Sahiplendiğimiz Canımız köpeğimiz...

Dalga mı geçiyorlar tahammülüm yok bu tip insanlara. Apartmana köpek bağlamam da nedir? Komşular şikayet etmiyor mu böyle insafsızlık mı olur

Veterinerden kimlik çıkartın. Eğer böyle bir şey talep ederlerse de mahkemeye gidin dersiniz. Köpeği zimmetinize alın.

Hayvan hakları yetkilisi vardır yaşadığınız yerde ipe baglı rezil hallerini fotoğraf çekmişşinizdir inşallah gösterin... Kimse sizden o köpeği alamaz, artı siz ilgilenirken bakarken, gezdirirken tanık olan insanlar varsa onları şahit gösterin sadece gidip konuşurlar, kim bakıyordu, sahibi ilgileniyormuydu diye

Tam olarak bunu yapın ve sonra da engelleyin bu insanları her yerden. Sakın köpeği de ulaşabilecekleri yerlere bırakmayın. Böyle tipler ilk ben baktım deyip kaçırmayı hak görüyorlar. Başımıza gelmiş birşey maalesef.

Uğraşacak gücü bulamazsanız kendinizde bana ulaşın ben çok güzel uğraşırım. Gerekirse telefon numaramı vereyim bu aileye sahiplendirdik diyin benimle muhattap olsunlar. Dinsizin hakkından imansız gelir diye bi söz var bilirsiniz. O canlar için o kadar çirkefleştim ve çirkefleşirim ki akılları şaşar.
Üniversitede öğrenciyken eşimle aynı evde yaşadık 4 sene. Bulunduğumuz il çok rahat bi yer değildi ama ev kendimizinde kiraya çıkmak yerine ev aldık. köpeğimiz vardı hemde rottweiler cinsi. Apartmandakiler 6 kişi toplanıp,hepsi iri yarı erkek kapımıza dayandılar. Eşim inanılmaz sakindir inanılmaz yani insanı sinir eden bi sakinlik. Baktım bu sakin sakin cevap veriyor adamlara adamlar da üstüne gidiyorlar. Bi bam teli var eşimin tersi kötüdür ama sabırla bekliyorum ne zaman çıkacak o tersi diye. Çıkmadı. Köpeği odada bıraktım kapıya gittim baya küfür edip hadi gidin şikayet edin kalkıp burda böyle saçma sapan konuşmayın bi derdiniz varsa kendinizden eminseniz gidip şikayet ederseniz,eğer ederseniz ama sonuç çıkmazsa kapıma dayandığınız ve huzurumu bozduğunuz için ben sizi dava ediyorum uğraşın durun dedim. Kapıyıda suratlarına kapattım. Aynı gün onlar gider gitmez oturdum tüm kanunları kuralları araştırdım. Hepsini yazıcıdan çıkarttırdım. Önce yöneticiye verdim sonra binaya astım. Binanın bi sürü eksiği olduğunu ve yasa dışı şeyler olduğunu öğrendim didikleyince. Bide gidip yöneticiyi bunlarla tehdit ettim. Üstüne hayvan hakları savunucularına ulaştım binanın önünde toplanmayı teklif ettiler bi sürü insan tanıdım o olay sayesinde. Tabiki toplanmalarını istemedim ama yöneticiye bunuda bildirdim. Ne mi oldu sonra ? Bi daha bırakın kapıya gelmeyi görünce yollarını değiştirmeye başladılar. Bunları yaptığımda yaşım 19du. Bu kadar korkup sinmeyin insanların karşısında. Dediğim gibi verin numaramı bu aile sahiplendi diyin. Uğraşabiliyorlarsa benimle uğraşsınlar.

Numaranızı değiştirin ulaşmasını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…