Aa ben degerlere bakmadim, bir dahakine zaman tutacagim, merak ettim, daha fazlaysa yetkili merciye bildirecegim
Tabi bence öyle onlar da arada bizle didissin ne olcak sonu tatliya baglansindaHiç böyle düşünmemiştim
Benim yas 27, 28'e ramak kaldi, evliyim, hala ogrenciyim, tez ders vs. ugrasiyorum, kedilerim var, burc terazi, baska da bir sey yokEee siz kimsiniz necisiniz bilim bende lutfeñnnnn
Eee siz kimsiniz necisiniz bilim bende lutfeñnnnn
Semiha abla demis ama sevismek 1 dakika diye, kadinin icine dert olmus yemin ederimBir ömür gibi geliyoo
1 dk ne lan, 1 dk için donumu bile çıkarmamSemiha abla demis ama sevismek 1 dakika diye, kadinin icine dert olmus yemin ederim
Şöyle bi gez istersen kendin karar verMmemnun olsammi siz ne dersiniz
Siyir1 dk ne lan, 1 dk için donumu bile çıkarmam
Aynen benide aliverinŞöyle bi gez istersen kendin karar verBen memnun oldum
Ince ele sık doku, bu isler sakaya gelmezMmemnun olsammi siz ne dersiniz
Gel gel pişman olmazsınAynen benide aliverin
Ya kizlar ne diycem ben 1 se ne oncesine kadar sarisindim 《 çakma 》 simdi karAmel yine sarı olmak istiyom kocis bu renk iyi desede ben sarı seviyom ne edem he ne
Sen nasil istiyorsan oyle yap,aslinda karamel de iyi ama sari yakisiyorsa ve kendini daha iyi hissediyorsan onu yap, kacla boyuyorsun sariyi?Ya kizlar ne diycem ben 1 se ne oncesine kadar sarisindim 《 çakma 》 simdi karAmel yine sarı olmak istiyom kocis bu renk iyi desede ben sarı seviyom ne edem he ne
Yok bunlarin tarzi gereksiz, yeni trend apaci gencler bunlar, tam ergenlik zamanlari malum, gerci ergenlik yeri geliyor yasa da bakmiyor o ayriGothic tarz iyi dir resim hoş az daha gothic resim olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?