• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sahte çıkan altın

Kv deniz ne diyor bu duruma soyledinizmi? Eger bilmiyoruzki sahte degildiki diye sadece laf olarak diyolarsa bile isteye takilmistir. Ama nasil olur hayir altin bu aldigimiz yere goturup baktiralim gibi seyler diyolarsa onlarada altin diye vermislerdir yani tamamen kv kp tepkilerine gore anlarsiniz. Zaten bilerek takildiysa hic gerek yok bisey demeye ne denirki🤷🏻

Çünkü onlar benim ailem. Ne istiyorsanız onu deyin.. Aferim olabilir mesela
Acaba gereğinden fazla masraf yapıp (kız tarafının istekleri bitmez malum) sonrasında para suyunu çekince çevreye karşı mahçup olmamak için yapmış olabilir mi?şimdi diyeceksiniz ki söyleselerdi ..söyleseler kabul edermiydiniz?sonrasında da bunun. lafını edermiydimiz?

Acaba gereğinden fazla masraf yapıp (kız tarafının istekleri bitmez malum) sonrasında para suyunu çekince çevreye karşı mahçup olmamak için yapmış olabilir mi?şimdi diyeceksiniz ki söyleselerdi ..söyleseler kabul edermiydiniz?sonrasında da bunun. lafını edermiydimiz?
sahtekarlığın, dolandırıcılığın bahanesi olmaz.

Haklısınız
Ailesi değil eşim ve ben eşyalarımı aldık geri kalan tüm altınları da eşim aldı masraf yapmadılar benim ailemde onun kide. Bunu rağmen bu yaşandı

Ya kuyumcu beni suçlasaydı sahte altın değiştirmek istiyorum diye. dolandırıcılıkla suçlanabilirdim

olan olmuş artık çok da kafaya takmayın. yaptıkları aleni rezillik ama eşinizin ailesi ne yapabilirsiniz ki.
madem siz buna çok para verdiniz ben kıymetini bilemedim buyrun siz nasıl uygun görüyorsanız onu yapın de ver gitsin..

Sinirlerim bozuk gülsem mi ağlasam mı... Konuma geleyim hemen, 2019 yazında evlendim ben ve eşim eşyaları beraber aldık benim bileziklerimide eşim aldı.. Benim ailem düğün hediyesi 2 bilezik taktı.. Eşimin ailesi düğün hediyesi ince Bi bileklik taktı. Ben o bilekliği hiç sevmiyorum takmıyodumda neyse bende takacağım bişey olsun diye aldım o bilekliği gittim kuyumcuya dedim ben bu bilekliği başka bileklikler değiştirmek istiyorum. Kuyumcu şöyle evirdi çevirdi solüsyonlar döktü sahte dedi. Ben şok. Başka kuyumcuya gittim aynısını dedi. Onlara sordum böle böle diye yok biz ona 1500 TL para verdik nasıl sahte olur VS dediler bilmiyorum. Nasıl davranacağımı onlara ne diyeceğimi bilmiyorum
Bilerek böyle yapmislar bence.basima gelmişti çok kötü olmuştum.
Benim ilk evliligimde kayın ailesi bana 2 bilezik takmıştı.bir kolye ve yüzük.
Aradan zaman geçti hamileydim.doguma gittik benimde bilezikler kolye yüzük üstümdeydi.cikarttim görümceme verdim doğumdan sonra alırım canım dursun sende dedim.
Doğumdan çıktım hastaneden çıktım eve geldim falan kaynanam kolye ile yüzüğü getirdi takarsın dedi verdi.bende bilezikler vardı dedimm 😨

Onları sen evlenirken emanet almıştık geri verdik demez mi.
Allah'ım şuan aklıma geldi sinirden deliye dönüyorum hala.

