Şahitlik meselesi

kesenmakas

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2014
1.518
1.380
158
Hanımlar merhaba.

Karşı komşum eşinden boşanmaya karar verdi. 3 çocuk sahibi. Birbirimize arada girip çıktığımız bir arkadaş. Her görüştüğümüzde eşinden dert yanardı. Aldatma VS durumları için.

Eşimle eşi samimi değil kapıda karşılaştıkça 2 dk sohbet o kadar.

Vurdulu kırdılı olmasa da ara ara şiddetli kavga sesleri gelirdi.

Bence komşum çok ciddi bir adım attı, bu arada çalışmıyor da. Benden şahitlik yapmamı istedi.

İlk anlattığına göre eşi ayrılmak istemiyormuş.

Boşanmalar durumunda eşi evinde yaşamaya devam edicek, kadın evi terkedeli baya oldu.

Vicdanım şahitlikten yanayken eşinin karşımızda oturmaya devam edecek olması beni endişelendiriyor.

Adamın huyunu suyunu bilmem.

Eşim, komşunun sana anlattıkları ile ilgili yoruma girmeden sadece kavga duyduğunu söylersin bir şey olmaz dedi.

Küçük oğlum var. Yani dünya artık o kadar kötü ki iyilik yapmaya korkuyorum.

Biraz fikir aksam bana iyi gelir. Ne düşünüyorsunuz bu konuda.

Hanımlar merhaba.

Karşı komşum eşinden boşanmaya karar verdi. 3 çocuk sahibi. Birbirimize arada girip çıktığımız bir arkadaş. Her görüştüğümüzde eşinden dert yanardı. Aldatma VS durumları için.

Eşimle eşi samimi değil kapıda karşılaştıkça 2 dk sohbet o kadar.

Vurdulu kırdılı olmasa da ara ara şiddetli kavga sesleri gelirdi.

Bence komşum çok ciddi bir adım attı, bu arada çalışmıyor da. Benden şahitlik yapmamı istedi.

İlk anlattığına göre eşi ayrılmak istemiyormuş.

Boşanmalar durumunda eşi evinde yaşamaya devam edicek, kadın evi terkedeli baya oldu.

Vicdanım şahitlikten yanayken eşinin karşımızda oturmaya devam edecek olması beni endişelendiriyor.

Adamın huyunu suyunu bilmem.

Eşim, komşunun sana anlattıkları ile ilgili yoruma girmeden sadece kavga duyduğunu söylersin bir şey olmaz dedi.

Küçük oğlum var. Yani dünya artık o kadar kötü ki iyilik yapmaya korkuyorum.

Biraz fikir aksam bana iyi gelir. Ne düşünüyorsunuz bu konuda.
çok etkiledi beni bu cümleniz. bilemiyorum ben ne yapardım çünkü sizin gibi düşünüyorum. eskiden olsa, tek olsam, mutlaka çatır çatır doğruları söylerdim. ama huyunu suyunu bilmediğim adamın içinde bulunduğu olayda ne yapardım bilemiyorum.

Eşinizin izin vermediğini söyleyin ve karışmayın İyilik yapmak bi kadının yanında olmak evet güzel ama o gidecek ve siz eski eşle baş başa kalacaksınız huyu suyu belli olmayan bir insan boşanmadan dolayı büyük bir maddi kayba uğrarsa hırsını sizden alabilir çok üzgünüm devir artık kendi göbeğini kendi kesme devri

Eşim silahlı bir kavganın ortasında kaldı.
Üstelik silahla yaralayan kendi patronuydu.
Eşim de çok tereddüt yaşadı bu konuda.
"O arkadaşının yerine seni de vurabilirdi bu adam. Arkadaşın şahitlik yapmam deseydi sen ne düşünürdün?" dedim.
Mahkemede sadece gördüklerini anlattı, kendi yorumunu katmadı.
Patronu ceza aldı ama eşime müteşekkir.

Şahitlik yaparım. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın demem yarın bir gün o yılan sizin koynunuzda da olabilir o zaman kimsenin sessiz kalmasını istemezsiniz. Gizli şahitlik yapılırsa öyle yaparsınız olmazsa eşinin dediği gibi söylersin. Ayrıca en ufak tehditte bulunursa şikayetçi olursunuz.

eşiniz haklı.
sen kaç o kaçsın kadınlar kendilerine şahit bulamıyor boşanmak için.
Ya bir de ayakta alkışlanacak kadın. Çok çekti anlattıklarından bildiğim. Büyük de cesaret.
Fakat oğlum olmasa hiç düşünmezdim. Kadın kadına destek olmalı ama aklımda deli sorular

İnşallah Karışma diyenlerin bir gün başına boşanma gibi bir durum gelir ve çaresiz bir şekilde çocukları ile bir basına hayat mücadelesi vermek zorunda kalırlar çünkü insan başına gelmeyince anlamıyor.Ve çoğu kişi o kadar bencil ki benden uzak olsun karismayayim aman bana bişey olmaz modundalar.belki o kadının tek çaresi şahitlik durumu yoksa ispatlayamayacak haklı olduğunu ve çocuklarını büyütebilmek için lazım olan tazminatı alamayacak.is arayacak ama öyle kolay değil bu ortamda is bulmak.inanin çocuklarına bakma sorumlulugu olmasa yani çocukları olmasa şahitlik falan uğraşmaz anlasmali bosanirdi zaten.

Back
X