Sahiden şaka mı?

İkinizde nişanlı olunca ister istemez rekabet olur, bizimki daha güzel v.s.
Olgun davran mesafe koy samimi olma, yalnızken kayninla konuşabilirsin ama bence boşuna uğraşma rakiplerin baya çetin ceviz gibi görünüyorlar

takma iyice gıcık olsunlar görmemezlikten gel

Senın kaynında bir elti bir görümce havası var

yazi cok uzun bu arada sabirla okudum,hatta zaman zaman geriye donerek tekrar tekrar okudum,kaynana veya gorumce olmasini diledim :) ..
kv kp gorumce derken birde kayin cikti.basimiza
takmayin siz ,nisanliniza odaklanin
eltinize uzuldum ama (cekilmeyecek.koca tipi )
siz ise kaynizi duymayin hayalet gibi kendi.kendine konussun .

Haha beni de sever beğenirlerdi nişanlıyken ama baktılar iyi gelin değilim artık yok öyle şeyler. Böylelikle kimse yarışmıyor da:)) siz de öyle yapın.

görümcenin dişisi erkeği olmazmış...bende de böyle bir mikrop var

Öz kardeşiniz eltiniz hakkında neden şimdiden böyle konuşuyor ?
Kezban derken neyine imada bulunuyor ?

Güzelsen guzelsindir , cirkinsen cirkinsindir.
Herkes tarafından çok begeniliyorum , böhü kaynım bana çirkin dedi diye satirlar dökmüşsünüz. Anlamsız.

Herkes kendi hayatını yaşar. Size söylenilen sözlere bir cevabınız varsa verirsiniz yoksa takmazsiniz olur biter.

Son düzenleme:
Hadi eltiyi anlarm da kayna noluyo ya:) harbi kompleksli bi yapısı var demekki. Sinir olurum böyle gevşek konuşan insanlara. Şaka falan değil bence ve araya şmdiden mesafe koyp bu adamn böyle konşmasını engellemeni tavsiye ederm. Yoksa böyle devam ederse sende bi süre sonra bıkkınlık olabilir

Kaynindan asagi kalmiyorsunuz bu arada
Başta öyle değildim. Susardım. Ama olmuyor. İçime atıp üzülüyordum. Acaba şaka mı? Bana nişanlımla yalnız kalma meselesi hakkında birşeyler karıştırıyorsunuz demeye getirdi. Beraber dışarı çıkmıştık. Ona cevabını vermediğim için şimdi pişmanım.

Hayat bu kadar basitti ve cevaplar bu kadar netti madem bu forum ne için var ?
Konum sizce kaynıma nasıl cevap verebilirim mi ?

Benim derdim bana çirkin demesi değil ? Keza taktığım bir mevzu değil. Kişinin niyetini sorguluyorum ben. Birkaç kişinin aradan cümleleri seçip bunların arkasına sığınıp bana kendini beğenmişsin diye diretmesi de bana göre yazıldığı yerde kaldı. Bence herkes olduğu gibi güzeldir. Herkes kendi ile barışık olmalıdır. Ben çirkinim demek yerine güzelim demeyi deneyin. Bunun yanlış olduğunu düşünmüyorum. Hatta çok güzel.

" Hele ki kaynım bana çirkin dedi böhü " hiç yazmadım. Okumak zor geldi ise boşuna yorum yapıp konumu maksadı dışına çıkarmayın artık ya. Tekrar diyorum kaynım bana çirkin dedi böhü yardımcı olun demedim . Ben burada eltim ve kaynımın bu tavırlarının sürekli olduğu için ( ki uzun süredir var bu durum ve ben rahatsızlık duymaya başladım ) daha yazmadığım çok olay var. Niyetleri ne anlamaya çalıştım, kadınlar klübünden destek almak için bu konuyu açtım.

Güzelsen güzelsindir , çirkinsen çirkine hele hiç katılmıyorum. Ayrıca her insan güzeldir.
Haa güzellik meselesi olaydı meselem dünyanın en güzeli olduğumu dediğim gibi iddia etmiyorum.Hatta başkasına göre çirkinde olabilirim. Hiiç problemim değil. Ama ben kendimi beğeniyorum , Bunu da başkasının yorumu değiştirmez. Kendimi beğenmeseydim hayat benim için mutsuzlukla dolu olabilirdi. Bence her kadın kendiyle barışık olmalı.

Asla burada ben güzelim diye böbürlenmedim . Nişanlımın çevresinin söylediği birşeyi dile getirdim. Acaba bu sözler eltimin,kaynımın yanında söylenilince kıskançlık tohumları mı attı ? Bu yüzden mi bana karşı tavırlar böyle ? Beni beceriksiz iş yapmayı bilmeyen konumuna sokmak mı istiyor diye düşündüm. Yoksa gerçekten şaka mı , bunu sorguluyorum.

Tekrar söylüyorum ama fikirlerinize de saygı duyarım. Teşekkürler

Ayrıca konuyu saptırmayıp bana yardımcı olmaya çalışan yorum yapan , herkese çok çokk teşekkür ederim. Farklı karakterde insanlardan farklı geri dönüşler almak çok güzel. Sonuç olarak şaka olduğuna artık inanamıyorum.Önceden acaba vardı. Ama artık yok. Ben aynı şekilde devam etmeyi düşünüyorum. Çok teşekkür ederim herkese. Sahiden iyiki varsınız. Of neden bu kadar uzun yazıyorum . :)

Mune Kazen Acaba konumu kapatabilir misiniz ? Böyle mi yapıyoduk :) Teşekkür ediyorum Kadınlar Klubüü.

Kızın nişanı olmuş ama herkes hala sizden bahsetmiş nişanlıniz gururlanmiş miş miş ta miş miş. Konu içeriği basitlikten yikiliyor. Kıskançliktan ölüm olsa ölen çok olur bu hikayede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…