Şahitlik meselesi

Zaten sadece kavga seslerini duymuşsunuz. Şahitlik edebileceğiniz başka konu yok. Kadının anlattıklarına birebir şahit değilsiniz.

Bosandiktan sonra ayni evde yasamalari garip geldi. Sanki borclari var da tum mali mulku eslerden birine yapip mali mulku korumak icin bosanan ama evli gibi yasayan ciftler var ya. Aklima o geldi. Ancak oyle olsa anlasmali bosanirlardi, onda da sahitlik gerekmez diye geldi aklima. Ben madem ayni evde yasiyorlar neden bosandiklarina takildim. Sirf bu yuzden bu sahitlik isine girmezdim. Cunku cok karisik kurusuk bir is. Eger normal bir bossnma olsa idi elbet ysrdim ederdim ama bu durumda hayir.

bana karısmayan yılan bın yasasın dersek o yılan gelır bırgun bızı colugumuzu cocugumuzu sokar
gordugum duydugum kendım bıldıgım ne varsa sahsen sahıtlıgını yapardım ama gormedıgınız duymadıgınız sadece sıze soylenen seyın sahıtlıgını yapmazsınız dıye dusunuyorum zaten

Hanımlar merhaba tekrar dün yoğunluktan girip yazamadım
Kadın sevdiğim bir kadın. Eşi de dışarı karşı iyi bir adam beni falan gördüğünde başını eğer geçer.
Ben şahitlik yapmaya karar verdim ve bunu da arkadaşıma söyledim. Hani çok detay görüp bilmediğim için de gizli şahitlik VS olayına girmedim.
Adamla ilgili gördüğüm ettiğim bir şey yok elbette. Nerden görüp bilebilirdim.
Sadece komşum sık sık anlatırdı. 2 kez de ayrı 2 kadının fotoğrafını göstermişti. Birisi adamla çekilmiş birisinde telefonunda erkek ismiyle kaydedilmiş bir kadına ait profil fotosu.
Tabi boşanma süreçlerini bilemiyorum, komşumun söylediğine göre zaten adamdan alacağı mal mülk yok(oturdukları ev onlar evlenmeden önce adama ailesinden kalan bir ev) bir şey de istemiyorum dedi bana.
Umarım sancısız bir şekilde bu süreci atlatır.

Kesenmakas çok vicdanlı biriymişsiniz doğru bir karar vermişsiniz.inşallah dediğiniz gibi arkadaşınız sancisiz bir şekilde süreci atlatir.Çalışmıyor demiştiniz eğer maddi olarak bir yardıma ihtiyacı olursa arkadasinizin iletişim bilgilerimi verebilirim.Ayrıca yaşadığı şehre göre iş imkanı sağlama imkanım var tabi nasıl bir iş istedigi de önemli.

Ben de boşanan bir kadına şahitlik yaptım. Sözlerimde tek bir kelime yalan, eksik ya da fazla yoktu. Bu şekilde yapın. Gitmezseniz hakka girmiş olursunuz asıl

Kesenmakas çok vicdanlı biriymişsiniz doğru bir karar vermişsiniz.inşallah dediğiniz gibi arkadaşınız sancisiz bir şekilde süreci atlatir.Çalışmıyor demiştiniz eğer maddi olarak bir yardıma ihtiyacı olursa arkadasinizin iletişim bilgilerimi verebilirim.Ayrıca yaşadığı şehre göre iş imkanı sağlama imkanım var tabi nasıl bir iş istedigi de önemli.
Nasıl bir yardımınız dokunacak.

Ben bana şahitlik yapılmasını istediğimde .ki o kişi gerçekten sahitti .olmaz akrabayız yapamam dediğinde baya ah etmistim açıkçası.sizde kendizce haklısınız ama ortada bı çocuk var ne diyicegimi bende şaşırdım .için nasıl rahat ediyorsa öyle yap.onlari en iyi siz tanirsiniz ona göre davranin

Back
X