gitsin...
Ben seni yakinda tutmaya calisiyorum kendime ondan yavrum!
Leo gibi olurum gittigini ogrenirsem andro
sen annenin yanındasın anlamazsın bizi
Aa evet sakaryaydi, biliyorum biliyorum...
Orda ankara ankara diye ol, ankaraya gel orasi diye ol, sen de kararsiz gibi gozuksem de deliyim sendromu var naz
He ben anlamam hiç bişeyi hayatımda bişey olmadığından
Haha turşunun üzerine dondurmada harika olur hııııDondurma üstüne turşu bayılırım
30 olunca androya giriselim derim ne dersin1 ay da degil bee 10 gün oldu daha bugunbabam o kadar da derdim degil de annem hep yanımda olsa hayır demem kesin yaşlandım ben
30 olunca androya giriselim derim ne dersin
Hayırlı olsun nazım , rahat edemediğin bir yerse inan durmaya değmez ya..ben açarım sorun degil de hevesli olanlar vardı onlara ayıp olmasın şimdibi de ben işe başladım ya eskisi gibi rahat degilim şimdi, patron ofise geldigi an arazi oluyorum o yuzden pek güvenemedim de kendime ama dur bakalım bugunu bir atlatayım yarın eski topikte nabız yoklaması yaparız
Nasil tatli tatli dovulursun andro
He ben anlamam hiç bişeyi hayatımda bişey olmadığından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?