Sahipsizlik

Ceyl_an

Bolluk , bereket, aşk 💚
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2018
2.878
2.450
63
29
Merhaba hanımlar,

Bugün içim aşırı sıkıldı. Biraz yazıp rahatlamak istiyorum.

Kendimi aşırı sahipsiz hissediyorum. Yani yalnız değilim çevremde insanlar var ama yapayalnız hissediyorum terk edilmiş kedi yavrusu gibi.

Sebebi ise, sanırım ömrüm boyunca bir türlü yanımda güvenebileceğim bir erkeğe sahip olamamak. Diyeceksiniz ki şimdi sen eşya mısın sahiplilik ne demek? Ama işte insan güvenebileceği bir şey olsa her koşulda bu benim yanımdadır korur kollar diyebileceği birilerini istiyor. Özellikle bayanlar için bu önemli bir şey bence .

Küçük yaşta babamı kaybettim ve hayattayken de varlığı yokluğu belli olmazdı pek bu nedenle o baba güveninden tamamen eksik büyüdüm diyebilirim. Abi, amca, dayı vs de yok. Yani amca ve dayı var ama başıma bişi gelse en son kapıyı çalacağım değil hiç çalmayacağım cinsten tipler öyle düşünün . Hiç görüşmüyoruz neredeyse. 30 yaşıma yaklaştım hala ve güvenebileceğim bir sevgili , eş de yok. Çok istiyorum ama herkes sırtımdan vuruyor yalan söylüyor. Kimseyi yanımda hissedemiyorum. Güvenmemek konusunda maalesef haklı çıkıyorum. Güvenebileceğim her dalı tutmaya çalışıyorum, denize düşen yılana sarılır misali ama hepsi çıt çıt kırılıyor.

Bu yaşıma kadar anneme kardeşlerime falan hep sahip olmaya onlara eksiklik hissettirmemeye çalıştım sorumluluk hissettim güçlü göründüm hep onlara. Ama ben çölde açan gül gibi kaldım. Toprak benim değil de tutunmaya çalışıyorum gibi. Böyle bir boşlukta bir araftayım sanki. Kendimi korumasız ve güvensiz hissediyorum.

Ne yapabilirim hususunda fikri olanlar yazabilirse sevinirim. Uzun oldu helal edin hakkınızı.

Umutsuzluğa dusmeyecek kadar yasin genc. Elbette karsina birisi cikacaktir. Calisiyorsan zaten cevren var demektir calismiyorsan da kursa hobi islerine girebilirsin. Boyle boyle cevre edinir birileriyle tanışırsın. İnşaallah da seni sevecek istedigin gibi biri cikar karşına.

Bir ekleme yapayım herkese hemen guvenme adimini saglam at. Ölç biç. Emin adimla yürürsen kimse onune tas koyamaz

Umutsuzluğa dusmeyecek kadar yasin genc. Elbette karsina birisi cikacaktir. Calisiyorsan zaten cevren var demektir calismiyorsan da kursa hobi islerine girebilirsin. Boyle boyle cevre edinir birileriyle tanışırsın. İnşaallah da seni sevecek istedigin gibi biri cikar karşına.

Bir ekleme yapayım herkese hemen guvenme adimini saglam at. Ölç biç. Emin adimla yürürsen kimse onune tas koyamaz

Zaten güvenmiyorum şans veriyorum sadece ama güvenmemem gerektiğini her seferinde öğrenmek de yoruyo yani

Canım hiç üzülme takma kafana arkadasın dediği gibi yalnız değilsin Allah var.mutlaka birgün yüzün gülecekdir.nasıl bir insanla bir ömür geçirebilirsin onu düşün ve sadece o kişilik de insanlara şans ver.

Canım hiç üzülme takma kafana arkadasın dediği gibi yalnız değilsin Allah var.mutlaka birgün yüzün gülecekdir.nasıl bir insanla bir ömür geçirebilirsin onu düşün ve sadece o kişilik de insanlara şans ver.

Aslında farklı karakterdeki insanlara da şans veriyorım sırf dış görünüşü vs ye bakmadan ama hep güvenilmez insanlar çıkıyor

Aslında farklı karakterdeki insanlara da şans veriyorım sırf dış görünüşü vs ye bakmadan ama hep güvenilmez insanlar çıkıyor
Bende diyorum ki farklı karakterler olmasın otur düşün ben şu şu kişilikdeki bir insanla ömür boyu yaşarım ama şu şu karekterde bi insanla asla anlaşamam gibi hangi karekterdekiyle olur diyosan onunla dene:) farklı karakterler çekici gelebilir ama onlarında sonu olmaz işde aslında ne istediğini bil önce.

Evet yalnız değilsin Allah var arkadaşım ondan hep hayırlısını iste.Bi erkeğe sığınmak bilmiyorum bana ürkütücü geliyor çünkü sırtını sağlammm şekilde yaslayacak bi erkek nadir bulunur artık yine de Allah’a sığın ve dua et kendi kendine yetebilmişsin aile yetebilmişsin aslında be kadar güçlüsün ama farkında değilsin belki de oluruna bırak bazen de istediğin şeyler hiçççç beklemediğin anda çıkıveriyor karşına çünkü.

Evet yalnız değilsin Allah var arkadaşım ondan hep hayırlısını iste.Bi erkeğe sığınmak bilmiyorum bana ürkütücü geliyor çünkü sırtını sağlammm şekilde yaslayacak bi erkek nadir bulunur artık yine de Allah’a sığın ve dua et kendi kendine yetebilmişsin aile yetebilmişsin aslında be kadar güçlüsün ama farkında değilsin belki de oluruna bırak bazen de istediğin şeyler hiçççç beklemediğin anda çıkıveriyor karşına çünkü.