Keşke durumumuz yok elimizde olunca alırız bişeyler deselerdi yine kırılırdım ama bu kadar olmazdı şok yaşadım
Ben hiç takmazdim alırdim al kayganacim bu benden sana hediye tak takistir sana çok yakisir derdim hiç sahte olayindan bahsetmezdim esimede anneni utandirmak istemedm soylemeyelim derdim ahaha kapak olurdu 1 Tasla iki kus biraz zaman gecincede inceden laf sokardim 🤣🤣🤣🤣

Bilerek böyle yapmislar bence.basima gelmişti çok kötü olmuştum.
Benim ilk evliligimde kayın ailesi bana 2 bilezik takmıştı.bir kolye ve yüzük.
Aradan zaman geçti hamileydim.doguma gittik benimde bilezikler kolye yüzük üstümdeydi.cikarttim görümceme verdim doğumdan sonra alırım canım dursun sende dedim.
Doğumdan çıktım hastaneden çıktım eve geldim falan kaynanam kolye ile yüzüğü getirdi takarsın dedi verdi.bende bilezikler vardı dedimm 😨

Onları sen evlenirken emanet almıştık geri verdik demez mi.
Allah'ım şuan aklıma geldi sinirden deliye dönüyorum hala.
Sizinki çok çok fenaymış resmen hırsızlık

Sizinki çok çok fenaymış resmen hırsızlık
Aynen öyle lohusaydim bide.
Açtım ağzımı yumdum gözümü ama ne fayda.
Sonra eşime 1500 lira vermişler altın yerine almadım tabii.
İyi ki ayrılmışim 😂

Kendi ailenizin 2 bilezik taktığını neden belirtme ihtiyacı duydunuz? Aferin mi diyelim?
Sinirlerim bozuk gülsem mi ağlasam mı... Konuma geleyim hemen, 2019 yazında evlendim ben ve eşim eşyaları beraber aldık benim bileziklerimide eşim aldı.. Benim ailem düğün hediyesi 2 bilezik taktı.. Eşimin ailesi düğün hediyesi ince Bi bileklik taktı. Ben o bilekliği hiç sevmiyorum takmıyodumda neyse bende takacağım bişey olsun diye aldım o bilekliği gittim kuyumcuya dedim ben bu bilekliği başka bileklikler değiştirmek istiyorum. Kuyumcu şöyle evirdi çevirdi solüsyonlar döktü sahte dedi. Ben şok. Başka kuyumcuya gittim aynısını dedi. Onlara sordum böle böle diye yok biz ona 1500 TL para verdik nasıl sahte olur VS dediler bilmiyorum. Nasıl davranacağımı onlara ne diyeceğimi bilmiyorum

Öncelikle Hem eşiniz hem ailesinin ayrıca bilezik mi alması gerekiyordu evlenirken? Yani evlilik öncesi genelde eş anne babası ortak hareket eder imkan yoksa kimin varsa o alır. Benimkileri de muhtemelen eşim almıştır. Burası beni ilgilendirmez.

2. Si size hediye olarak bir bileklik takılmış. Muhtemelen maddi bir şeye çevirme ihtimaliniz düşünülmedi. Emitasyon alalım geçelim dediler. Keşke takarken altın demeselermiş. Hala da yalana devam ediyorlar hoş değil.
Ama ben olsam çok da umursamam. Herkes kendi kalitesini belli eder yalan söyledikleri için bir daha da güvenmezsiniz her sözlerini irdelersniz yapacak bir şey yok.

Bileziği onlara ver aldığınız kuyumcuya ya da polise gidin bunun bende kalmasının bir anlamı yok de bırak, hiç yorma kendini, onlar anlayacağını anlar.

Öncelikle Hem eşiniz hem ailesinin ayrıca bilezik mi alması gerekiyordu evlenirken? Yani evlilik öncesi genelde eş anne babası ortak hareket eder imkan yoksa kimin varsa o alır. Benimkileri de muhtemelen eşim almıştır. Burası beni ilgilendirmez.

2. Si size hediye olarak bir bileklik takılmış. Muhtemelen maddi bir şeye çevirme ihtimaliniz düşünülmedi. Emitasyon alalım geçelim dediler. Keşke takarken altın demeselermiş. Hala da yalana devam ediyorlar hoş değil.
Ama ben olsam çok da umursamam. Herkes kendi kalitesini belli eder yalan söyledikleri için bir daha da güvenmezsiniz her sözlerini irdelersniz yapacak bir şey yok.
Bebeğim beni niye alıntıladın? 🤣

Bu bilekliği takabilecegum bişeyle değiştirmek istiyorum siz aldıgınız yerden değiştirebilir misiniz ya da ordan bozdurun ben başka yerden alayım o zaman deyin
Madem dedikle gibi olduysa bunu yapabilirler

Back
X