Laptopu kapattibiliyorum biliyorum sıkıntı yok
abdest almakla bitiyor mu yoksa başka ne yapıyoruz, merak ettim deneyecem bu gece
sorsana o zaman paşaya ben kimle evlenecekmişim
Beni de sorLaptopu kapatti
Cok heyecanliiiiYusuf suresini okuyosun. İşe yaramıyor yeaa ya da ben cidden evde kaldım
Başvuru yaptım bekliyorum olursa sınava gircem bakalım
Hekketan yaaBaksana anlamıyor hoşlanıp hoşlanmadığını
Iki ihtimal var, senin dibinin inceden dustugunun farkinda flortune flortle karsilik veriyor, ici bos yani...
Ya da cidden bir seyler hissediyor... Bunu anlamanin tek yolu, ilk once bak aklimdasin yakisikli mesajinin dozunu biraz daha arttirmak, sonra da birazcik uzaklasmak... Senin ilginden emin olup, sen ilgini cektiginde, bana farketmez yaaa diyorsa, sallamiyorsa ilk madde, ama naz bir sorun mu var, neden canin sikkin diye seninle ilgileniyorsa ikinci madde... Allahim ne kaa cok sey biliyorum
Ben hic boyle islerle ugrasmadim ki, sist yakisikli yiyem mi seni dedim o da yi dediSen bilmicen de biz mi bilcez olum baksana halimize
İşte ben o yakışıklıyı bi görsem ben de dicem de ahh ahBen hic boyle islerle ugrasmadim ki, sist yakisikli yiyem mi seni dedim o da yi dedi
Ya yok oyle belese...Hicbir arkadasim agzima agzima beslemez, ben derim haaa bunun niyet belli haci, ordan yururumbu kadar şeyle hiç uğraşasım yok valla yaa
ben kenarımda köşemde beklerim olursa olur olmazsa olmaz olayı daha mantıklı geliyor bana
geçen migrenim tutmuştu baya durgundum o zaman baya bi üstüme düştü bu sayılır mı bir ipucu, hiç uğramasam bu kadar şeyle
Gorsen dersin biliyorumİşte ben o yakışıklıyı bi görsem ben de dicem de ahh ah
Ancuk dediGeçmişine atlarım dedi galiba
Siz tartisadurunBunca insan yalnızken neden bunca insan yalnız Naz
Gidiyor musun?Gorsen dersin biliyorum
Ancuk dedi
Siz tartisadurun
Ya yok oyle belese...Hicbir arkadasim agzima agzima beslemez, ben derim haaa bunun niyet belli haci, ordan yururum
Gerci ilgilenmesi hosmus ya
Bunca insan yalnızken neden bunca insan yalnız Naz
Birazdan...Gidiyor musun?
Benimki de hep elleriyle besler beni
aman besliyor da noluyor, sorsan yine kanka yine kanka
Birazdan...
Tez yatti bugun, program yapayim da, yarinim verimli gecsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?