Bilemiycem kuaför gidiyom yapiyo nerde bende o beceriSen nasil istiyorsan oyle yap,aslinda karamel de iyi ama sari yakisiyorsa ve kendini daha iyi hissediyorsan onu yap, kacla boyuyorsun sariyi?
Ten rengin ne? Kumral ve bugdayda sari daha hos duruyor bence, ama beyaz tenliysen karamelde kal derim...Bilemiycem kuaför gidiyom yapiyo nerde bende o beceri
Gorusmek uzere, gene beklerizBen kaçar arkadaşlar hoş kalın
Güle güle yine beklerizBen kaçar arkadaşlar hoş kalın
Ergenlik guzel olur mu be, tam gecis, sinir olur, sac kabarir, duygusallik artar, kendine yer edinmek icin sivri sivri hareketler yaparsin, elin ayagin birden uzar, oraya buraya carparsin, ben cok asiydim gizim!!Ergenliğim çok güzeldi benim niye dalga geçiyolar anlamıyorum
Bile derken?Angelina Jolie bile evlendi
Ergenlik guzel olur mu be, tam gecis, sinir olur, sac kabarir, duygusallik artar, kendine yer edinmek icin sivri sivri hareketler yaparsin, elin ayagin birden uzar, oraya buraya carparsin, ben cok asiydim gizim!!
Bile derken?
Ay sayfayı yeniliyodum tam bu tipler çıktı sıçradım
Sagdaki ben, soldaki sen andro nassi ha nassi ?!(Dejavu)
Ben mutemadiyen annemle kavga ediyordum, orda burda arkadaslarla iciyordum, sinirli bir sekilde geziniyordum, metal kola kapaklarinin oldugu asker cantam vardi, sarki sozleri falan yaziyordu, tiksindim kendimdenBi siyah saçlı fotomu gördüydün ya o benim ergenliğim işteBen ergenken sayısal mı seçsem ea mı derdindeydim bi de şarkı söylüyodum
Orasi oyle de hatun angelina...Goca ağız
Senin gozler ayni amaAy sayfayı yeniliyodum tam bu tipler çıktı sıçradım
Lan bsgSenin gozler ayni ama
Lan bsg
Sen benden once gittin galibaAy gebercem
Yazık kızaNazi tehdit ettim, pazar gunu sahalara mecburi geri donus yapiyor
Saçlar 10 numaraBu nasil naz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?