Androm senin ankarada duzenli gittigin ve begendigin bir kuaforun var mi? Bin yere gittim ankarada hic begenmedim, simdi donus halleri konusulunca yeni acilan yerler var mi bakayim dedim hem de sana sorayimSor kuşum?
Yok bebeğim maalesef, ben kuaföre sene 1 bilemedin 2 kez giden bi tip olduğum içinAndrom senin ankarada duzenli gittigin ve begendigin bir kuaforun var mi? Bin yere gittim ankarada hic begenmedim, simdi donus halleri konusulunca yeni acilan yerler var mi bakayim dedim hem de sana sorayim
Ya ben de oyleydim, genelde her isimi hallederim ama burda sacimi kestirince sadece kiriklari alabilenden daha iyi bir kuafore ihtiyacim var, kut kesim, dogal kesim yok bizde, bir kut kes diyorsun, nuriyenin buyuk gelin gibi yapiyor seni, burdaki kadin da inanilmaz iyi sansima, bakiniyorum bakalim, rutin muhabbetler icin ve sac kesim ve boyama icin bulmam lazim biriniYok bebeğim maalesef, ben kuaföre sene 1 bilemedin 2 kez giden bi tip olduğum için
Ya ben de oyleydim, genelde her isimi hallederim ama burda sacimi kestirince sadece kiriklari alabilenden daha iyi bir kuafore ihtiyacim var, kut kesim, dogal kesim yok bizde, bir kut kes diyorsun, nuriyenin buyuk gelin gibi yapiyor seni, burdaki kadin da inanilmaz iyi sansima, bakiniyorum bakalim, rutin muhabbetler icin ve sac kesim ve boyama icin bulmam lazim birini
Yok eryamanda iyi kuafor denen bir sey yok, ama bakindim foursquare den falan yenimahalle tarafinda bir dolu guzel acilmis onlara bakinirim, neyse eee napiyorsun kuzum?Evine bi yerleş de yakında bi yer bulursun muhakkak. Ben 2 defa küt kestirdim daha önce ikisini de sevmiştim.
Napayım aynıYok eryamanda iyi kuafor denen bir sey yok, ama bakindim foursquare den falan yenimahalle tarafinda bir dolu guzel acilmis onlara bakinirim, neyse eee napiyorsun kuzum?
Ben de dun hortum alarmi falan verildi bir dolu, bugun de ondan hallice ama evden cikmam lazimNapayım aynıSıkıldım ya
Ben de dun hortum alarmi falan verildi bir dolu, bugun de ondan hallice ama evden cikmam lazimBu arada bolumde fotograf cekimi var benim yuzum ay gibi olur normalde bugun tarla gibi, sacimi boyadim, yeni boya denememek lazimmis onu gordum, epey salak gorunuyorum, hop foto ceksinler simdi
Dur o zaman sacima masa yapayim ama aynen birakayim hic acmayayim ellerimle o zaman gor sen temsil etmeyi, hemen anlarlar, ben burda sip diye taniyorumTürk kızını iyi temsil edemiyosun orda hemen gel buraya
Dur o zaman sacima masa yapayim ama aynen birakayim hic acmayayim ellerimle o zaman gor sen temsil etmeyi, hemen anlarlar, ben burda sip diye taniyorum
Bakalim yapacagiz bir seylersim de dökmezsen olmaz ama
Bakalim yapacagiz bir seyler
Kirmizi ruj, yesil far nasil
Ay niye ben cok begendim
Adriana bile ne hale gelmiş baksana
Sunu taktim ama kafaya olmamis mi, makyaj ayni zatenSaçını da şöyle yaptırmazsan ölümü gör
Dolayli yoldan gelin basi yapmislar, ama cok yanlis anlamislar yaaaa!!!Hacı bu ne?
Böyleyse iyiBenim saclar da boyle alacali bulacali bir sey oldu zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?