Sahibinden full+full yapili geyik!!

Ergenliğim çok güzeldi benim niye dalga geçiyolar anlamıyorum
Ergenlik guzel olur mu be, tam gecis, sinir olur, sac kabarir, duygusallik artar, kendine yer edinmek icin sivri sivri hareketler yaparsin, elin ayagin birden uzar, oraya buraya carparsin, ben cok asiydim gizim!!

Ergenlik guzel olur mu be, tam gecis, sinir olur, sac kabarir, duygusallik artar, kendine yer edinmek icin sivri sivri hareketler yaparsin, elin ayagin birden uzar, oraya buraya carparsin, ben cok asiydim gizim!!

Bi siyah saçlı fotomu gördüydün ya o benim ergenliğim işte Ben ergenken sayısal mı seçsem ea mı derdindeydim bi de şarkı söylüyodum

Goca ağız

Bi siyah saçlı fotomu gördüydün ya o benim ergenliğim işte Ben ergenken sayısal mı seçsem ea mı derdindeydim bi de şarkı söylüyodum
Ben mutemadiyen annemle kavga ediyordum, orda burda arkadaslarla iciyordum, sinirli bir sekilde geziniyordum, metal kola kapaklarinin oldugu asker cantam vardi, sarki sozleri falan yaziyordu, tiksindim kendimden

Orasi oyle de hatun angelina...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…