Sahibinden full+full yapili geyik!!

Ya bırak müslüman ülkeleri gerizekalı yapmışlar italyanlar mı 4. sıradaymış hiç güleceğim yok ahahaha
Ee egitim seviyesi genellikle musluman ulkelerde en az oluyor da ondan, bence amerikalilar da aman aman zeki degiller ama egitimleri inanilmaz iyi... Isleyen demir isildar hesabi, abarttiklari noktalar vardir ama bana mantikli geldi

Ee egitim seviyesi genellikle musluman ulkelerde en az oluyor da ondan, bence amerikalilar da aman aman zeki degiller ama egitimleri inanilmaz iyi... Isleyen demir isildar hesabi, abarttiklari noktalar vardir ama bana mantikli geldi
iq diyor ama ne alaka hiç okula gitmeyip zehir gibi olan insanlar var

iq diyor ama ne alaka hiç okula gitmeyip zehir gibi olan insanlar var
Iq sadece dogustan geldigi gibi kalmaz, cocuga lego al oyna denmesinin sebebi de budur, mekanik zekan, gorsel zeka, iq zamanla degisen seyler, bak su var mesela:

Bilim Teknik dergisinin bu konudaki haberi aydınlatıcı:

"Nature dergisinde yayımlanan bir çalışmaya göre, Londra Üniversitesi Sinir Sistemi Görüntüleme ve Sinir Bilim Eğitim Merkezi’nden araştırmacılar tarafından IQ’nun sabit kalmadığı ilk kez tespit edilmiş. Çalışmanın sonuçlarına göre 12-19 yaşları arasındaki gençlerin IQ diğer bir deyişle zekâ katsayıları artabiliyor da, azalabiliyor da. Bunun da beynin yapısında meydana gelen değişikliklerle ilgili olduğu düşünülüyor. 2004 yılında yaşları 12 ile 16 arasında değişen 33 sağlıklı gencin katılımıyla gerçekleştirilen çalışmada yapılan testler, 2008 yılında tekrarlanmış ve her iki teste de katılanların beyin yapıları manyetik rezonans görüntüleme yöntemiyle görüntülenmiş. Sonuçlar karşılaştırıldığında araştırmanın yürütücüsü Prof. Price ve meslektaşları, gençlerin IQ seviyelerinde önemli değişiklikler olduğunu görmüş. Bazılarının başarıları yaşıtlarına göre standart IQ ölçeğinde 20 birim kadar artarken diğerlerinin IQ seviyesi önemli oranda düşmüş."

Demem o ki, egitim, cevre, kalitim hepsi iq uzerinde belirleyici, cogu egitime onem vermeyen ulkeler de iq seviyesinin daha az cikmasini mantikli buluyorum ben, dedim ya isleyen demir hesabi... Avrupa, amerika, uzak dogu egitim egitim diye oluyor, sonucunu da aliyorlar, iskandinav ulkeleri en iyi egitimi saglayan ulkeler, her zaman boyle testlerden alin akiyla cikarlar, evet onyargi vardir dogru ama bence iliskili.. Dur cok ciddilestim geri donuyorum, meme, zeks, erkek, uhhuuuu

İlişkili olmasına ilişkili de benim iskandinav arkadaşım soğuk suda lavabo fırçasıyla bulaşık yıkıyodu hadi bunu da açıkla

Eğitimleri cidden çok güzel yaa ben bu ülkede çocuk büyütmek istemem eğer öyle bi yere kaçabilirsem anca o zaman çocuk yaparım diye düşünüyorum
Muthis hem de, adamlarin her seyi cok iyi, egitimleri cok iyi, refah duzeyleri cok yuksek, geri donusumde yuzde 99 basari saglamislar, kadinlarin taciz tecavuz oraninin en dusuk oldugu ulkeler, kadin okuma ve calisma orani da tabii ki en yuksek, hep ozenirim o ulkede insanlara, biz de ankarada takiliyoruz Neyse ben kaciyorum yavru ceylan simdilik, aksama kadar bir dolu isim var, firsat olursa ugrarim gene

Görüşürüz kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…