- 25 Eylül 2014
- 3.145
- 2.436
- 83
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Butce ayirmiyorum.
Sacimi boyamadigim ay, kiyafet almadigim ay, kozmetik urunu almadigim ay coktur.
Hepsini aldigim zaman da olur.
Sacimi kendim boyarim. Maliyet 15 tlyi bulmaz.
Kiyafet gordugumde alirim. Belli olmaz. Her gordugumu de almam.
Kozmetik olarak bakim urunu kullanmiyorum. Alaleda bir nemlendirici isimi goruyor. Her ay birileri yurtdisina ciktigi icin duty freeden hediye geliyor ya da siparis veriyorum.
neredeyse sıfır kuafore uzuz zamandır gıtmıyorum, boyayı gabelıkten oturu bıraktım oncesınde kendım boyuyordum zaten, kesımı de uclarından bellı aralıklarla kendım kısaltarak yapıyorum, gıyım ıhtıyac dahılınde alırım senelık maksımum 1000 tl harcarım buna kıslık kabanı cızmesı vs dahıl.....günaydın sevgili güzel bayanlar.bir bayanın aylık bakım gideri sizce ne kadar olmalı malum kuaför bakım ürünleri giyim.maalesef günümüz şartlarında ev giderleri,cocuk masrafı yeme içme derken kendimize ne kadar bitçe ayırabliyoruz acaba????
Baya bakımlı birisiniz maşallahDip boya 6 haftada bir: 100 TL
Kaş 15 günde bir, tanesi 13 TL, aylık 26 TL
Parfüm, şişesi 350 TL, 8 ay gidiyor, aylık 43 TL
Nemlendirici-tonik-temizleyici-serum-göz kremi toplam 1000 TL, 8-9 ay gider: aylık 100 TL
Giyim: aylık 300-400 TL ortalama
Makyaj: Göz kalemi 50 TL, 2 sene gidiyor, aylık 2-3 TL
neredeyse sıfır kuafore uzuz zamandır gıtmıyorum, boyayı gabelıkten oturu bıraktım oncesınde kendım boyuyordum zaten, kesımı de uclarından bellı aralıklarla kendım kısaltarak yapıyorum, gıyım ıhtıyac dahılınde alırım senelık maksımum 1000 tl harcarım buna kıslık kabanı cızmesı vs dahıl.....
kozmetık fazla ıhtıyacım olmuyor, gunluk makyajda sadece goz kalemı rımel ruj ve allık kullanıyorum. bunların dısında sampuanım, sac kremım ve el kremım, goz makyajı temızleyıcım, yuz yıkama jelım ve parfumlerım olmazsa olmazlarım onları da tukendıkce alıyorum...
yanı aya vursan 100 tl yı gecmez masrafım..
Dip boya 6 haftada bir: 100 TL
Kaş 15 günde bir, tanesi 13 TL, aylık 26 TL
Parfüm, şişesi 350 TL, 8 ay gidiyor, aylık 43 TL
Nemlendirici-tonik-temizleyici-serum-göz kremi toplam 1000 TL, 8-9 ay gider: aylık 100 TL
Giyim: aylık 300-400 TL ortalama
Makyaj: Göz kalemi 50 TL, 2 sene gidiyor, aylık 2-3 TL[/QU
bendede bu şekilde![]()
neredeyse sıfır kuafore uzuz zamandır gıtmıyorum, boyayı gabelıkten oturu bıraktım oncesınde kendım boyuyordum zaten, kesımı de uclarından bellı aralıklarla kendım kısaltarak yapıyorum, gıyım ıhtıyac dahılınde alırım senelık maksımum 1000 tl harcarım buna kıslık kabanı cızmesı vs dahıl.....
kozmetık fazla ıhtıyacım olmuyor, gunluk makyajda sadece goz kalemı rımel ruj ve allık kullanıyorum. bunların dısında sampuanım, sac kremım ve el kremım ve parfumlerım olmazsa olmazlarım onları da tukendıkce alıyorum...
yanı aya vursan 100 tl yı gecmez masrafım..
Para olsa daha çok olurdu
Aylık 20-30 tl galiba
2 ayda bir kuaföre gider aldırırım ayaklarımı bide bıyıklarımı..Gerisini kendim hallediyorum...
Kıyafet pek almam 2 ayda bir falan
Bakımda 20 tl falan tutsa ahaaa bu kadar her eve lazım bir kız![]()