Herkes benden bir şey bekliyor ve ben çoook çok yoruldum . Benim bişi beklicek kimsem yok. Bir kadın ve zamanında küçük bir kızken kocaman adam rolü yüklenmesi dengemi bozdu sanırım

Herkes benden bir şey bekliyor ve ben çoook çok yoruldum . Benim bişi beklicek kimsem yok. Bir kadın ve zamanında küçük bir kızken kocaman adam rolü yüklenmesi dengemi bozdu sanırım
Ama yalnız değilsin öyle düşün senin gibi ya da senden hep daha kötü durumda olanları düşünerek kendini motive edebilirsin aslında daha kötüleri düşünerek olduğun duruma şükür etmek bi nebze iyi gelir belkide hayat böyle maalesef istediğimiz gibi gitmiyor çoğu zaman ama yine de nefes aldığımız sürece yaşamak yaşatmak zorundayız

Aynı yaştayız..30 yaşında aklı başında bir kadınsın. Biz babadan eksik büyüyenler bir erkek bulunca daha çabuk kanıyoruz. Mesela ben asla evlenmeyeceğim kişilikte bir adama aşık oldum 24 ümde evlendim. Siz bu hatayıda yapmazsınız artık. Allah önünüze iyi insanlar çıkarsın.

Yazdiginiza benzer konu acmisimdir ve bu ben miyim dedim tek fark babam vefat etmedi ama cok da iyi sayilmayiz.
Ama arkadaslarin dedigi gibi uzaktan efendi iyi gordugum erkeklerin eslerine yaptiklarini cevresine yaptiklarini gorunce insanliktan sogudum diyebilirim.
Insan kiriliyor ve dayanacak gucu kalmiyor
Bu devirde kimseye guven yok Allaha guvenin ve siginin o insallah size yar ve yardimci olucaktir.

zaten kimseye güvenme demişler babana bile.

ne yazık ki kendinden başka güvenecek kimse yok hayatta ha bi de şanslıysan annen. gerisi yalan.

Zaten derdim niyetim tamamen sırtımı dayamak değil beraber yürüyebilmek

Devir güçlü kadınların devri. Bir erkeğin koruyup kollamasına ihtiyacı olmayan, kendi ayakları üzerinde sağlamca durabilen, kendi kararlarını veren... 💪💃🏻

Kendini ne kadar dipte hissedersen o kadar diber inersin. O ipe sapa gelmez tipleri sen çekiyorsun kendine. Sen istiyorsun gelin bana diye sinyal yayıyorsun. Bu kader değil. Bu tesadüf değil. Ye dua et sev filminde bir cümle vardı. “Düşüncelerini de kıyafetlerini değiştirdiğin gibi değiştir” ( tam böyle olmayabilir ama mantık bu yani) içindeki olumsuzlukları çıkar. Beynini ruhunu serbest bırak. Kötü adamlarla ilişki istemiyorum demek yerine iyi adamlarla ilişkim olmasını istiyorum demelisin. Yani duayı pozitif şekilde etmeyi dene. Ama için kan ağlarken dilin yalandan bunları demesin. Yürekten inan.

Destan yazmanın sebebi hayatında bir erkek olmaması mı gerçekten?
Hayatının merkezine bir erkeği oturtarak nasıl her şeyin daha güzel olacağını düşünebiliyorsun?
Sözüm böyle düşünenlere şu kafadan vazgeçin be kızlar.

Devir güçlü kadınların devri. Bir erkeğin koruyup kollamasına ihtiyacı olmayan, kendi ayakları üzerinde sağlamca durabilen, kendi kararlarını veren... 💪💃🏻

Kendini ne kadar dipte hissedersen o kadar diber inersin. O ipe sapa gelmez tipleri sen çekiyorsun kendine. Sen istiyorsun gelin bana diye sinyal yayıyorsun. Bu kader değil. Bu tesadüf değil. Ye dua et sev filminde bir cümle vardı. “Düşüncelerini de kıyafetlerini değiştirdiğin gibi değiştir” ( tam böyle olmayabilir ama mantık bu yani) içindeki olumsuzlukları çıkar. Beynini ruhunu serbest bırak. Kötü adamlarla ilişki istemiyorum demek yerine iyi adamlarla ilişkim olmasını istiyorum demelisin. Yani duayı pozitif şekilde etmeyi dene. Ama için kan ağlarken dilin yalandan bunları demesin. Yürekten inan.

Bu konuda size bir şey sormak istiyorum. Dua et pozitif et gönülden et dediniz ya. Bazen ediyorum ve bakıyorum olumlu bişiler olmuş hemen olumlu düşünmeye başlıyorum içimde çiçekler açıyo bu çok sürmüyor belki bir gün bile sürmüyor hemen olumsuzluk oluyo ve ben gene yıkılıyorum . Bu neden oluyor ki ?

Destan yazmanın sebebi hayatında bir erkek olmaması mı gerçekten?
Hayatınızın merkezine bir erkeği oturtarak nasıl her şeyin daha güzel olacağını düşünebiliyorsun?
Sözüm böyle düşünenlere şu kafadan vazgeçin be kızlar.

Hiç böyle bir şey değil aslında anlamamışsınız ki . Sorun bir erkek yok değil hayatta gidicek bir kapının olmayışı aile güven duygusu yok sorun bu

Back
X