Sahibinden full+full yapili geyik!!

Tatilde ne yapcan, sizinkilerin yanina mi, yoksa ankara mi?

Arim balim androm nerde ya?

bizimkilerin yanına giderim yaa, nasıl olsa uzun süre ankara da olacam bi anamı babamı göreyim yaşlandıgımdan mıdır nedir iyice düşküno ldum onlara, oturup ağlarım zöledim diye o kadar yani

Naz boş versene kızım gel facede konuşuyoruz ne güzel

öğrendin mi Andro nun balının nerelerde oldugunu

Ne isim var kizim, neresiydi unuttum o ayri
Ne yapacaksin ailenle ayni sehirde deli?

sakarya iştee, istanbula 1 saat, deniz kenarı var, yeşili var daha ne olsun
he işte anamın babamın yanı olması biraz problem onu da artık kel topal bi adam bulup çözerim diye düşünüyorum

bizimkilerin yanına giderim yaa, nasıl olsa uzun süre ankara da olacam bi anamı babamı göreyim yaşlandıgımdan mıdır nedir iyice düşküno ldum onlara, oturup ağlarım zöledim diye o kadar yani
Ben de yas aldikca oyle oldum ya, okuzun tekiydim, simdi anne baba diyip duruyorum...
Ama senin gibi 1 ay olsa ayrilali, ankarada gezinirim, hic ugramam, o ayri
öğrendin mi Andro nun balının nerelerde oldugunu

Ben de yas aldikca oyle oldum ya, okuzun tekiydim, simdi anne baba diyip duruyorum...
Ama senin gibi 1 ay olsa ayrilali, ankarada gezinirim, hic ugramam, o ayri

1 ay da degil bee 10 gün oldu daha bugun babam o kadar da derdim degil de annem hep yanımda olsa hayır demem kesin yaşlandım ben

sakarya iştee, istanbula 1 saat, deniz kenarı var, yeşili var daha ne olsun
he işte anamın babamın yanı olması biraz problem onu da artık kel topal bi adam bulup çözerim diye düşünüyorum
Aa evet sakaryaydi, biliyorum biliyorum...
Orda ankara ankara diye ol, ankaraya gel orasi diye ol, sen de kararsiz gibi gozuksem de deliyim sendromu var naz

Aa evet sakaryaydi, biliyorum biliyorum...
Orda ankara ankara diye ol, ankaraya gel orasi diye ol, sen de kararsiz gibi gozuksem de deliyim sendromu var naz

doğru tespit doktor
ayy napayım yaa nereye gitsem eksik kalıyorum sakaryaya transfer etsem bütün arkadaşlarımı ankara yı aramam da işte o yuzden iki arada gidip geliyor aklım

Hayırlı olsun nazım , rahat edemediğin bir yerse inan durmaya değmez ya..
Sonra insanın sinirleri alt üst oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…